Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: Тръмп трети мандат?
На преговорите ги прецакаха 2 пъти . И първия път когато удариха имаше преговори които умряха след ударите . И сега пак преговаряха във Женева и бяха стигнали до подписване , и пак ги удариха и пак се прекъсна работата . Трети път кой идиот ще се върже на преговори с тоя ? Припомнете си само що за глупости се извадиха като причина да взривят аятолаха ...били се събрали да решават за преговорите и не можело да изпуснат такъв удобен момент като са на едно място да не ги взривят
Цялата работа с тоя уран не е толкова проста колкото се представя , ако Иран се съгласят да ги контролират те се съгласяват доброволно американците да влязат в Иран и да ми унищожат цялата атомна енергатика под предлог че разработват нещо опасно. И след това ще ги налазят тотално докато не сменят власта .
Цялата работа с тоя уран не е толкова проста колкото се представя , ако Иран се съгласят да ги контролират те се съгласяват доброволно американците да влязат в Иран и да ми унищожат цялата атомна енергатика под предлог че разработват нещо опасно. И след това ще ги налазят тотално докато не сменят власта .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
President Trump's "48 hour deadline" has just been extended to 82 hours for Iran:
President Trump has now stated to multiple news outlets that he will "blow everything up" in Iran if they do not make a deal by Tuesday.
However, the "48-hour deadline" for a deal, which he set on Saturday, expires on Monday at 10:05 AM ET.
Now, Trump has made a post that states "Tuesday, 8:00 P.M. Eastern Time!"
It appears that President Trump has shifted his deadline for US strikes on Iranian power plants for the 4th time.
Цялата тема е за бисерите

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
nikola59 написа:enigma написа:.........Е то това може да се генерализира за всичката информация, която пускаш..................
Викаш журналистите на запад не са журналисти ли? Викаш винаги трябва да пишат това което им се казва и им нарежда хегемона който е на власт ли?
Я кажи това долу което е написал този дето е изпаднал в делириум според теб нормално ли е?
Ми журналисти … има ги всякакви самозванци, пишат си каквото искат
Като кажеш “американски журналист” нищо не значи , не е някакъв авторитет. А тоя специално като гледам е някакъв келеш , бил дал и координати на някаква ПВО батарея , иранците да я ударят
За Тръмп би трябвало да ми знаеш мнението - не е нормално това разбира се, както и поне 90% от простотиите, които пише там…
ПП - да, ей го твоя “американски журналист”
American content creator Ethan Levins (also referred to as Ethan Levinsz) sparked outrage and was suspended from X (formerly Twitter) for posting the precise GPS coordinates of U.S. Patriot missile defense systems and other key infrastructure in Israel, urging Iran to strike them.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zAcK
- Старши Алкохолик

-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- nikola59
- младши ентусиаст

-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Щял пак да сключва сделка
Любопитни факти излизат от останките на освобождението. Намериха човешки останки в развалините (обгоряли естествено) снимка няма да пускам.....Това навежда на факта, че никакво взривяване не е имало на сгащената техника. Преди час вече се появи и това което също оборва приказките на хегемона, че били си ги унищожили сами:По снимката ясно личи работа на ПВО, т.е унищожени а не взривени от това което се вижда. Сега някой да не попита що пиша ПВО, а те на земята - ами от днешните клипове в края на единия е показано. Колко още неща ще излизат никой още не знае..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз пък друго се чудя последните дни... Иран за един месец раздъниха американците с руската техника, а руснаците вече 4-та година не успяват в Украйна! Хем си е тяхна и би трябвало да я владеят до съвършенство, както се казва..
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Някъде го коментирах това скоро , въпрос на поредица грешки и в двата случая . Нефелни политици подтиквани от банда застаряващи генерали . Класически пример за неадекватно водене на войната без стратегически цели без сериозен разработен план без необходимата логистична подготовка без разузнаване ...Примери в историята има много , Пърл Харбър , Фолклендсксата война , войната Йом Кипур , Войната в Кувейт ...и още десетки други . Включително и сега тази война с Иран която демонстрира хегемона .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
ildivvy написа:Аз пък друго се чудя последните дни... Иран за един месец раздъниха американците с руската техника, а руснаците вече 4-та година не успяват в Украйна! Хем си е тяхна и би трябвало да я владеят до съвършенство, както се казва..
Аз от военно дело нищо от отбирам, но все си мисля, че освен техника, трябва да има и МОЗЪК отзад.

Данчо е прав, че и в двата случая всичко е въпрос на абсолютно малоумно изхвърляне.
Лошото е, че в тая игра като се изхвърлиш като чекия на мокър пясък и после трябва да я играеш до край, без значение от цената.
В Украйна краят още не се вижда след 4 години, за персите хич не ми се мисли.
- nikola59
- младши ентусиаст

-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Ако си мисли нчкой, че скоро всичко ще свърши не е познал. Надчовеците си мислят, че ще им се размине:Израелският министър на отбраната Кац заяви, че той и Нетаняху са наредили удари по иранските нефтохимически съоръжения в Исфахан, които генерират приблизително 85% от иранския нефтохимически износ:
„Израелската армия в момента е насочена към иранско нефтохимично съоръжение, разположено в Исфахан.
Сега и двете съоръжения, които заедно представляват приблизително 85% от иранския нефтохимически износ, са неработоспособни и вече не функционират. Премиерът Бенямин Нетаняху и аз инструктирахме израелските отбранителни сили да продължат да нанасят удари с пълна сила срещу националната инфраструктура на иранския терористичен режим.“
От другата страна не им остават длъжни: Пожар в нефтена рафинерия в Кувейт, пожар в нефтена рафинерия в Шарджа (ОАЕ), пожар на международното летище в Дубай (ОАЕ), Шарджа, ОАЕ:
Тук е по-интересно: Американският десантен кораб LHA7, на борда на който има над 5000 моряци и морски пехотинци, е бил ударен.Ще чакаме потвърждение и оправдания за нещо си
От нощес: база на хегемона в Ирак пак гори:Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.