СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: СПАМ ТЕМА
Да, може да ги върне, 15 дневен беше срока по спомен, а и като цяло може и след това.
Ако има дукименти обаче, ако няма....
Ама май всъщност не може....това важи само при дефект. Само щото "не ми харесва" не може.
Онлайн ли са купени ? Ако да - тогава би трябвало да може.
Ама май всъщност не може....това важи само при дефект. Само щото "не ми харесва" не може.
Онлайн ли са купени ? Ако да - тогава би трябвало да може.
Последна промяна Моджо на 27 Авг 2025, 10:21, променена общо 1 път
Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Моджо написа:Да, може да ги върне, 15 дневен беше срока по спомен, а и като цяло може и след това.
Онлайн ли са купени ? Ако да - тогава ни трябвало да може.
Само онлайн се връщат парите, до 14 дни.
На място, както предполагам, се купуват керемиди, само се подменя стоката.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
TNT написа:mr_petroff написа:С пластмасови рампи съм на кемпера - 3,5 тона, 5 години ги ползвам поне по 30 пъти на година, и на сняг и на кал и на пясък на камънак и наклони... никакви ядове. По спомен 60 лв. двете от кемпер магазин.
Значи ако спреш да пишеш, ще знаем![]()
Няма, ей такива са моите, 96 лв. съм ги взел двете с отстъпка, погледнах бележката , сега са към 140. THULE ! , аз ги ползвам за нивелиране на кемпера, доста кемперистите ги ползват и не съм чувал за счупени
Под кемпера не лягам Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Отказах се от тези рампи (пластмасовото „Геко“).
Като здравина и с някакво допълнително подсигуряване мисля, че ще са окей, но проблемът е, че са къси и ми се струва, че ниска кола при качването ще опира бронята. Поне така ми изглежда от клипчетата, на които попаднах – тестовете бяха със SUV-ове или пикапи.
Вариантът е вдигане с крик („крокодил“) през точката отдолу при моста, поставяне на подпорни стойки и вече подпъхване на подобни рампи под колелата за допълнително подсигуряване. Ама си е занимавка.
Като здравина и с някакво допълнително подсигуряване мисля, че ще са окей, но проблемът е, че са къси и ми се струва, че ниска кола при качването ще опира бронята. Поне така ми изглежда от клипчетата, на които попаднах – тестовете бяха със SUV-ове или пикапи.
Вариантът е вдигане с крик („крокодил“) през точката отдолу при моста, поставяне на подпорни стойки и вече подпъхване на подобни рампи под колелата за допълнително подсигуряване. Ама си е занимавка.

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Ако имаш хубав крокодил е песен.
Аз като работя по предницата правя нещо подобно. Ама моят крокодил е малък и висок, та не може да мине под стойката, та да я вдигна и се налага да ползвам крика на 39ката от едната страна отпред да я надигна малко, та да влезе крокодила и да вдигна цялата предница.
После слагам стойките /jack stands/ - при мен хубавото е, че са в "нулева" позиция" и тия прътове на стойките не са вдигнати, та колата ляга общо взето на основата на стойката и стои стабилно. Но оставям и крика на централната стойка, да държи и той. Слагам и два дънера за всеки случай ако нещо поддаде да легне колата на тях, вместо на мен.
Под гумите иначе, вместо такива стойки /рампи/ , подлагам дъски, когато ми се налага.
Аз като работя по предницата правя нещо подобно. Ама моят крокодил е малък и висок, та не може да мине под стойката, та да я вдигна и се налага да ползвам крика на 39ката от едната страна отпред да я надигна малко, та да влезе крокодила и да вдигна цялата предница.
После слагам стойките /jack stands/ - при мен хубавото е, че са в "нулева" позиция" и тия прътове на стойките не са вдигнати, та колата ляга общо взето на основата на стойката и стои стабилно. Но оставям и крика на централната стойка, да държи и той. Слагам и два дънера за всеки случай ако нещо поддаде да легне колата на тях, вместо на мен.
Под гумите иначе, вместо такива стойки /рампи/ , подлагам дъски, когато ми се налага.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
WTF ?!?
Има и клип
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ka-2685047

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... ka-2685047
Лиснаха две кофи с фекалии по общинска служителка
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Явно на някой му е писнало от съвестно трудещи се държавни лелички.
Дали е лично или е поредната служителка, мразеща живота си и му е направила кур капан на човека, щото ей така, не знам.
Ма и изпълнението му е също толкова слабо.
Дали е лично или е поредната служителка, мразеща живота си и му е направила кур капан на човека, щото ей така, не знам.
Ма и изпълнението му е също толкова слабо.

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Излезли някакви записи на Вучката, че натискал медиите в Сърбия.... Този дали е осъзнал, че си е отишъл, просто е временно все още там?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
drifty написа:Ма и изпълнението му е също толкова слабо.
Мда, с нито една от двете кофи не успя да я лисне качествено.
… някой чака да бъде разходен с кучешката кола… 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Сладур, заслужава да се повози и в Геландеваген-а! На вечерната разходка точно коментирахме, че всички кучевози са все от този калибър като от снимката, че и по- зле. Що така 
Southside написа:Сладур, заслужава да се повози и в Геландеваген-а! На вечерната разходка точно коментирахме, че всички кучевози са все от този калибър като от снимката, че и по- зле. Що така
Щото нали е рибарско/ спасително куче - обича да плува… и след това всичко в колата- на бербат
Няма схема да го кача в някоя от другите по- лъскави коли… душата е той- стане след 5пм примерно, сега захладнява по това време и отива и застава до колата… ако и аз така си знаех интересите … ехеееее…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:стане след 5пм примерно, сега захладнява по това време и отива и застава до колата… ако и аз така си знаех интересите … ехеееее…
Да, работи това. И аз така след следобедната дрямка се нареждам до колата с надуваемия каяк, жена ми да ме води тук до едно заливче. Само че не знае като се понаучих вече и се оглеждам какъв по-сериозен каяк да взема
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Алигатори няма ли в този водоем че така фриволно шпориш нагоре надолу ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Две жертви на акне, родени през първата декада на настоящия век, са успяли да запалят е36-цата при заключен волан
Съответно сега патрона превърта, двигателя пали, но волана си остава заключен. Съвети и идеи някакви, освен да не ги допускам повече до толкова сложна техника?
Съответно сега патрона превърта, двигателя пали, но волана си остава заключен. Съвети и идеи някакви, освен да не ги допускам повече до толкова сложна техника?"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и назначил Румен Спецов за шеф на ЕмТиВи...
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и назначил Румен Спецов за шеф на ЕмТиВи...