Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Айде на ски-зима е....!?
Е ,открихме на Пампорово този сезон , не съм виждал такива опашки в ски курорт досега .Добре че до към 10 направихме 5-6 спускания ... Отворени писти 1 , 10 , 11 и ски пътя до Малина , след 10 часа се чакаше по 20-30 мин. на лифт. Пампорово АД ''спестиха'' от лифтове
Можеха да пуснат влека на Язовира и П.Петров , ...тотална кретения.
Направо се чудя да карам ли утре или да го обърна на кулинарно напоителен туризъм 
Ъпдейт от днес 29.12 - малко по добре беше по пистите и лифтовете ...
Можеха да пуснат влека на Язовира и П.Петров , ...тотална кретения.
Направо се чудя да карам ли утре или да го обърна на кулинарно напоителен туризъм Ъпдейт от днес 29.12 - малко по добре беше по пистите и лифтовете ...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз се старая да ходим на ски в Родината само, когато съм сигурен, че няма хора. Буквално избирам само такива дни, през седмицата, извън ваканции, след празници и т.н.
Нямам сили да си причинявам всичкото мазало, особено на места като Боровец. Там много рядко, за малко и само през седмицата

Нямам сили да си причинявам всичкото мазало, особено на места като Боровец. Там много рядко, за малко и само през седмицата

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
И аз така ,празници ,уикенди и ваканции избягвам да карам у нас . Жена ми прави гафик на ваканциите и на румънци , гърци и турци даже
Ама викам си то декември се изниза без да караме и айде на Пампорово , че уж нямаше дата за откриване официална и си викам народа не знае
Надявам се на 5.01 да е друга хавата , че да разцепим както си трябва 
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
И ние открихме на Пампорово... Досега само бях слушал как тоя курорт е топа на топа в родината и няма нищо общо с Боровец и Банско...
Е наистина няма - няма такава мизерия просто... И не говоря за цените... Паркинг 30 лв, омлет 30 лв, айрян 500 мл 10 лв, Кола 500 мл 9 лв
Организацията на целият курорт е тотален кенеф... Зоната пред лифт Студенец е някакъв странен микс от пешеходци, шейни, опашки за карти, опашки пред заведенията, опашка за самият лифт, обучаващи се деца и още какво ли не... И през целия този цирк минават всички скиори на път за лифта
Единствено на Стойките можеше да се кара нормално без да се буташ с още 100 неща дето не им е мястото на пистата...
Да не говорим за всичките пешеходци по пистите, тръгнали да щурмуват Снежанка... Такова нещо не бях виждал... На моменти бяха повече от скиорите
На Малина чаках 45 мин. веднъж и после само горе на Студенец...
Е наистина няма - няма такава мизерия просто... И не говоря за цените... Паркинг 30 лв, омлет 30 лв, айрян 500 мл 10 лв, Кола 500 мл 9 лв
Организацията на целият курорт е тотален кенеф... Зоната пред лифт Студенец е някакъв странен микс от пешеходци, шейни, опашки за карти, опашки пред заведенията, опашка за самият лифт, обучаващи се деца и още какво ли не... И през целия този цирк минават всички скиори на път за лифта
Единствено на Стойките можеше да се кара нормално без да се буташ с още 100 неща дето не им е мястото на пистата...
Да не говорим за всичките пешеходци по пистите, тръгнали да щурмуват Снежанка... Такова нещо не бях виждал... На моменти бяха повече от скиорите
На Малина чаках 45 мин. веднъж и после само горе на Студенец...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Айде на ски-зима е....!?
Е, има и хора, на които им харесва на слънчака, така че за всеки влак си има пътници. Аз (у нас) лично се чувствам най-малко заобиколен от позьорщина именно там. Като ми се кара много - алпите са необятни и рядко се чака.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
Вчера на Пампорово беше перфектно до към 13:00 часа , след това заваля дъжд . Никакви опашки , почти всички писти отворени и въпреки атмосферните условия бяха топ обработени и издържаха до обяд
На 4 ,5 и 5а си карах почти сам .На Стойките паркинга е 15 лв. / за редовни клиенти 10
/ . Места колкото искаш. На Бохеми два гулаша ,пърленка ,кафе и 1/2 вино 55 лв.
, сезона е къс все пак ...От вчера много доволен , добре покарахме
Днес почивка , че нещо не ме кефи това което виждам на камерите .
П.П. Сутринта между Девин и Пампорово на +3 градуса имаше черен лед , и трите коли без малко да сгънем мантинелата
Никаква обработка на пътя , нито сол нито пясък 
, сезона е къс все пак ...От вчера много доволен , добре покарахме
Днес почивка , че нещо не ме кефи това което виждам на камерите .П.П. Сутринта между Девин и Пампорово на +3 градуса имаше черен лед , и трите коли без малко да сгънем мантинелата
Никаква обработка на пътя , нито сол нито пясък 
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Да се надяваме, че тая седмица със захладняването ще успее да натрупа нещо по планините, че в момента навсякъде полежението е кал и камънаци
Особено с тия дъждове. Ни успяха да направят читава основа, ни нищо. Да видим дали пак ще се размине
Особено с тия дъждове. Ни успяха да направят читава основа, ни нищо. Да видим дали пак ще се размине

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!