Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Бъдещето на ЕС?
nickstorm написа:enigma написа:Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история
Всяко зло за добро. Сега щяхте да сте трети на хокея
Как го сметна трети ? Канадците ги смазахме, отнесохме ги като ледоразбивач ледена буца
Просто трябваше да дадат на украински атлети американско гражданство и да ги назобят здраво да бият руснаците във всички дисциплини
А така излиза, че ги е страх от тях и в спорта 
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
enigma написа:Мене друго ме дразни, че не пускат Русия на олимпийските игри, сега и на пара олимпийските се опитват да ги бойкотират. И точно финландците реват най-много. Това вече е жалкарска история
Всъщност е напълно, напълно нормално. Спортът отдавна е част от онова хляб и зрелища за да държи народа ангажиран с нещо и по-далеч от реалните неща и проблеми. В този ред на мисли след като спорта в и политика ти какво очакваш? Путин да си прави каквото си иска, а другите са му се кланят, че и да му пускат любимите забавления с руско участие. Той много обича хокея. Нищо, след време когато заслужават ще участват. И без това нямаше да спечелят, та не ги мисли толкова, щатите този път бяха доста силни. Не може сега пък на господин Путин всичко да му е по мед и масло докато си стои на топличко, а някакви хора мрат всеки ден защото той иска да доведе това до край.
А и що за двуличие, много загрижен за нацията, че не може да гледа някакви обикалящи в кръг по леда, обаче иначе праща най-младия и живец да умира на фронта всеки ден.
Имат си първенство, да гледат него като хокея им е проблема.In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Коалицията на жеЛаещите пак са арестували някакъв танкер от "сенчестия" флот на роснаците. Сега ще го източат и ще го пуснат(по принцип това си е въоръжен грабеж, ама явно генетично са им заложени тия пиратски навици
). Имам две идеи за роснаците да спрат това безобразие.
1. Сега, като го закарат в пристанището, да им разтоварят всичкия петрол директно в морето (пристанището)
2. Да им напълнят два-три танкера от канализацията и да оставят да ги разтоварят

1. Сега, като го закарат в пристанището, да им разтоварят всичкия петрол директно в морето (пристанището)
2. Да им напълнят два-три танкера от канализацията и да оставят да ги разтоварят

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това второто е много яко, честно. 
In God we trust, all others we track.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://btvnovinite.bg/svetut/partijata ... uvani.html
Троянският кон прави предизборни подскоци. Вероятно финални.

Това по повод долните два цитата го пускам тук.
Троянският кон прави предизборни подскоци. Вероятно финални.
Това по повод долните два цитата го пускам тук.
nickstorm написа:Стинка, бар мицва! Да не се разтроиш само, ама Орбан им е секвестирал едни милиони и малко златО на укрите. Какво ти е мнението за новия начин за трансфер на пари от Австрия в Украйна в брой (за съжаление през Унгария се минава)?
steeN написа:Наистина ли мислиш, че ми дреме за предизборната кампания на Орбан? Ти гледай да остане на власт, че иначе разстройството ти ще е експлозивно (не че има на къде повече)
In God we trust, all others we track.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Не мисля, че колегата ще отговори скоро. В момента е зает с подготовка за празнуването на байрама в Москва другата седмица.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Какво против имаш честването на религиозните празници по Света?
Тime square
Лондон
и т.н. и т.н. и т.н....
Тime square
Лондон
и т.н. и т.н. и т.н....
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Защо такова негативно мислене, че имам нещо против? Забележи обаче, че нито едно от горните не е в ЕС (най-нетолерантният съюз !!!).
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan