Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от mr_petroff » 28 Дек 2025, 15:27

Е ,открихме на Пампорово този сезон , не съм виждал такива опашки в ски курорт досега .Добре че до към 10 направихме 5-6 спускания ... Отворени писти 1 , 10 , 11 и ски пътя до Малина , след 10 часа се чакаше по 20-30 мин. на лифт. Пампорово АД ''спестиха'' от лифтове :banghead: Можеха да пуснат влека на Язовира и П.Петров , ...тотална кретения. :bang: Направо се чудя да карам ли утре или да го обърна на кулинарно напоителен туризъм :mhihi:

Ъпдейт от днес 29.12 - малко по добре беше по пистите и лифтовете ...

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Дек 2025, 13:20

Аз се старая да ходим на ски в Родината само, когато съм сигурен, че няма хора. Буквално избирам само такива дни, през седмицата, извън ваканции, след празници и т.н.
Нямам сили да си причинявам всичкото мазало, особено на места като Боровец. Там много рядко, за малко и само през седмицата :dunno: :bchug:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 30 Дек 2025, 18:46

И аз така ,празници ,уикенди и ваканции избягвам да карам у нас . Жена ми прави гафик на ваканциите и на румънци , гърци и турци даже :mhihi: Ама викам си то декември се изниза без да караме и айде на Пампорово , че уж нямаше дата за откриване официална и си викам народа не знае :mhihi: Надявам се на 5.01 да е друга хавата , че да разцепим както си трябва :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Яну 2026, 12:32

И ние открихме на Пампорово... Досега само бях слушал как тоя курорт е топа на топа в родината и няма нищо общо с Боровец и Банско...
Е наистина няма - няма такава мизерия просто... И не говоря за цените... Паркинг 30 лв, омлет 30 лв, айрян 500 мл 10 лв, Кола 500 мл 9 лв :mhihi:
Организацията на целият курорт е тотален кенеф... Зоната пред лифт Студенец е някакъв странен микс от пешеходци, шейни, опашки за карти, опашки пред заведенията, опашка за самият лифт, обучаващи се деца и още какво ли не... И през целия този цирк минават всички скиори на път за лифта :kuku:
Единствено на Стойките можеше да се кара нормално без да се буташ с още 100 неща дето не им е мястото на пистата...
Да не говорим за всичките пешеходци по пистите, тръгнали да щурмуват Снежанка... Такова нещо не бях виждал... На моменти бяха повече от скиорите :mhihi:
На Малина чаках 45 мин. веднъж и после само горе на Студенец...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Айде на ски-зима е....!?

Мнение от 3186 » 05 Яну 2026, 17:22

Е, има и хора, на които им харесва на слънчака, така че за всеки влак си има пътници. Аз (у нас) лично се чувствам най-малко заобиколен от позьорщина именно там. Като ми се кара много - алпите са необятни и рядко се чака.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 07 Яну 2026, 9:28

Вчера на Пампорово беше перфектно до към 13:00 часа , след това заваля дъжд . Никакви опашки , почти всички писти отворени и въпреки атмосферните условия бяха топ обработени и издържаха до обяд :yes: На 4 ,5 и 5а си карах почти сам .На Стойките паркинга е 15 лв. / за редовни клиенти 10 :D / . Места колкото искаш. На Бохеми два гулаша ,пърленка ,кафе и 1/2 вино 55 лв. :dunno: , сезона е къс все пак ...От вчера много доволен , добре покарахме :lalala: Днес почивка , че нещо не ме кефи това което виждам на камерите .
П.П. Сутринта между Девин и Пампорово на +3 градуса имаше черен лед , и трите коли без малко да сгънем мантинелата :nono: Никаква обработка на пътя , нито сол нито пясък :banghead:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 07 Яну 2026, 10:41

Да се надяваме, че тая седмица със захладняването ще успее да натрупа нещо по планините, че в момента навсякъде полежението е кал и камънаци :help:
Особено с тия дъждове. Ни успяха да направят читава основа, ни нищо. Да видим дали пак ще се размине :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата