Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
28
80%
не знам
2
6%

Общо гласове : 35
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 7:26

nikola59 написа: :twisted: Броят на жертвите от варварската ционистка агресия срещу Ливан нарасна до 250 убити и над 1100 ранени за един ден.
Ливанският премиер обяви 9 април за ден на траур за загиналите при израелските атаки.

Тук съм 100% съгласен, това днес в Ливан беше абсолютно варварска агресия :cry:

Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

military force without a diplomatic plan does not lead to a decisive victory.

https://www.timesofisrael.com/yair-lapi ... americans/
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Апр 2026, 7:45

dhtj написа:
empar написа:Да му мислят жълтите, дето се точат на Тайван по същия начин. Същият чепат и немит фалос на сухо ги чака и тях.

Не съм сигурен... Иран и Украйна са огромни държави... Тайван са 20млн на площ колкото Добруджа...

Остров с тия размери, 23 милиона население, модерно въоръжение и произвеждащ чипове за целия свят е дори по труден за превземане от Украйна, която подлите вмирисани руZZки боклуци нападнаха от 3 страни!
С Тайван нито ще е лесно, нито ще е бързо.
Да превземеш многомилионен остров 2026 дори звучи като научна фантастика. Освен ако не го заличиш целия.

Изображение

Изображение

enigma написа:Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

И точно как се преговаря с фанатизирани невменяеми подчовеци? :dunno:
Щото тия от векове са така! Наумяват си, че са прави и всички са им длъжни.
Същите като шефчетата им от Иран. Или поставят неизпълними условия и после почват с терора.

Това е все едно ние да слушаме разни палячовци като Болен Лидеров и всякакви копейки и да нападнем разни нам съседни държави,
да си взимаме териториите. Хич няма да ни бавят, особено тия от югоизток :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 8:09

8д шах, какво стана сега...ама Иран вика що не оставите и другата група тероряги в Ливан да се видят на воля? Поне докато станат достатъчно силни, че да е отървана работата с тях после изнрегиона и целия свят, защо? Дайте да го оставим като резерват за тях там. :mrgreen:
Абе една групировка не влезе ли преди години в Израел да трепе? Защо си мислеха, че евреите лесно ще простят? Записвайте си сега и другия път мислете. Долно племе са евреите.

Много бързаха да се радват всички пълно с подигравки навсякъде как САЩ капитулирали и сега режима на Иран щял да е шефа в региона вовеки веков. Всъщност това е дългосрочна игра и си има цели и стратегии. Бъдете сигурни, че има неща, които не знаем и които пропускаме когато някой като САЩ си прави сметките.
Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Апр 2026, 8:24, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Апр 2026, 8:18

Тайван по-труден от Украйна и Иран :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 8:27

zAcK написа:
enigma написа:Аз затова казвам, че бомбите нищо не решават…

И точно как се преговаря с фанатизирани невменяеми подчовеци? :dunno:
Щото тия от векове са така! Наумяват си, че са прави и всички са им длъжни.
Същите като шефчетата им от Иран. Или поставят неизпълними условия и после почват с терора.

Ми не знам честно казано, това е доста над моя пейгрейд :lol:

Но бомби и ефекта им съм гледал доста, от близо и далече, и знам, че сами по себе си не решават никакви проблеми :bchug:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 8:29

Тайван със сила ще бъде превзет много бързо, но за незапознатите такова нещо като тайванец няма, има китаец. Тоест не очаквайте китайците да влезнат и да избият другите китайци заради единия остров на който са ги заточили едно време когато да били слаби. Китай ако премине към истинска демокрация някога, Тайван сами ще се присламчат, а комунягите искат точно това. САЩ в един момент като имат почти никаква нужда от Тайван и пандите ще си го вземат. Но не им е фикс идея към момента, много е сложно. Трябва самото население да почне да иска връщане към Китай, а към момента няма такива изгледи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 09 Апр 2026, 8:36

Точно това е чайниците могат да го превземат за закуска ,но както няма тайванец така ще се пръкне много рязко. Дългосрочно щетите за Китай ще са по-големи от ползите затова чакат онея сами да го поискат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 09 Апр 2026, 8:52

Украйна щеше да е умряла 50 пъти, ако не беше зад нея Европа и САЩ, то така всеки може.
Ако спре спонсорството на пари - милиарди и оръжие са чао за 1-2 седмици.

Тайван е почти колкото Швейцария и да зад тях няма кой голял да застане, а и надали имат серизно армия и оръжия.

САЩ умират да се правят на владетели на света, ама не може да тъчеш на 2-3 стана наведнъж.
И задължително да е далеч от тях, така всеки може.

А по-долна и гнусна нация от евреите няма, дори африканците са по-добре.

Единственото място където не съм стъпвал и няма да стъпя дори безплатно е Израел.
Това са си уроди за изтрепване

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 09 Апр 2026, 8:59

ЧичУ, ти ли си ? :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Апр 2026, 9:05

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 9:06

На морвто моите колеги като видеха евреи преди години масово директно ги гонеха без да разговарят с тях защото те разговорите все едно и същи - абе може ли да ме закараш до еди къде си, ама ако може на желаната от мен цена, а по пътя ще се опитам да те убедя, че трябва да е без пари, а на слизане даже ще ти обяснявам, че трябва ти да ми дадеш пари защото си имал щастието да не возиш.
:mhihi:
Един ми пишеше на уотсап за една кола миналата година и пита за крайната цена, ама още преди да му я кажа каза колко давал. Викам му не, казах му цената с около 2% по-висока от неговата онзи си държи на неговата, свалих му още 0.5% и онзи вика не, не, давам толкова, искаш или не. Викам не. И онзи пак упорства, искал колата. Помисли си вика до утре, викам няма да мисля, казах ти. И онзи вика виж, мразя пазарлъците...и кога гледам номера(беше казал, че в Москва живее)той израелски. Абе викам що не го видях в началото още. :mhihi: Мразел бил пазарлъците. :ahah: Питаш за цена и като ти кажат крайна почваш да искаш още, ама иначе не се пазариш. :ok:

Е то е ясно това клише "така всеки може", ама като може всеки защо не може реално? :mrgreen:
Не е толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. Да си световен шериф е много трудно, ако се съмнявате в думите ми, питайте доЛен Тръмп. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 09 Апр 2026, 10:37

Вие сериозно ли ги говорите тия бисери за Тайван?
Видимо от последните години "първите две" големи армии в света се посраха при опит да се правят на големи срещу малки, вие обяснявате как чайна-майна ще превземе Тайван до обед???
Ватниците и краварите, кур да ги избие и едните и другите дано, доказано имат НЯКАКВИ военни възможности и пак се посраха, а чайна-майна какво има като ДОКАЗАНИ военни възможности???
Кой знае какво ТЕМУ седи зад фасадата с безбройните им собствени разработки, изтребители от емнайсто поколение, пво-та, самолетоносачи, танкове и т.н.
А зад Тайван не е като да няма кой да застане по икономически причини.
Зад продънения корумпиран кенеф уСрайна няма никаква икономическа логика да застава някой(войната все пак е бизнес и се прави за пари), пък още ги крепи половината свят срещу капутин, какво остава за основния доставчик на чипове за цял свят? :mrgreen:

Отделно, към текущия момент Тайван са доста добре въоръжени с ДОКАЗАНИ краварски оръжейни системи.
Заки пусна интересно мнение с подробности, но не знам защо го затри!

Я ходете да пиете по още едно кафе!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Апр 2026, 11:12

enigma написа:

Това не е най силния "лидера" а просто е най дъртия помияр в глутницата , другите ако са малко по ербап да му скочат ще го сложат където му е мястото за нула време :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Апр 2026, 11:56

https://www.tiktok.com/@christianwillms ... 8867063318
Едно кратко видео за това как Америка може да иска да извлече ползата от конфликта в Иран ако не се докопа до ресурсите му. Я е така, я не, но си има своите логически доводи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Апр 2026, 12:24

Top Gun Maverick написа: Е то е ясно това клише "така всеки може", ама като може всеки защо не може реално? :mrgreen:

И ние така... искахме да сме Швейцария на балканите, но нямахме желание :mrgreen:
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата