Политическа
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Политическа
BMW_POWER написа:empar написа:Сега като спомена, с уискито пък се разлюбихме, макар че там си беше истинска, неподправена любов, от дъното да душата!
Toва е сентенцията на проблема, защо се карам(т)е за политика във форума.
Малко се пие!!!
Някога се събирахме всяка седмица на ЕКО-то и се лееха реки (и) от бира. Сега станахте въздържатели (опазил ме Господ), вегани, вегетарианци, онези, дето караха Господ да се смее - със здравословния начин на живот де, такива на диети, фитнес маниаци, кои ли пропускам, моля да ме извинят.
Ми ... то не прощава![]()
Темата за домашния алкохол потъна, тия с кето, мето и не знам си какви диети са по-активни и от червени бабички пред изборна секция.
Замислете се
Аааааааааааааа, шмъ проща'аш! Разлюбил съм се с един конкретен вид алкохол, нищо повече...
Други видове качествен дестилат си консумирам с удоволствие и мярка, с повод и без повод!

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Този същия не отказа ли официално, пред камерите на телевизията, да става служебен премиер?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Радев връчва третия мандат на групата на Ахмед Доган
Този и той няма да е участник в следващото, да няма някаква тежка коалиция сега
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По-скоро си прави груба шега със Шиши като избира старата му партия
Очаквам до края на деня да са го заснели с пяна на устата как. бълва огън и жупел по адрес на президента
Очаквам до края на деня да са го заснели с пяна на устата как. бълва огън и жупел по адрес на президента
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Подценявате Шишо и хората зад него. Подценявате и парите, а трябва да разберете, че парите избират политиците за да им служат, а не обратното. Това дори в държава като САЩ, какво остава за БГ.
А и Шиши е зает да го играе нещо като иконом с обновения музей.

https://tenor.com/en-GB/view/delyan-pee ... f-17854479
А и Шиши е зает да го играе нещо като иконом с обновения музей.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Top Gun Maverick написа:Подценявате Шишо и хората зад него. Подценявате и парите, а трябва да разберете, че парите избират политиците за да им служат, а не обратното. Това дори в държава като САЩ, какво остава за БГ.
А и Шиши е зает да го играе нещо като иконом с обновения музей.![]()
"Лошото" е, че шапкарев подценява шиши, а началниците им са общи.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ex: 96' BMW318ti

- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
Ееее, много семпло, даже са го попитали да разиграват интриги, ама вижте как иска да излезе сух.
Няма да откраднат изборите, ми-ми-ми-ми-ми-ми...
Сканиращи устройства щял да взема.
Разбира се, че държава трябва да ги контролира, а не частна фирма(освен ако не е от нашите
)особено ако държавата е в нашите ръце.
Навсякъде е едно и също ей. Държава или частна фирма, това са популистки изказвания и разликата е нулева в случая.
А реакцията му е много сдържана на фона безпардонното му поведение по принцип и как хапе Радев за щяло и нещяло. Забелязвам, че Боко по едно време се опита да му налее акъл в главата като каза пред медиите, че му напомнял за младия Борисов като викаше аз, аз, аз и т.н.
Дори и на 4 очи няма начин да не му е казал как да не се държи. Ето, сега Радев с това АПС му поднесоха повод за храна, ама той сякаш се чуди как да ги нападне. 
Казал лаконично горчиво.
Сканиращи устройства щял да взема.
Навсякъде е едно и също ей. Държава или частна фирма, това са популистки изказвания и разликата е нулева в случая.
А реакцията му е много сдържана на фона безпардонното му поведение по принцип и как хапе Радев за щяло и нещяло. Забелязвам, че Боко по едно време се опита да му налее акъл в главата като каза пред медиите, че му напомнял за младия Борисов като викаше аз, аз, аз и т.н.
Казал лаконично горчиво.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
TNT написа:Пари има във всеки сектор.
Вчера бивш служебен здравен министър, каза в едно интервю, че според него около 50% от здравния бюджет се крадеОт високо ниво, разбира се. Не от обикновения лекар. Та ако се намалят кражбите за всички сектори, ще имаме и за противокорабни, и за ПВУ, и за "рибарски лодки", и за самолети, и за дронове.
Don_Diego написа:Това е обществена тайна дето я е казал ама защо като стоящ отгоре, демек от прибиращите не каза как се случва краденето![]()
Всички знаят, че Пеевски управлява ама никой не знае как и с какво държи тия дето са избрани на власт...ей такива неща - широко затворени очи, всичко им е ясно на всички ама файда никаква или усилие за прекратяване на схемите
steeN написа:30 години спахме, сега няма как за 2-3 да наваксаме СЪС или без Пеевски.
empar написа:Don_Diego написа:Всички знаят, че Пеевски управлява ама никой не знае как и с какво държи тия дето са избрани на власт...ей такива неща - широко затворени очи, всичко им е ясно на всички ама файда никаква или усилие за прекратяване на схемите
Точно тук е разковничето!
Дебелян те "слага някъде"(държавни поръчки, държавни постове и т.н.) и рестото ти е по-малко, отколкото ако те "сложи" който и да било друг.
Съществена разлика с Доган е, че е пуснал пипала навсякъде и събира малко ресто, но от много места.![]()
За това и така бързо му обра всичко. По инфраструктурни проекти се чува, че рестото е паднало тройно и четворно. Партийното дарение от хотел е на половина. Това за хотела го чух лично от хотелиер по кърджалайско...
Та, кой е луд да бяга от него, като всички са на кяр и им пази гърба?
Кой искаш да "прогледне", че да секне схемата?
Схема винаги ще има, просто дебелян я прави изгодна за много хора.
"Проглеждането" всъщност, е да се ориентираш към него...
Спонсорира спортове и инициативи, малко евтин популизъм за пенсионерите и т.н. и бавно, но сигурно се бетонира.
Доброто пухкаво момченце на мама! Грижи си за всички, всички го харесват!![]()
Наяве за премиер според мен никога няма да излезе.
Да не е луд. Това мнение всъщност може да ви отговори много ясно на много неща. Такива глупости с компромати, че държал някой са...глупости. ако го има ще е в минималистичен мащаб. Или мислите, че има запис с всеки къде си го е слагал?
Бойко не може да го държи с такива неща относно дали е опънал някоя защото Бойко нито е женен, нито нещо подобно, а и е способен да го свитне защото има контактите от едно време и дебелия знае, че много бързо ще изчезне от света, вместо просто да взема каквото може. Парите управляват, разберете го и по-малко си мислете, че някой подменя гласове и нямало кой да гласува за тия и ония.
В допълнение на горното мнение ще добавя още нещо от второ лице. От на баща ми края на границата между област Стз и Хасково имаме много преки впечатления от чичо ми. Да кажем, че там той в малко село и си гледа пшеницата. Преди време в този край всеки плюеше ДПС. Дядо ми сигурно се върти в гроба ако вижда какво става в момента. Всякакви независими кметове са с Делян. Всякакви бивши независими, които бяха покрай Доган сега са с Делян. Ако искаш далаверата да върви си с Пеевски. Обясняваш на всички работещи, родни, приятели, чинка, стринка, леля, свяко, че трябва да се гласува за Пеевски. Всички крадат, ама ако искаме да върви далаверата, гласуваме за Пеевски. За всеки далаверата е различна. От това да работиш обикновена работа(в региона няма много извън тецовете) до това да може все пак някак да оцеляваш в земеделието или скотовъдството(значително малко вече)защото района не е Добруджа все пак. Ето да ви представя феодала в тази област, не знам дали осмисляте какво значи 6 мандата кмет:
https://aej-bulgaria.org/kmet_galabovo/
Не го бърка нищо, идва и ти казва или гласуваш за него или си против него. Ако си селски кмет или си с него или против него. Убеждаваш на парламентарните хората в селото да гласуват за Пеевски, ако резултатите са лоши, значи не се представяш добре и не си убедителен. Тия филми с подправянето на гласове на никой не са нужни просто, всеки гласува "по съвест" и Пеевски си взема необходимия процент, не му трябва много, трябва му достатъчно защото Бойко го крепи, а не обратно както върви слух последните години. Бойко е топ играча и умело излезе в сянка и претопи всеки, даже и ПП-ДБ. А и цялата интелигенция не е достатъчна като гласува за тях ражда бутне Бойко. Да не говорим, че тая интелигенция ходи по протести, но не ходи да гласува. Да не се отплесвам още към ПП-тата и Бойко, да се върнем на Пеевски. На баба брат и беше няколко години в комисиите на изборите и събираше бюлетини, носеше ги с другите после на онези събирателни пунктове по тв, където ги даваха клетниците. Та той ми е разправял за тъпотиите като го съберат в един чувал, че дефакто нищо не знаеш какво се случва и как може да се подправят някакви бройки, но тези времена отминаха. Да, някакви единични случаи може да има, но няма кой да рискува като нещата са много по-лесно и както казах се гласува "по съвест". И никой не те принуждава със сила, просто ти претегляш нещата и решаваш, че нямаш избор.
Колегата каза, кой луд ще си разваля далаверата да върви?
И така, Пеевски дава, някой друг дава ли нещо? И е много трудно да убедиш някой в подобни доводи, който живее съвсем различен живот на съвсем различно място. А места всякакви из БГ и Пеевски към момента е неизбежен и Бойко го намекна няколко пъти. Неизбежен от една страна защото мнозинство без него няма как, точно както говореше Доган едно време, понеже всички цървулковци в парламента са там не за да вършат работа на народа, а за да вземат субсидии и да се облагодетелстват по някакъв начин, но не и да се обединят за нещо добро. От друга страна е неизбежен заради далаверата, която носи за много хора и те си гласуват за него.
Та по-малко се задълбочавайте, нищо кой знае какво няма да се промени, важните големи неща относно посоката на държавата се решават навън, парите за проекти идват от Европа, частното тях Бойко връща с краденето като естествено взема своя дял и така се прави каквото и да е в тази държава защото скапаните политици са корумпирани по цели свят. Или мислите, че Тръмп милиардер отиде да става президент и цял живот е политик защото иска да направи Америка пак велика?
Ще си пренеса мнението в политическата тема, че тая много излиза от самолетите и ще махна това.