Кабриолетите и роудстърите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кабриолетите и роудстърите във форума!

Мнение от STEVAL » 30 Яну 2026, 22:10

Don_Diego написа:

Ако харесвате открити молове, този ти е по път и не е лош за лека почивка

https://maps.app.goo.gl/E9fJ7D5J3wczH1LJ9

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 31 Яну 2026, 0:34

Обичаме ги, милото особено много :mhihi:

Ама тръгвам с амулет срещу шопинг…Z4 E89 не се слави като кола с особено голям багажник, още повече при свален таван :mhihi: . Аз нашия багаж + планинарското оборудване и всичката снимачна техника не знам как ще събера вътре, какво остава за шопинг :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ghostdriver » 31 Яну 2026, 2:41

Диего, добре си го замислил, няма, как да сбъркаш…
Септември бях на подобно пътуване и бих те посъветвал, ако ходиш до Портофино да оставиш колата в Santa Margherita Ligure. Има си автомати на които въвеждаш за колко часа искаш да си платиш престоя и слагаш билетчето на прозореца. Аз се набих в паркинга на Портофино, супер тясно и няма места 10€/час. Доста туристи има и яхти във водата, но мамка му заслужава си. В Геноа има доста мигранти от Африка не е нещо по-различно от другите градове в Италия, но си има двоя чар история и забележителности.
Крайбрежието на гарда също е доста натоварено и има много Австрийци и Швейцарци/Немци. Има няколко замъка, гледката от Castello Scaligero di Malcesine много ми допадна. За през седмицата има Gardaland SEA LIFE Aquarium и Gardaland LEGOLAND Waterpark до които така и не стигах, че имаше лоши отзиви за през уикенда, но нали и за другия път да има нещо ново. Ако не ходиш до морето бих ти препоръчал стария град Бергамо в комбинация с обиколка на Lago d'Iseo или поне от западната му страна.
Още много бих написал, но предпочитам да не осуетявам преживяването.
За кой месец планираш да пътуваш?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 31 Яну 2026, 14:07

Ако няма нещо непредвидено - Септември, още уточнявам коя част на месеца. Евентуално по-рано (почивните дни през май) през годината ще направя един кратък трип из Австрия и Бавария :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 31 Яну 2026, 14:54

Ще прикача 'ултимативния' маршрут за обиколка на Алпите, който е подбран от човек каращ мотор и познаващ района перфектно! Формата е gpx, който се отваря с различни приложения, но не и директно в гугъл-мапс. В мапс-а се отваря, но е като 'нарисуван' върху картата, т.е. няма навигиране. Трябва да си го 'прехвърлите/наберете' сами в мапс-а, за да има и навигиране...

П.П. Всъщност, не ми разрешава да прикача такива файлове в поста. Мога да го изпратя на всеки, който иска, на електронна поща.
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 01 Фев 2026, 12:57

Доооста як изглежда този трип обаче има май е правен за мотори като гледам какви са пътчетата на места :lol:
С малки редакции за hike в планината ще стане страхотно пътуване :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата