България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
vicho написа:още от е90 има опция за кодиране километража да е "без корекция"
Ся ще ме карате да си купя и БимърКод
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TNT написа:vicho написа:още от е90 има опция за кодиране километража да е "без корекция"
Ся ще ме карате да си купя и БимърКод
на фона на mhd, xhp и т.н. бимъркода си е направо без пари... на 2 коли кодирания да направиш и вече си го избил
п.с. тва xhp на zf-а на G-то пък никаква работа не върши, ама те... за кадем
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
https://blitz.bg/katastrofi/v-chas-pik- ... 28455.html
Жената не можа да иде на зъболекар заради тия идиоти.
Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
https://dnes.dir.bg/intsidenti/shofyor-izvadi-buhalka-sled-otkaz-da-bade-pusnat-na-bul-kliment-ohridski-v-sofiya

пп. Някакви ала-бали се въртят, че от Февруари идва бонус-ФАЛОС за ГО, макар и само за причиняване на щети. Някой нещо да знае повече???

пп. Някакви ала-бали се въртят, че от Февруари идва бонус-ФАЛОС за ГО, макар и само за причиняване на щети. Някой нещо да знае повече???
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Моджо написа:https://blitz.bg/katastrofi/v-chas-pik-verizhna-katastrofa-kray-orlov-most-v-sofiya-ima-raneni_news1128455.html
Гледай първоизточника, тези спокойно може да не ги отваряш. Никога. Епилептичен пристъп
https://www.facebook.com/groups/1869931 ... 379430653/
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Полегнала е Гергана
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бабарецоооооооооооо... ей, тоо див и прост народ, ей

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Джантите са си компетишънските, тоест няма зимен комплект, ама ми се вижда на снимката сякаш си е със зимни гуми съдейки по това как е насъбрал сняг напреки, явно е нарязана като зимна гумата на правоъгълни кубчета, залагам на Пирели сото зеро, каквото масово и слагат зимни, те са на такава шарка.
Ако е екс драйв, системите работят много добре на тая кола, че да се хлъзнеш с нея. А да я поръчаш само на задно е престъпно. Което не пречи да е изключил всички системи за да покаже майсторство.
Но със сигурност скоростта е била много, много ниска, иначе тая тежка кола ако се удари извън пътя, ще има доста сгънати неща.
Много гадно е оставил аварийните, в първия момент помислих, че са обикновените фарове, което е също толкова престъпно, колкото задното, но като зуумнах, лазерните фарове са.
Жалко, че за фейслифта махнаха лазерите, това беше крайно несериозна идея на БМВ.
И после си викам колко ли пък такива има, я да видим може да продават подобна като се вижда номера......
https://www.mobile.bg/obiava-1175671524 ... ion-xdrive
Та сега е момента за пазарлъци, тъкмо американка, втори път ще я направят.
Ама е кофти в този момент да му се звъни на човека, ще изпита двойна доза разочарование, че я е пързулнал леко защото ще реши, че е се е прецакал още повече защото не може да я покаже на потенциален купувач.
Голям съм Шерлок...
Ако е екс драйв, системите работят много добре на тая кола, че да се хлъзнеш с нея. А да я поръчаш само на задно е престъпно. Което не пречи да е изключил всички системи за да покаже майсторство.
Но със сигурност скоростта е била много, много ниска, иначе тая тежка кола ако се удари извън пътя, ще има доста сгънати неща.
Много гадно е оставил аварийните, в първия момент помислих, че са обикновените фарове, което е също толкова престъпно, колкото задното, но като зуумнах, лазерните фарове са.
Жалко, че за фейслифта махнаха лазерите, това беше крайно несериозна идея на БМВ.

И после си викам колко ли пък такива има, я да видим може да продават подобна като се вижда номера......
Та сега е момента за пазарлъци, тъкмо американка, втори път ще я направят.
Ама е кофти в този момент да му се звъни на човека, ще изпита двойна доза разочарование, че я е пързулнал леко защото ще реши, че е се е прецакал още повече защото не може да я покаже на потенциален купувач.
Голям съм Шерлок...

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ся остава и някой да покаже снимки каква тоталка е била в щатите

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Снощи в дъжда един пак така си беше полегнал на островчето в локалното до Макдоналдца на Ботевградско

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
blacksapphire написа:Моджо написа:https://blitz.bg/katastrofi/v-chas-pik-verizhna-katastrofa-kray-orlov-most-v-sofiya-ima-raneni_news1128455.html
Гледай първоизточника, тези спокойно може да не ги отваряш. Никога. Епилептичен пристъп
https://www.facebook.com/groups/1869931 ... 379430653/
А, това беше само да покажа че е станало нещо. А фацбук нямам.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Коварни са тия островчета ей.
Едно време като млад и зелен бакшиш с Е36-цата един ми кара на дълги в града и аз все имах навика да им пускам дългите и да тръгвам леко срещу тях. И тоя път пак, ама понеже ме е заслепил, а на близкия остров някой редовно правеше упражнението, което предстоеше и на мен, нямаше знак. И аз тъкмо го осветявам доволен и пуквам волана да се връщам вдясно, ноооооо...
бам, бам с двете джанти през островчето.
И едната естествено се сцепи гумата, джантата как оцеля не знам. Ама от тогава доста по-премерено тръгвах срещу тях, с времето само леко насочвах колата колкото да пусна дългите да ме види, а вече май само светя.
Ама трябваше да го усетя това нещо с островчето, та много са лоши наистина тези израстъци.

Ама трябваше да го усетя това нещо с островчето, та много са лоши наистина тези израстъци.
Top Gun Maverick написа:Джантите са си компетишънските, тоест няма зимен комплект, ама ми се вижда на снимката сякаш си е със зимни гуми съдейки по това как е насъбрал сняг напреки, явно е нарязана като зимна гумата на правоъгълни кубчета, залагам на Пирели сото зеро, каквото масово и слагат зимни, те са на такава шарка.Ако е екс драйв, системите работят много добре на тая кола, че да се хлъзнеш с нея. А да я поръчаш само на задно е престъпно. Което не пречи да е изключил всички системи за да покаже майсторство.
![]()
Но със сигурност скоростта е била много, много ниска, иначе тая тежка кола ако се удари извън пътя, ще има доста сгънати неща.![]()
Много гадно е оставил аварийните, в първия момент помислих, че са обикновените фарове, което е също толкова престъпно, колкото задното, но като зуумнах, лазерните фарове са.![]()
Та сега е момента за пазарлъци, тъкмо американка, втори път ще я направят.Ама е кофти в този момент да му се звъни на човека, ще изпита двойна доза разочарование, че я е пързулнал леко защото ще реши, че е се е прецакал още повече защото не може да я покаже на потенциален купувач.
![]()
Голям съм Шерлок...
Защо в тези обяви няма ВИНове?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
И тук заваля снежец и почнах да гледам тъпаци навсякъде.
Сутринта един му теглих майните, тъпата зафира сутрин никаква я няма, върви като атмосферка едва едва, та карам си аз бавно към града, няма никой зад мен, та не го мисля. По едно време виждам някакъв ме застига ама така добро темпо и понеже кретам бавно, реших да вляза в отбивката дето е след 100тина метра да го пусна да си мине. Пуснах си мигача, намалих за отбивката, при което оня вече ме беше настигнал и ме освири.
Хем го пускам да си мине, хем аз крив. А тя цялата тая отсечка е има няма 1км, дали караш с 40-60 или 120, разликата е смешна времево.
После из града един с едно А3 сновеше между лентите, гледах го като го настигнах, някъв лайнар, пие си едно сокче и си снове межуд колите, бърза за и той не знае къде.
Сутринта един му теглих майните, тъпата зафира сутрин никаква я няма, върви като атмосферка едва едва, та карам си аз бавно към града, няма никой зад мен, та не го мисля. По едно време виждам някакъв ме застига ама така добро темпо и понеже кретам бавно, реших да вляза в отбивката дето е след 100тина метра да го пусна да си мине. Пуснах си мигача, намалих за отбивката, при което оня вече ме беше настигнал и ме освири.
Хем го пускам да си мине, хем аз крив. А тя цялата тая отсечка е има няма 1км, дали караш с 40-60 или 120, разликата е смешна времево. После из града един с едно А3 сновеше между лентите, гледах го като го настигнах, някъв лайнар, пие си едно сокче и си снове межуд колите, бърза за и той не знае къде.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
alx написа:Top Gun Maverick написа:Джантите са си компетишънските, тоест няма зимен комплект, ама ми се вижда на снимката сякаш си е със зимни гуми съдейки по това как е насъбрал сняг напреки, явно е нарязана като зимна гумата на правоъгълни кубчета, залагам на Пирели сото зеро, каквото масово и слагат зимни, те са на такава шарка.Ако е екс драйв, системите работят много добре на тая кола, че да се хлъзнеш с нея. А да я поръчаш само на задно е престъпно. Което не пречи да е изключил всички системи за да покаже майсторство.
![]()
Но със сигурност скоростта е била много, много ниска, иначе тая тежка кола ако се удари извън пътя, ще има доста сгънати неща.![]()
Много гадно е оставил аварийните, в първия момент помислих, че са обикновените фарове, което е също толкова престъпно, колкото задното, но като зуумнах, лазерните фарове са.![]()
Та сега е момента за пазарлъци, тъкмо американка, втори път ще я направят.Ама е кофти в този момент да му се звъни на човека, ще изпита двойна доза разочарование, че я е пързулнал леко защото ще реши, че е се е прецакал още повече защото не може да я покаже на потенциален купувач.
![]()
Голям съм Шерлок...
Защо в тези обяви няма ВИНове?
Е нали като има вин на американка няма да може да ти обясни как точно тая не е удряна, а си я е вкарал за него, не е наводнявана, нищо и е нямало, макс един калник е сменил защото той за него си удряна много кола никога няма да си купи.
Ако е канадка там пък е още по-зле. Не, че не може и да е била малко ударена, ама ако не така ще те убеди без да се съмняваш. Ако пък е германка или италианка или някъде от Европа, пак като има вин в обявата, няма да може да те убеди, че е на реални километри, от първи собственик, немец с името Ханс даже, или Хензел.
Ако е швейцарка същата работа, от там има мода да се вкарват ударени или изгнили и да се оправят тук като после се продават за перфектни защото в Швейцария били перфектни и изобщо най-хубавите коли в Европа.
А истината е, че отдавна хубави коли има и тук, купени нови от България и им се проследява всичко много лесно. Има и още много варианти на отговор на твоя въпрос свързани с кражби и някакви други измами.
А някои нарочно не го пишат в обявата за да може да звъннеш все пак и тогава да ти дадат инфо. Някои се оправдават, че не ти дават рама да не направиш кола близнак...