СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: СПАМ ТЕМА
Немо, какво ще кажеш за Инсигнията ОПЦ?
https://www.google.com/search?q=insigni ... AhgBIAIoAQ
Имат и хубаво синичко. Това лято се бях навил за такава, 325 коня, 4х4, върви прилично, обикалях няколко, само една горе-долу ми хареса, че беше бая обслужвана, ама пак имаше някакви неща, които не ми харесваха и бях навит да направя компромис, ама тоя не свали колкото ми се иска за тия забележки, а си имаше.
Имат и хубаво синичко. Това лято се бях навил за такава, 325 коня, 4х4, върви прилично, обикалях няколко, само една горе-долу ми хареса, че беше бая обслужвана, ама пак имаше някакви неща, които не ми харесваха и бях навит да направя компромис, ама тоя не свали колкото ми се иска за тия забележки, а си имаше.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Моджо написа:Минавам само да благодаря на колегата Laviatan.
Както винаги перфектен.
Да, Laviatan е топ
Скоро пак ще куПвам от него
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
И аз съм имал 3-4 Опела, даже едната Астра Н още се кара в семейството.
I love the sound of V8 in the morning...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Top Gun Maverick написа:Немо, какво ще кажеш за Инсигнията ОПЦ?
Търсиш задължително да е след 2012г, защото преди това имат проблеми със задния диференциал и 4х4 системата (нещо софтуерно било уж)... Там има и помпа с масло и т.н. Мотора иска верига 'преждевременно', охлаждането да е в топ-форма и други дреболии... Но си е Опел, макар да го дават конкуренция на М3 и РС4 и там другите..
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Това за след 2012-та го бях чувал някъде, за веригата се изненадах колко много има сменни на 150000.
В Пловдив бях набарал един маниак, който имаше цели 3(и една Калибра
)ама майсторче, синичка тъкмо намерих, нещо обаче като дадеше газ на място или в движение и бълбукаше сякаш в таблото отпред.
Викам това какво е, чуваш ли го ясно, било вероятно необезвъздушено добре.
И се отказах защото не ми се гадаеше.
В Сунгурларе двама братя продаваха, обаче и те майстори, ама проблема беше, че и двете коли си ги карат и с работните дрехи. Хем газаджии бяха, хем всякакви ремонти правеха, едната пълен кенеф откъм интериор, трудно ми е да ви я опиша, другата синя, тъкмо беше сменил бая неща и след ремонт на мотора, но и тя много мундарска вътре, а и с доста тунинг. И се отказах и от тях. Гледах още 2-3, едната даже колегата laviatan в гледа, че я продаваше един бояджия в София...
Следващата някакъв тарикат я продаваше от Швейцария била уникална с нови задни спирачки, обяснява ми как искала пари да се поддържа...влизам да в карам, тя като натисна спирачката или дам газ дърпа...удряна доволно гледах фугите...абе мани. Нови гуми вика има, абе човек, то кола няма...
Една имаше на реални 100000 км, тоя беше на море в Гърция, обеща ми, че след 2 седмици като се върне ще ми я покаже да дойда, въпреки ,че нямала акумулатор от стоене 1 една година бях навит да я вземам, не ми звънна, аз му звънях все пак да потвърди, да вика още ме няма, накрая не помня като си дойде на другия ден ли ми се обади, аз ли му звъннах и каза, че някакви дошли и и я купили без пазарлък...абе викам нали щеше да ми я показваш...ама викам карай, аз и без това щях да искам нещо да свалиш.
Че се чудеше по телефона БМВ да си купувал и айде половин час за БМВ-та му разправях каквито модели го вълнуваха.
Викам от Опелджия ще станеш БМВджия. 
В Пловдив бях набарал един маниак, който имаше цели 3(и една Калибра
В Сунгурларе двама братя продаваха, обаче и те майстори, ама проблема беше, че и двете коли си ги карат и с работните дрехи. Хем газаджии бяха, хем всякакви ремонти правеха, едната пълен кенеф откъм интериор, трудно ми е да ви я опиша, другата синя, тъкмо беше сменил бая неща и след ремонт на мотора, но и тя много мундарска вътре, а и с доста тунинг. И се отказах и от тях. Гледах още 2-3, едната даже колегата laviatan в гледа, че я продаваше един бояджия в София...
Следващата някакъв тарикат я продаваше от Швейцария била уникална с нови задни спирачки, обяснява ми как искала пари да се поддържа...влизам да в карам, тя като натисна спирачката или дам газ дърпа...удряна доволно гледах фугите...абе мани. Нови гуми вика има, абе човек, то кола няма...
Една имаше на реални 100000 км, тоя беше на море в Гърция, обеща ми, че след 2 седмици като се върне ще ми я покаже да дойда, въпреки ,че нямала акумулатор от стоене 1 една година бях навит да я вземам, не ми звънна, аз му звънях все пак да потвърди, да вика още ме няма, накрая не помня като си дойде на другия ден ли ми се обади, аз ли му звъннах и каза, че някакви дошли и и я купили без пазарлък...абе викам нали щеше да ми я показваш...ама викам карай, аз и без това щях да искам нещо да свалиш.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Орел не е ли Фиат вече ? В смисъл ако иска човек Орел , трябва да търси от старите или новите са по добре с италианските мотори ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Има ли тук дистрибутори на авточасти ?
Точно дистрибутори ми трябват и собственици на магазини за авточасти освен колегата лавиатан , с него вече се свързах.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Точно дистрибутори ми трябват и собственици на магазини за авточасти освен колегата лавиатан , с него вече се свързах.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Немо, какво ще кажеш за Инсигнията ОПЦ?.
Баш фейслифта на първото поколение е идиотски здрава кола
Имахме няколко в предишната служба, карахме ги като крадени Пироговски линейки…никаква жал!
На едната първо се предадоха задните носачи на 150к км, 350лв бяха двата оем
Преди фейса обаче имаха доста драми с моторите…все нещо даваше грешка, турбини гърмяха, маркучи гърмяха….абе зле бяха доста и харчеха здраво. Фейса, особено екофлекс най-скопения мотор беше идиотски икономичен…4.1/100 с кутия на тавана и 4 пътника, 130км на круиз контрол
(веднъж се бях заял да видя колко най-малко може и я свалих до 3.5/100 Колкото до синичкото….кошмара на бояджията, тая трислойна перла няма правене еле па с Глазурит
Един от бояджиите в старите сервизи на Опел ми разправяше, че отидеш ли за боя на предна и задна броня едновременно е много вероятно да ти направят цялостно
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това не е заради перлата , а щото пластмасовите елементи като брони с много голяма вероятност идват от друга фабрика готови боядисани . В смисъл купето и броните се боядистват на различни фабрики . И възможно да се различава боята от основната .Един от бояджиите в старите сервизи на Опел ми разправяше, че отидеш ли за боя на предна и задна броня едновременно е много вероятно да ти направят цялостно
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Мда, не се знае нито каква е основата, нито някакви други неща, ама те я правят почти невъзможно без разлики защото и старата боя я е пекло слънцето доста години вече.
А иначе не питам като цяло на Инсигния, а само за ОПЦ. При фейсът то вече е осакатено хем като мощност, хем няма Рекаро седалки вътре и други неща са му различни, не ОПЦ вече реално.
А иначе не питам като цяло на Инсигния, а само за ОПЦ. При фейсът то вече е осакатено хем като мощност, хем няма Рекаро седалки вътре и други неща са му различни, не ОПЦ вече реално.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
carmanf1 написа:Моджо написа:Минавам само да благодаря на колегата Laviatan.
Както винаги перфектен.
Да, Laviatan е топИ история на колата водят хората, супер е.
Скоро пак ще куПвам от него
И аз много се кефя на воденето на история, а колегата е топ наистина!
Аз в момента поръчвам разни чарколая за бенвето даже.

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
На Range Rover 5.0 Supercharged - добра идея ли е да се смени маслото на скоростите, диференциали и раздатка, предвид че е към 160к км?
Или на тия километри по-добре да не се пипа?
ZF е кутията, за тва пиша и мотора, щот май по-малките не са със ZF.
Или на тия километри по-добре да не се пипа?
ZF е кутията, за тва пиша и мотора, щот май по-малките не са със ZF.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Oколо 100 хил км интервал за обслужване дава производителя ZF, и за 6, и за 8 степенните си кутии.
Правил съм първо обслужване и на 200 хил, не е фатално, щом не е много тормозена...
Правил съм първо обслужване и на 200 хил, не е фатално, щом не е много тормозена...
Какво доживях!? Да хвалите Опел
Вие какво взимате
На собствениците на тази марка им е забранено да ходят сред природата. Нощем, когато всички спят, единственото, което чуват (собствениците на Опел де) е тихо пукане. Това е ръждата, която се разпространява по купето.
На собствениците на тази марка им е забранено да ходят сред природата. Нощем, когато всички спят, единственото, което чуват (собствениците на Опел де) е тихо пукане. Това е ръждата, която се разпространява по купето.Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
BMW_POWER написа:Какво доживях!? Да хвалите ОпелВие какво взимате
На собствениците на тази марка им е забранено да ходят сред природата. Нощем, когато всички спят, единственото, което чуват (собствениците на Опел де) е тихо пукане. Това е ръждата, която се разпространява по купето.
Ммм дааа , във форума на БМВ има повече собственици на ОПЕЛ ,отколкото на БМВ