България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
enigma написа:Top Gun Maverick написа:Не го знам тоя сухия.А може и да го знам, ама по сухата му физиономия само.
В малкият град всеки почти има прякор, някои по няколко защото през годините има различен кръг познати и всеки като му лепне прякора и почне да го разнася...
![]()
Според мен щом не го знаеш не е чул добре колегата. Вероятно става дума за Ники Сукхой-а , последният останал пилот на Су в БГ и заради това се е надявал да не викат полиция
Николай някой си, ранна 80ка набор, по адрес от Казанлък, някъде при нашите сигурно го има протокола от птп-то. Късната есен на 2012та беше. Сам настоя да викнем полиция, че да не го прецакаме нещо с двустранния протокол. Тогава си беше рядккост някой да се навие да пишете сами двустранен. Добре, че единият образ в колата с мен беше милиционерско чедо, та баща му звънна на някакъв дежурен и чакахме само час и половина да дойдат да напишат хартийката.
За час и половина набиване на крак около отломките се заприказвахме и човекът с гордост си заяви, че му викат Сухия! Действително си беше доста сух - висок и слаб! Аз също така бих го кръстил с тогавашния си акъл.
Бачкатор по строителството из София със зелено Поло мк3, от което се съмнявам да станало повече кола след случката.
empar написа: Сам настоя да викнем полиция, че да не го прецакаме нещо с двустранния протокол.
Е колко повече да го прецакате, след като ви е нацепил отзад? От това по-виновен накъде?
Няма как да излезне сух от такова провинение...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Имаме колега на който му викаме мекия
имам един познат на който му викаме водния, имаме няколко с прякори дебелия, прасето и дългия, ама все са леко различни от сухия.
Имаме безброй звучни прякори само да се смеете, ама този за темата на подходящ е...мигача.
Мигачът защото никога не завива без мигач.
И като викахте в тази тема, че нямало глобен за минаване на червено, онзи ден точно мигача изгоря, че мина на жълто, а катаджиите някъде в далечината зад него и го спряха заедно с един друг дядко с дърт Мерцедес, който също решил да мине с вълната...лоша работа. Да имаш прякор за праведно отношение на пътя и да те рисуват. 
Мигачът защото никога не завива без мигач. In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Top Gun Maverick написа:...
Ти кога обърна "резбата" или няколко човека пишете от този профил?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Щеше да знаеш ако господин модераторът пак не беше решил да изтрие чисто икономическо мнение в съответната тема само защото се споменава името на една държава с недобро, ама аз си имам скрийншот да си стои така, че да се види къде е грешката ми, която никой не обяснява. 
Иначе този моторист дано оживя:
https://dnes.dir.bg/intsidenti/katastro ... -transport
Иначе този моторист дано оживя:
https://dnes.dir.bg/intsidenti/katastro ... -transport
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Дали е време за тема-форумен-протест, да свалим от власт канадските-комунисти 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Иначе сега минавам на околовръстното на Стара Загора, този с буса май ми е познат защото гледам седи отстрани на пътя, ама нямаше как да спра да го питам, че колата на средата на пътя и ченге има ръкомаха с една палка.
А един скапан тираджия вече 20 км кара зад мен или ме изпреварва някъде си и след време аз го мина или стои в бронята ми некадърника, няма ограничител 90, не намаля на камерите, с чужди номера е, холандски някакви, ламаринен е целия, някакви животни явно кара понякога. Лепи се в бронята на всяка кола. Кога ще вземат тия да ги дънят и тях не знам.
Добре, че дойде отбивката да се качва на магистралата, там да се изявява сега, дай майкоуууу...път като слънце, а камиона много върви.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Top Gun Maverick написа:Щеше да знаеш ако господин модераторът пак не беше решил да изтрие чисто икономическо мнение....
Извинявам се, стана ми странно да тръгнеш с Волга на море, ма викам 2025-6 всичко е възможно.
Някой глобен за средна скорост?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
streetz написа:Миналата неделя успях да докарам 157 средна скорост на една от отсечките на Тракия, че отдавна ми е мерак да тествам как работи системата. Ще видим какво и дали ще дойде.
Все още нищо не е дошло.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Lenco написа:
Някой глобен за средна скорост?
Има.Не съм аз. Нарушението е от 8.09 .
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Аз ония ден пак попаднах на разбрани полицаи. Направих забранен ляв от пред централна автогара по Мария Луиза, то неделя вечер няма кьорава кола, а те спрели в локалното и само пуснаха фаровете и лампите и викам отекох. Направих се на ударен, че не съм видял знака, което си е истина щото наистина не го видях защото там където спираш за да имаш видимост той вече е няколко метра зад теб, ама просто бях сигурен, че тоя завой няма как да е разрешен. Ама излезнаха пичове и вместо акт за 4 точки и не знам колко пари ми писаха някакъв фиш за маркировка. Просто се държах нормално с тях и се опитах да им обясня, че не е защото джигитствам. Даже единия вика тя и тая кола 400 коня предразполага, отговорих му че ако знае как я карам като баба ще се пръсне да се смее. 
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
b_u_b_o написа:отговорих му че ако знае как я карам като баба ще се пръсне да се смее.
преди 2-3 седмици ме спряха в квартала да ми връчват...
"ама то май не е твое..." , " "мое е, на фирмата" е, просто 4-оските карат по-бързо от мен, само аз карам 500 коня кола като бабичка" ... прихнаха
хем забавно, хем после трябва да се обаждам шофьорите да питам закъде бързат като съм им казал около 180 пъти: "НЕ БЪРЗАЙТЕ! НЕ СМЕ ТИРАДЖИИ!!!"
whatever

You said: "Time will change!" What if it changes you?