Относно Официалните Автомобилни Сервизи
Модератор: Общи модератори
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Относно Официалните Автомобилни Сервизи
E.5KOV написа:msi200 написа:Доколкото знам, Ауди и Мерцедес нямат директно представителство в България, а БМВ има.
Ако все още е така - не се надявайте някой от фирмата Ауди или Мерцедес да ви обърне внимание...
Официален представител, който има дилърски права за сервиз и продажба и права да продава под името и емблемата, не е ли "директен представител", каквото и да значи "директен" според Вас...? Да, Дару кар няма "директно представителство", защото няма права за продажба, но има за сервиз. Последното не важи за Порше Запад/изток и Силвър стар.
Имам предвид, че фирмата БМВ Аг има офис в България, а Ауди и Мерцедес нямат. И ако имам проблем с дилър на БМВ, мога да се оплача на БМВ тук. Ако имам проблем с другите две- трябва да звъня в Германия..
Последна промяна msi200 на 20 Яну 2026, 22:37, променена общо 1 път
I love the sound of V8 in the morning...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Всичко свързано с ВАГ и Ауди минава през Порше Бг...те абсолютно нищо не правят за да са доволни клиентите.
Опитвал съм и през whistle blow системата за връзка директно с Ауди АГ...както казах само ако са в пряк разрез със зелените политики и подобни тъпотии. Откровено лъжене на клиенти и крадене от марката изписвайки части под гаранция изобщо не ги интересува
Опитвал съм и през whistle blow системата за връзка директно с Ауди АГ...както казах само ако са в пряк разрез със зелените политики и подобни тъпотии. Откровено лъжене на клиенти и крадене от марката изписвайки части под гаранция изобщо не ги интересува

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз встрани от темата да кажа, че трябва да е било около 2013, когато взех Е30-ката проверявах за едно жило и писах мейл до някое от представителствата, дали може да се поръча и т.н., никой не ми отговори няколко дена и копирах мейла и го пратих го бмв германия и написах, че съм разочарован от услугите тук. Без да преувеличвам след 5мин ми се обади човек от тук, да ми се извини и да свърши работата. Така, че това работи. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
В темата за електричките бях писал, че на колата ми (Шеви Болт) са сменени само чистачки и кабинен филтър. Гоооляма грешка
Направи ми впечатление, че винтелаторът върти, ама вътре нещо не се усеща. Отворих филтъра и

това не е филтър на няколко месеца.
Цената на филтъра със смяната при дилъра е трицифрена

това не е филтър на няколко месеца.
Цената на филтъра със смяната при дилъра е трицифрена

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Kroki
- Дон Кроки
-
Аз в четвъртък смених филтри и сп. течност на една Тесла, която дойде от Германия.
Според мен и предвид здравите щипки и колко се счупиха, като махнах кората, положението беше че за 60к км не са пипнати.
Според мен и предвид здравите щипки и колко се счупиха, като махнах кората, положението беше че за 60к км не са пипнати.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Малко офтопик, но изглежда като за цитат - "14 цигари по-късно - има нов филтър купе" 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- Kroki
- Дон Кроки
-
Мани и мен ме дразни така с тия цигари, хубавото е че не са мой