Първи парламентарни избори 2026

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За кого ще гласувате

"Продължаваме промяната - Демократична България"
34
44%
МЕЧ
0
Няма гласували
"Прогресивна България" (коалицията на Р.Радев)
15
19%
ГЕРБ
8
10%
ДПС на Делян Пеевски
1
1%
Има такъв народ
0
Няма гласували
БСП
0
Няма гласували
Възраждане
3
4%
Величие
5
6%
"Алианс за права и свободи" на Ахмед Доган
0
Няма гласували
партия "България може"
2
3%
коалиция "Синя България"
1
1%
"Партия на зелените"
0
Няма гласували
Ще гласувам за друга партия
5
6%
Няма да гласувам
3
4%

Общо гласове : 77
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Първи парламентарни избори 2026

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Апр 2026, 7:23

Бутнах аз в 7:10, че точно тогава имам едно прозорче и да не се занимавам после с тълпата. Та бяхме 3-4 човека и една лелка като замръкнала, та влезе вътре докато другите двама там, та онзи председателя взе да я моли малко да изчака, та това отвън до мен чакащия вика, че онзи вътре гласувал вече над 1 минута, какво щяло да стане ако било така с 60 човека на час максимум. :shock: А то си е нормално, плюс това няма хиляди да идат да гласуват точно в това училище...абе мрънкане да има. Някакъв пък се хилеше как в махалата вчера му предлагали нещо да гласува, днес тука никой не давал нищо...очаквам по-късно да се лее кръв за ред.
Като град с комунистически наклонности заради многото заводи от едно време очаквам Радев да има силен резултат тук. Към това добавям близостта с Шипка и Бузлуджа, добавям и факта, че имаме четвърти мандат кмет на герб в които много, ама наистина много неща се направиха, но хората все пак търсят алтернатива обяснявайки си недостатъчната покупателна способност с герб и нещата отиват силно в полза на Радев.
Прави ми впечатление, че не видях никъде листа със снимки или нещо за кандидати за народни представители. Другите партии масово са снимани с лица, които някой познава или поне известни имена в национален мащаб водачи на листи тук или в челните места. Радев навсякъде е сам, на всеки плакат, на всеки билборд. Тоест...сещай се куме.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 19 Апр 2026, 19:02

По навик ходя късния следобед и въобще не съм чакал. Имаше само една гласоподавателка пред мен, ама тя отиде да попълва хартиената бюлетина и излязох преди нея даже. Айде, Коцка, ти си! :mhihi:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 19 Апр 2026, 19:47

Пуснах и аз в ЛА, спокойно, имаше 3 - 4 човека и не съм чакал, докато едните попълват ръчно декларации и им вписват данните, другите гласуват. Малко смут вкарах, че съм си попълнил декларацията “онлайн”, което не е вярно, а просто на word, щото е уърдски файл, но името и подписа ми бяха ръчни, както е по инструкции. Ходиха да питат Райчо дали може така и може, но трябваше със син химикал пак да си пиша името и подписа. Аз сини химикали нямам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 19 Апр 2026, 21:18

Progressief Bulgarije, de coalitie van ex-president Rumen Radev, heeft zondag de Bulgaarse parlementsverkiezingen gewonnen. Dat blijkt uit exitpolls na het sluiten van de stemlokalen. De coalitie, een samenraapsel van kleinere linkse partijen onder leiding van de pro-Russische Radev, zou 38 procent van de stemmen halen.

"De nieuwe Orbán"?
:lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Апр 2026, 21:29

Поредните глупости . Орбан стана "Орбан" след като управлява 16 години без прекъсване . Радев не е управлявал нито 1 ден , да викаш че бил новия Орбан е чиста глупост . Българския "Орбан" е Борисов , само дето не почна да коли свини всяка година като маджара .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 19 Апр 2026, 23:01

:mhihi: И к"во стана сега? Айде почвайте :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 19 Апр 2026, 23:08

Не ги закачай сега, усилено учат съветски език, че нали от утре ставаме 16 република.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 19 Апр 2026, 23:13

streetz написа:Не ги закачай сега, усилено учат съветски език, че нали от утре ставаме 16 република.

:mhihi: Те си го знаят перфектно, от бащи, майки, баби и дедовци. Аз се включих да им помогна, я с хапче я с една студена вода :ok:
:mrgreen: Колко минаха, 29 години от такъв подобен случай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Апр 2026, 23:36

Кво да стане? Освен ППДБ разстройство ще има бая хора, които ще хванат и Гумено разстройство паралелно с него :dunno:

Нито ППДБ хардлайнерите ще са доволни, нито гумените хардлайнери.

Все още смятам, че ГЕРБ ще се разцепи между другото. Ще е доста комично ако ППДБ минат ГЕРБ :mhihi:
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 20 Апр 2026, 4:10

Герб вече се закле публично че няма да прави ала бала с Радев . Само ще слага прът в колелото на правителство на Радев. И да се разцепи на какво ще се разцепи ГЕРБ ...на болшетикви и меншетикви ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Апр 2026, 7:32

Пак си гледал накриво. Снощи Бацю написал, че ГЕРБ може в опозиция, може и в управление. Което е леко двусмислено дали има предвид просто миналото или настоящето...
Честито на Радев, дано не е Орбан две. Засега всички русофили казват, че няма. Разбира се същите тези обаче казват как трябва балансирана политика, сякаш не знаят, че света си е балансиран...на капитализъм и комунизъм(макар и в модерен вариант някъде)обаче трябвало да сме балансирани. Май много хора пожелателно избягват реалностите спрямо тази дума.
Не очаквам реално Радев да направи завой към Русия защото дори да се окаже с такива мераци, обществото няма да му го позволи. Макс след войната да вникне Путин тук да се ръкостискат известно време. Разбира се черния сценарий да е троянски кон в ЕС го има, но това ще проличи след като Фицу се махне и нашия ако е такъв да го активират. Но и западно издание, уважавано и то използва силния израз троянски кон, който ако на нас тука ни служи обикновено за шеги в по-голяма степен, то за там е притеснително.
И майка ми щастлива за Радев вика, че няма, но все пак на майтап ми прати следното: :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Top Gun Maverick на 20 Апр 2026, 7:52, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 20 Апр 2026, 7:46

Половината гласували за Радев се надяват, че все пак не е такъв евроатлантик какъвто се изкарва. А другата половина се надяват, че не е такъв путинофил... :mhihi: Това развитие не го очаквах признавам. Даже и 100 депутата не мислех, че ще докара. А той гони 130. :shock: Дава му се невероятен шанс, който никой от Костов насам не е имал. Проблема обаче е, че със сигурност нито има капацитета нито подготовката да се възползва от това....

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Апр 2026, 8:07

И аз се изненадах защото ако БСП както се очертава не влезе, Радев взема еднолично нещата. Но това ми доказва две неща. Първо как наистина беше правилния момент да се появи защото обра всеки негативизъм натрупан в обществото от Ковид насам и всичко се нареди за него - световна инфлация, световно покупателната способност на обикновения човек пада(не защото има значение кой управлява, а заради фиата и разцеплението бедни срещу богати)цените на горивата в целия свят скочиха.
Второто доказателство ни е насложено от комунизма тук. Ние си вярваме, че трябва да дойде някой, който да ни даде нещо и то да почне едно системно даване. Не ти да си го вземеш или заработиш с нещо различно от обикновена работа и умения, а да ти дадат.
Та вече категорично знаещ тези неща, няма защо да съм изненадан. Аз и преди си ги знаех, но не мислех, че има чак толкова много хора, които им се поддават.

Искам да видя как ще се развие изказването на Радев, че Украйна трябва да клекне на Русия само защото братушките са по-силни. Това изказване заедно с Боташ няма как да го подмина защото по тая логика нямаше да има ни Априлско въстание срещу империята, ни освобождение. Като военен го разбирам, ама все пак не се връзва освен ако не е матрьошка.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 20 Апр 2026, 8:10

Някой от гласувалите за Радев ще обясни ли каква е предизборната му програма, каква точно ще е политиката му и т.н. :help:
Въобще, има ли друг случай в историята на света, при който се появява някой и печели мнозинство, без дори да е ясно как са целите му? :shock: :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 20 Апр 2026, 8:22

Как каква е програмата му ? Изчегъртване на модела герб преди изборите .....сглобка с герб след изборите . Аааа пардон извинете , то това беше програмата на партия петрохан ... :dunno:
Последна промяна Jordana на 20 Апр 2026, 8:51, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата