Успехи на българският спорт!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Успехи на българският спорт!

Мнение от TNT » 16 Сеп 2025, 15:51

Честито на момчето :bchug: Дано след няколко години го видим и във Формула 1.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Сеп 2025, 20:58

И волейболните национали правят фурор на световното. Волейбола ни се върна на върха, футбола кога :mhihi:
И тенесистите ни бият Финландия за купа Дейвис, като двама от националите са 16 и 18 годишните финалисти от USA open... A футбола ъъъ таковата :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 17 Сеп 2025, 10:37

За Цолов казват, че 'ситуацията' била такава, че имало съвсем реален шанс до две години да отиде във Формула 1 ! Бих се радвал много, ако това е така! Дори, може би, бих започнал отново да гледам този шампионат...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 17 Сеп 2025, 15:52

Аз си признавам, че не очаквах да стигне до Ф2 след това което се случи този сезон.
Дочувам обаче, че има доста интересно развитие в редиците на Ред Бул и голямо разместване при спонсорите във Ф2 отбора на Кампус.
Та може липсата на късмет на пистата да се балансира с късмет на политическия фронт.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Сеп 2025, 18:11

Направо нямам думи, държавата е пълна с всякакви паразити и нещастници на ръководни постове. Одеве Весела Лечева излезе и съобщи, че заради неразбориите във федерацията България я грози забрана да се изписва флага върху екипите ни, по телевизията, при награждаванията и дори да се вее когато олимпийците ни отиват на игрите. :banghead: Това е защото Стефка Костадинова отказва да напусне, а шинабиия, ъъъъъъъ...уважаемия съд още не може да се произнесе. Призова тази сага да се реши вече в съда и не можем да си позволяваме да се мотаят още нещата в съда и да ходят спортистите ни така защото това ще нанесе сериозни вреди на спорта ни, имиджа и т.н. все хубави неща.
Мамка им алчна, гладна и ненаядена на всичките боклуци в нашия спорт! :ranting:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDriver » 17 Сеп 2025, 21:00

В автомобилния спорт, ако знаеш какво мазало е. :banghead:
В момента има 3 организации претендиращи, че са 'единствени'.
Една от тях преди по-малко от месец съсипа Драг рейсинга, което ще има директни негативни последици за ситуацията по улиците.
Дано не опитат да посекат и независимите организатори на пистови състезания - Дракон, БМВ клуба, Мирафиори, Хонда клуба и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 17 Сеп 2025, 22:30

TheDriver написа:Дано не опитат да посекат и независимите организатори на пистови състезания - Дракон, БМВ клуба, Мирафиори, Хонда клуба и т.н.

Това са частни мероприятия , не мисля ,че каквато и да е федерация има думата.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Сеп 2025, 22:45

Така си е, тука могат само да барат меча. Ако искаме даже ще си направим БМВ федерация и няма данни трябва разрешение за нищо от тях специално. То е малко като боксовите федерации в света. :kuku:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDriver » 17 Сеп 2025, 23:16

Драг шампионата също беше частно мероприятие организирано от Бат Гого и компания. Но АФБ сложиха ръка върху него. Първоначално с институционален натиск им отнеха правото да раздават награди и да се наричат 'състезание', 'шампионат'. В резултат на което в един период имахме 'Драг тестове' :mhihi:
Само ще ви кажа, че мен лично са ме награждавали в централата на АФБ, от името на АФБ, на годишно награждаване на БМВ Къп.
Разбирам какво казвате, но на практика тези неща се случват.
Kroki не знам дали е склонен да каже каква е ролята на федерацията и дали има опити за натиск.
Писта София видяхте ли колко участници имаше? Миналата година беше глътка свеж въздух, даже се изненадах като звъняха да канят такива като мен...Хрисим беше там също. Тази година постарому.

Аз лично за себе си съм си решил проблема и с БГ федерациите не се занимавам. Пътят при румънците вече е отъпкан.
Дерта ми идва от това, че знам колко трудно е да дръпнеш хората от улицата, а тези с лека ръка ги връщат пак там.

Предишна

Назад към Извън Темата