кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Мнение от ivanski_2 » 22 Дек 2025, 10:18

enigma написа:Как така са откраднали навигацията ? :shock: Още ли е като 90те, да си вадиш касетофона като паркираш?
Явно да , след търга при вас ги свалят.

Иначе и 5.7 и 6.2/4 пак е ок на бензин

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 22 Дек 2025, 10:39

slatanic написа:А благодаря отново.
Иначе да...уцелих пак от чувала...дедовия с тая липсваща навигация и климатичен модул.Рядко,но явно си се краде.
Първата е в гаража,а втория пътува от Латвия.
А за каква мизерия говорим в автомобила не ми се говори...няма такива мърльовци при братята хамериканци.
Ама вчера изчистих основното.Днес ще ходя до Сонакс да си напазарувам каквото ми трябва и продължавам.
Салона на трейлхоука е като на СРТ - алкантара и кожа.Супер удобен със пълен набор екстри.
Като цяло в предвид,че е бил основно в Канада и за кратко в Америка състоянието е добро което най-много ме притесняваше.
Нарочно взех 3.6 с идеята да си го карам на бензин.
Ако ми малее...6.4...въпреки,че ми се иска да обикаляме по горите,а за там СРТ работа няма.
Та...това е положението.
Ще звънна за мигачите.
Принципно един бивш герой на тоя форум каза,че има възможност да препрограмира каквото трябва,че притежава Тракхоук...ама да видим кога ще намерим време да се видим и с него. :ok:
Най-добре е 51R явно.Ще заприходя от него разни Мишимото неща,но първо да стигне до сервиза да видим кое е на дневен ред. ;)

Честито за придобивката. При този двигател виж как ти е масления охладител, че при тези двигатели почва да олива блока отгоре. Аз моя преди два месеца си го смених сам. Има доста инфо в нета, особеност е последователността на стягането на болтовете на смукателния колектор. Масло само 5W20 и не си прави експерименти. Иначе за стоповете ако стане само с про0грамиране е добре, моите искаха преправяне, но и за там има читав майстор.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Дек 2025, 10:46

За стоповете ако се налага (съмнявам се ) Стоян Трайков е най добрия вариант.

Интересно защо само 5-20 , покрай мен един и навъртя към 120к с 5-30 и си свирка та ми е интересно крайното мнение горе :D

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Дек 2025, 11:30

Явно си иска тънко масло и редовна смяна, че нали говорят за някакви тесни маслени канали по този мотор...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 22 Дек 2025, 13:25

ildivvy написа:Явно си иска тънко масло и редовна смяна, че нали говорят за някакви тесни маслени канали по този мотор...
Мога са говоря до утре по темата за тези мотори изчетох целия интернет и специфики , няма никакъв проблем с 5-30 проблемите са други
Но спирам да спамя тук, тези дни ще пусна една тема за американски автомобили за разни трикове и съвети след година притежание на 2 челинджъра

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 22 Дек 2025, 20:09

Тъкмо щях да кажа като минат няколко месеца да даде реални отвизи, поведение, разход ама една тема няма да е излишна :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Дек 2025, 20:22

slatanic написа:При мен танкчето дойде.
Много чистене,малко ремонти и обслужване.
Нови обувки...и отива да разглежда горите. :ok: ...или моловете в завимост какво искат ръководството. :mhihi:

малко слаб ще дойде мотора на асфалта, но ако е да се катериш с него из планините е точно за пълзене. трейлхок окачването е добре сортирано и нагласено за купето и въртящия момент на малкия мотор...

добичето е непретенциозно и надеждно като цяло. аз ако съм на тебе ще сменя маслата на дифовете и раздадката... ей така- да ти е мирна главата

аз лично не бих сложил фабрична навигация освен ако не настояваш за всичките интеграции дето ги има.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 22 Дек 2025, 21:42

alx написа:
slatanic написа:При мен танкчето дойде.
Много чистене,малко ремонти и обслужване.
Нови обувки...и отива да разглежда горите. :ok: ...или моловете в завимост какво искат ръководството. :mhihi:

малко слаб ще дойде мотора на асфалта, но ако е да се катериш с него из планините е точно за пълзене. трейлхок окачването е добре сортирано и нагласено за купето и въртящия момент на малкия мотор...

добичето е непретенциозно и надеждно като цяло. аз ако съм на тебе ще сменя маслата на дифовете и раздадката... ей така- да ти е мирна главата

аз лично не бих сложил фабрична навигация освен ако не настояваш за всичките интеграции дето ги има.

От изчетеното преди да го купя...съгласен със всичко.
Но искам да си го ползвам по предназначение,а за там 3.6 с бавни...грижи няма.
Приготвил съм абсолютно всички течности за тази кола в гаража и мога да кажа,че цените са повече от разумни за което се радвам.
Комфортна проста колица е.Багажа ще ни хване на семейството и ще ни отведе навсякъде където имаме работа.
За там дето нямаме има патроли,тойоти и ранглери. :mhihi:
Навигацията ако беше дошъл със заводската да я видя щях да я сменя най-вероятно с афтърмаркет.
Сега имам "нова" заводска и ще видим как ще е с нея.
Ако не ми хареса и китайската ръководи безпроблемно всички модули на тая кола която в моя вариант е наджиджкана най-много...добре дошъл китаецо. :wave:
Нямам против.
Ама първо да си подкарам нещата,че сега съм взел модул за климатика назаем,а навито хич не съм го слагал.
Утре идва уж правилния климатичен модул и ще бодна и навигацията пък да видим.
После заминава при тенекето и за обслужване. :D

Предишна

Назад към Извън Темата