Всичко за електрическите автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Имат ли бъдеще електрическите автомобили?

Да
131
27%
Да - бих си взел
221
46%
Не
36
8%
Не - не бих си взел
92
19%

Общо гласове : 480
старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Всичко за електрическите автомобили

Мнение от kiko » 18 Мар 2026, 15:48

:shock: тея не си играят на дребно! А защо капак, не трябва ли просто някой детайл да е сток цвят?

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Мар 2026, 17:26

Капак/таван - защото са с най-много площ. При мен тавана е джам и нямам друга опция... но свирено вече
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 18 Мар 2026, 19:32

Kroki написа:Капак/таван - защото са с най-много площ. При мен тавана е джам и нямам друга опция... но свирено вече

Страничен въпрос - огледалата на американските и европейските имат ли разлика?
I love the sound of V8 in the morning...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 18 Мар 2026, 21:55

The maximum range of the BMW i3 50 xDrive Limousine (2026) will be up to 900 kilometers (WLTP). Since no binding WLTP values are currently available, these are preliminary values. Furthermore, the real life values depend on various factors, e.g. cargo weight, driving style, route, weather conditions, auxiliary electrical consumption (including air conditioning), tires, battery state of health.

Реалният пробег, ако е 700-750км.. ще е много добре :)
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 19 Мар 2026, 10:14

msi200 написа:
Kroki написа:Капак/таван - защото са с най-много площ. При мен тавана е джам и нямам друга опция... но свирено вече

Страничен въпрос - огледалата на американските и европейските имат ли разлика?

ппц при BMW-тата стъклата доста приближават, тук го няма това нещо.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 19 Мар 2026, 10:43

Kroki написа:при BMW-тата стъклата доста приближават, тук го няма това нещо.

Това с увеличителните огледала каква отврат е... :bang: :bang: :bang:

Потребител
Аватар
Кара: TOYOTA

Мнение от Двигателист » 19 Мар 2026, 14:39

Kroki написа:
msi200 написа:
Kroki написа:ппц при BMW-тата стъклата доста приближават, тук го няма това нещо.

В какъв смисъл приближават? Обектите изглеждат по-близо отколкото са? Каква е тази оптика?
Лудия.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 19 Мар 2026, 14:58

Да, много са така.На американките даже си го пише
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 19 Мар 2026, 15:08

То и на моята пише, но това не го прави по-малко отвратително! :mrgreen:
На Ф10 съм ги сравнявал едно до друго, европейско и американско огледало. Безумие!

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 19 Мар 2026, 15:19

Двигателист написа:В какъв смисъл приближават? Обектите изглеждат по-близо отколкото са? Каква е тази оптика?

Изглеждат дооста по-близо ама толкова доста, че е неприятно.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Мар 2026, 16:08

kiko написа:Да, много са така.На американките даже си го пише

на мойте на една от колите едно време пишеше "the objects in the mirror are losing" ама.. друга история... :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 19 Мар 2026, 17:31

alx написа:
kiko написа:Да, много са така.На американките даже си го пише

на мойте на една от колите едно време пишеше "the objects in the mirror are losing" ама.. друга история... :angel:

А на предния прозрец пишеше ли -> move over-> :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 19 Мар 2026, 19:04

Както някои знаят интегрираха в теслите с по новите процесори Grok. Тествах го при пътуването ми тези дни през Босна, Черна гора и Хърватска. Мога смело да кажа, че се справя много добре. За сега е само бета версия, но за навигиране е доста по добре от старата навигация - доста добре оптимизира маршрутите и то на места където няма чарджари и като цяло е доста забавен. Чакам с нетърпение да пуснат всичките му възможнсти. За сега основната му функция свързана с колата е навигацията, но скоро трябва да пуснат да може да се управлява абсолютно всичко в колата, което ще е доста по удобно от сегашните гласови команди.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Мар 2026, 19:11

adovet написа:Както някои знаят интегрираха в теслите с по новите процесори Grok. Тествах го при пътуването ми тези дни през Босна, Черна гора и Хърватска. Мога смело да кажа, че се справя много добре. За сега е само бета версия, но за навигиране е доста по добре от старата навигация - доста добре оптимизира маршрутите и то на места където няма чарджари и като цяло е доста забавен. Чакам с нетърпение да пуснат всичките му възможнсти. За сега основната му функция свързана с колата е навигацията, но скоро трябва да пуснат да може да се управлява абсолютно всичко в колата, което ще е доста по удобно от сегашните гласови команди.

аз като искам да се скарам с някого го слагам в режим "unhinged" и се псуваме редовно... последния път като го накарах да ми направи план да ходя в друг щат да си взимам бебето нюфка карахме се пак и едно друго и накрая ми каза, че най- вероятно ще свърша загубен в някоя гора в канада, със елен вместо нюфка и с батерия на нула :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 19 Мар 2026, 19:14

alx написа:
adovet написа:Както някои знаят интегрираха в теслите с по новите процесори Grok. Тествах го при пътуването ми тези дни през Босна, Черна гора и Хърватска. Мога смело да кажа, че се справя много добре. За сега е само бета версия, но за навигиране е доста по добре от старата навигация - доста добре оптимизира маршрутите и то на места където няма чарджари и като цяло е доста забавен. Чакам с нетърпение да пуснат всичките му възможнсти. За сега основната му функция свързана с колата е навигацията, но скоро трябва да пуснат да може да се управлява абсолютно всичко в колата, което ще е доста по удобно от сегашните гласови команди.

аз като искам да се скарам с някого го слагам в режим "unhinged" и се псуваме редовно... последния път като го накарах да ми направи план да ходя в друг щат да си взимам бебето нюфка карахме се пак и едно друго и накрая ми каза, че най- вероятно ще свърша загубен в някоя гора в канада, със елен вместо нюфка и с батерия на нула :ok:

пробвай в режим +18, все едно си пуснал секс телефон :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата