40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…
Модератор: Общи модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив
dhtj написа:Lenco написа:За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е Ок.. .
За мен разлика може да има само в едната посока
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Чавалотес, оставам с усещането, че не му помагаме особено на закъсалия колега.....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
Как да не му помагаме? Аз показах моят опит, alx неговия, Драго също. Колегата просто да седне с мацето и да говорят. Правят ли екип и да тръгват напред или кой откъде е. Това със секса е в главите на ... мъжете. Веднага пример. На един юнак жена му и се е наложило да отсъства по някаква причина. И той останал сам. Чисти, пере, готви, подготвя децата за училище. Изпраща ги, посреща ги. Ходи на пазар, ходи на работа, разтяга ластици. Една вечер поднал по лице на мястото си в спалнята убит от тичане и работа и си помислил:
Те сега ако някой ми каже, че иска да ме 4ука, просто ще му смачкам главата!
Иначе казано, това, прибирайки се у дома да те посрещнат с усмивка и целувка, да те попитат как е минал деня ти и да усетиш топлината на домашния уют, това няма цена.
Темата си е по темата или иначе казано "Кризата на средната възраст". Четиридесеттака е нещо много весело. Един ще става дядо, на друг му търсят булка

Иначе казано, това, прибирайки се у дома да те посрещнат с усмивка и целувка, да те попитат как е минал деня ти и да усетиш топлината на домашния уют, това няма цена.
Темата си е по темата или иначе казано "Кризата на средната възраст". Четиридесеттака е нещо много весело. Един ще става дядо, на друг му търсят булка
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Lenco написа:За мен повече от 5-7 години разлика и в двете посоки не е ОК, започват да се разминават поколения и разбирания за живота.
Ако беше в ситуация да имаш що годе неограничен избор на нови модели, без усилие от твоя страна, ти гарантирам, че няма да мислиш така
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не забравяйте че тука във форума има доста любители на ретро модели 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Изначалната идея на темата беше съвсем друга, според автора и...
Ситуацията при колегата е приключила! Няма смисъл от говорене, анализи и т.н. Да го приеме и да продължава напред!
Ситуацията при колегата е приключила! Няма смисъл от говорене, анализи и т.н. Да го приеме и да продължава напред!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:На един юнак жена му и се е наложило да отсъства по някаква причина. И той останал сам. Чисти, пере, готви, подготвя децата за училище. Изпраща ги, посреща ги. Ходи на пазар, ходи на работа, разтяга ластици. Една вечер поднал по лице на мястото си в спалнята убит от тичане и работа и си помислил:
Тия вицове на някой друг
Жените са корави копелета...
Цял ден може да чисти, пере и готви и после цяла нощ да язди неуморния...
Разбира се не тоя дето лежи на дивана от 10 години
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Или казано по-смилаемо:
Кор пол не признава
Потка род няма
Кор пол не признава
Потка род няма
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:На един юнак жена му и се е наложило да отсъства по някаква причина. И той останал сам. Чисти, пере, готви, подготвя децата за училище. Изпраща ги, посреща ги. Ходи на пазар, ходи на работа, разтяга ластици. Една вечер поднал по лице на мястото си в спалнята убит от тичане и работа и си помислил:
Тия вицове на някой друг![]()
Бла бла бла. Много филми гледаш, ама пак си объркал темата. При самотните каки идва водопровидчик или дърводелец, но никога IT.
...във възрастовия диапазон между 30-39 години количеството сексуални отношения намалява до 86 пъти на година, което е около 1,6 пъти седмично.
Баси, днешните с криза в средната възраст на 50 изобщо няма да ви има. И ти си седнал да се гордееш и хвалиш с това?
УЖАС!!!
Теоретик
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Аз съм забелязал, че често най-големите разбирачи никога не са имали особено дългосрочна връзка и въобще дълго съжителстване с жена. Но иначе нещата са им много ясни 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Superexstatic написа:Аз съм забелязал, че често най-големите разбирачи никога не са имали особено дългосрочна връзка и въобще дълго съжителстване с жена. Но иначе нещата са им много ясни
Така е, то няма и как да е друго, не може всичко екстри на едно място да са.
Чувал съм също, че повечето автори на книги за гледане на деца, нямат и не са имали деца..
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:На един юнак жена му и се е наложило да отсъства по някаква причина. И той останал сам. Чисти, пере, готви, подготвя децата за училище. Изпраща ги, посреща ги. Ходи на пазар, ходи на работа, разтяга ластици. Една вечер поднал по лице на мястото си в спалнята убит от тичане и работа и си помислил:
Тия вицове на някой друг![]()
Бла бла бла. Много филми гледаш, ама пак си объркал темата. При самотните каки идва водопровидчик или дърводелец, но никога IT.
Не ги гледам, а съм бил главният герой в доста такива филми преди да се оженя и след като се разведох
BMW_POWER написа:...във възрастовия диапазон между 30-39 години количеството сексуални отношения намалява до 86 пъти на година, което е около 1,6 пъти седмично.
Баси, днешните с криза в средната възраст на 50 изобщо няма да ви има. И ти си седнал да се гордееш и хвалиш с това?
УЖАС!!!
Теоретик![]()
![]()
Намалява не защото не им се иска, а защото нямат толкова възможности...
Не знам как по-просто да ти го обясня...
Не разбрах с кое се хваля и гордея, но то за теб не е нетипично само ти да си знаеш какво ти е, когато човек си знае какво му е
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
ildivvy написа:
И аз така мисля. Колегата да не си губи времето, а да сяда да говори с девойката и да решават какво да правят.
drago_pavlov написа:Цял ден може да чисти, пере и готви и после цяла нощ да язди неуморния...
Абсолютно вярно.
alx написа:
защото си знае интересите... жените са много добри в тази дисциплина а ние мъжете- не. тоз обонго след 10-те минути какво ще го прави? после само проблеми и усложнения.
пък и да ти кажа от опит- жената не търси големия член- ако си гледал раждане на дете ще знаеш какви размери трябват за да й направят впечатление дет се вика... жокер - ние такива размери нямаме в складажената търси.. химия. и нея или я има или я няма и няма схема да се случи нито с отношение, нито с пари, нито със секс- ако я няма от като се погледнете за първи път.
Съгласен съм, че химията бие големия член. Само дето понякога химията бие и интересите. Тогава става лошо.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
С приказки няма да стане, жената не е логична като мъжа да седнете да си кажете аз искам тва ти тва, праиме ли го? Те са на усещане, и да приказвате, не го ли "чувства" нищо няма да излезе. А това което голегата обяснява ясно се вижда, че е изгубила интерес. А да го събудиш на ново...шансовете ти са минимални. Затова давай натам, пък на тая ако ѝ дойде акъла сама ще се върне и тогава вече козовете ще са в твоите ръце.
Някои хора живеят в големи филми. Ми ... успех, ако си мислят, че играят "главната роля".