Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от TNT » 03 Фев 2026, 10:47

peshehodetz написа:P. S. Бе я си кажете ако имате желание колко от вас сте семейни без да сте сключвали брак ? :) :) :)

Аз :yes: Някой ден може и да се оженим :mhihi: То сега е модерно като се роди второто дете и вече е взета ипотеката :lol:

Я дай тая статистика, че сме на първо място. Не мисля, че е много по-различно. Аз друго намирам https://www.businessinsider.com/eurosta ... pe-2015-10 Поне една от основните причини за всички си е финансова. Както е и с всичко друго - то не може да е просто такава сватба, трябва да е такава, и онакава, и такова да има, и онакова :mhihi: Тука под 100 човека е абитуриетски бал, а не сватба. И сега се замислям - не се сещам за двойка, която сама да си е платила сватбата, в последните 10 години. Всичко е от родители. Включително и натиск от родителите да се вдига сватба. Аз за някои двойки се бъзикам, че само бебето са си направили сами, всичко друго от родители идва - сгодявайте се, женете се, правете ни внуци, ама бързо, че на 25 сте стари моми. Тези, на които няма кой да им плати сватба... повечето даже и годежен пръстен нямат. Доста от тези със сватбите са с тотални абсурди. С мама и тате на меден месец как звучи ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Или тате тегли 15 бона кредит, че на щерката ѝ се ходило на Малдивите за меден месец :mhihi: Само подпис първо, че също не е без пари, второ и половината рода се сърди после - един братчед я игра тая работа, много му се сърдиха :mhihi:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Фев 2026, 14:36

https://youtu.be/O_uri8kyKRI?si=S0WZrFjksYPloPKB
Системата показва на ниско ниво как трябва да се действа за да се контролират лесно масите. Законът е безпощаден за всички, без значение дали в Ориндж Каунти си олимпийска звезда или обикновен гражданин. Когато хората видят това и си казват как корупцията я няма "нищо, което кажеш няма да промени това, че отиваш в затвора". Всъщност тя ще иде в ареста за няколко часа, макс денонощие докато и платят гаранцията и просто ще и натрият носа. Максимум обществено полезен труд да положи, ще се споразумее, но може и да и вземат книжката за няколко месеца.
Поне видях как ги спират с частни коли и как ги засичат карайки зад тях.
Това е държава в която обикновеният човек трябва да си знае мястото в системата, а същевременно може тази система да си контролира атентат като този в Ню Йорк през 93-та, за който даже и да има записи, пак ще го заметат пред очите на гражданите.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 08 Фев 2026, 19:08

Само да уточня - това Ориндж Каунти не е известното Ориндж Каунти, т.е. Не е нашата ерия :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 08 Фев 2026, 19:12

enigma написа:Само да уточня - това Ориндж Каунти не е известното Ориндж Каунти, т.е. Не е нашата ерия :ok:

:yes: Флорида си е нейно нещо И НЕ Е Калифорния :mhihi: И да си олимпиец там, пак си #floridaman

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 12 Фев 2026, 9:35

Канада :shock: :kuku: :help:

Толерастията в света достига застрашителни размери... :kuku:

Макдоналд добави, че Ван Ротселаар, която е родена като мъж, но е започнала да се идентифицира като жена преди шест години, първо е убила 39-годишната си майка и 11-годишния си брат в семейния дом.

Жена застреля девет души в малък канадски град в западната провинция Британска Колумбия, след което се самоуби, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местната полиция, цитирани от БТА.

Извършителката на атаката в Тъмблър Ридж застреляла седем души в гимназия. Тя също така ранила там над 25 човека, двама от които са с опасност за живота.

Смята се, че преди това тя е убила още двама души. Те били намерени мъртви в жилище, като според властите двете стрелби са свързани.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 12 Фев 2026, 9:40

Пу, пу, сладур(ана).
Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Фев 2026, 10:09

Нямаш милост ей, как можа да го пуснеш тоя тук, пак се изцъклих като го видях. За миг да се засмея, ама то след такава трагедия какъв смях. Преди 17 години като почнах да пускам за САЩ за ЗК сериозно се бях замислил за Канада защото и там имах някакви познати, а и нали беше социална държава. Смятай точките защото имаше точкова система за Квебек, ама жената беше доста против заради климата, можеше да упорствам малко, ама се отказахме. Като гледам и там какво се случи, един добър избор е било, макар идеята да беше да се ползва за трамплин към USA.

А ние се чудим тука как някакви педали се събрали в една хижа и се самоубило-убили. :conf:

Не знам, в такива моменти хората почват да се ориентират към националистически партии, други пък да гледат на изток.
Като го гледам тоя...WTF??? :confused:

Там не знам как е с оръжията, ама явно не дават трудно щом 18-годишен може да набави и то такъв, който като го видиш още и ти лъха на повреден в главата.

Републиканците правилно пуснаха булдога Тръмп да разкара трансовете от армията. Утре ще изкука едно такова и ще направи някаква мизерия.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Извън Темата