Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
28
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 36
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 22 Апр 2026, 18:51

alx написа:
nikola59 написа: :mhihi: Първо се образовай малко какво значи думата "чифут" после плямпай небивалици.

Значение: мн. чифу̀ти, м. Остар. Пренебр. Евреин.

демек, "еврейн" от турски, но използван в изречение си е обида.

сходен пример:

Трол: Троловете са свръхестествени същества подобни на великани и обикновено враждебно настроени към хората

... но използвано в изречение "Аман от тролове" има съвсем друг смисъл :lol:

А "мужик" обида ли е ? Много широк спектър от значения има :mrgreen:

В сферата на разговорния или грубия речник, това може да означава съпруг, любовник, груб или нескопосан човек или мъж като цяло
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Апр 2026, 19:16

А "мужик" обида ли е ?
Ако мужика е с ватенка е 50:50 , може и да е обида може и да не е ... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Апр 2026, 19:23

Не виждам доклад и няма за какво да се хвана. Поне аз де.

Но ако ще гледаме правилата 1:1, то тогава май никой няма да остане. Чебурашки, орки, копейки, подчовеци (или каквото бяха там), баси.... внимавайте, какво си пожелавате

Пишете на Горският (да се свети името Му) и му уточнете, какво е обида и какво не. За мен е важно да няма междуличностни обиди тук. Не ми пука, какво става навън. Данчо е евреин и не се обажда. Явно няма ядове с това.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Апр 2026, 19:31

BMW_POWER написа:Данчо е евреин и не се обажда. Явно няма ядове с това.

:mhihi: :mhihi: Те евреите са много нагли - ти го плюеш, то си мисли, че вали :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Апр 2026, 19:52

Кажи оня със 6те пръста има ли чемодан с копче ? Виж НЕ твоя президент има , и иска да натиска копчето вътре да направи буру буру на оня иранския полковник ... :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Апр 2026, 20:12

Jordana написа:Кажи оня със 6те пръста има ли чемодан с копче ? Виж НЕ твоя президент има , и иска да натиска копчето вътре да направи буру буру на оня иранския полковник ... :roll:

Не знам какво има, обаче ми направи впечатление, че ракетите, които Ксыр-ите са извадили на парада са бутафорни :mhihi: мисля , че и на тебе ти е ясно, като виден ученик на фон Браун :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 22 Апр 2026, 20:13

:mhihi: Е какво сега, ще се омитаме ли? Тик-так-тик-так , цък-цък-цък---цък:
1.jpg

60-дневният срок на Тръмп за водене на война срещу Иран без одобрението на Конгреса изтича след по-малко от 10 дни.Тръмп е законово задължен да започне процеса на изтегляне на американските войски от региона на 1 май. Временното прекратяване на огъня не преразглежда и не удължава този 60-дневен срок.
:mhihi: https://streamable.com/jn7m6k „Тръмп не може да намери изход от войната с Иран“, каза Елизабет Уорън, влиятелен американски сенатор.
„Вече нямаме никакви крайни срокове: нито за прекратяване на огъня, нито за обсадата и, честно казано, нито за самата война. Доналд Тръмп се е самозаклещил и сега не знае как да излезе от иранската безизходица.“
:ok: А добрУ утро сенаторке, добре че ни прочете форума.
:mhihi: Хегемона ще наказва непослушните проксита - списъците са готови:
photo_2026-04-22_20-07-07.jpg

:smoke: За двата знаем, после имаше съобщения и за трети. Персите пишат:
„Сателитни изображения показват масивен рояк от 33 ултрабързи щурмови катера, принадлежащи на ВМС на КСИР, които се завръщат към брега след операция в Ормузкия проток.
Тези щурмови катера участваха в атака срещу три кораба днес, като превзеха два от тях.“
photo_2026-04-22_20-16-02.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна nikola59 на 22 Апр 2026, 20:21, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Апр 2026, 20:19

Трябва да се изнася, да, защото Зеленски е казал, че Украйна не може да чака войната в Иран да свърши, за да му обърнат внимание :mhihi:

Обаче тук ме изгуби -
Елизабет Уорън, влиятелен американски сенатор.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 22 Апр 2026, 20:41

Според мене демократите са напипали слабото място на Тръмпанчев , и ще го използват да му търсят прекратяване на мандата поради некадърност да се справи със ситуацията . Проблема му вече не е Иран а вътрешно политическата ситуация в кравария... :dunno:
Не знам какво има, обаче ми направи впечатление, че ракетите, които Ксыр-ите са извадили на парада са бутафорни :mhihi:
На мен пък ми направи впечатление че сте дали на главния Ви кратунковец бутафорно ядрено чемоданче . На това отгоре без кодове за ракетите .... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 23 Апр 2026, 1:35

:mhihi: Те демократите са все уважавани, то и CNN е уважавана, всичките уважавани. Дебнат яко да уважат Пъкъла, а после да сложат друг уважаван. Сега се чудя този дали е уважаван:
photo_2026-04-23_01-26-30.jpg

„Думите на Тръмп за победата над Иран са опровергани от два задържани кораба.“
Бившият висш служител на ВМС на САЩ Майк Франкен публикува в социалните медии X пост, подигравайки се на неверните твърдения на Тръмп за Иран в светлината на неотдавнашното задържане на два кораба.
„Казаха ни, че иранският флот е бил унищожен, военновъздушните му сили са били унищожени, ядрените му материали са били взривени, а лидерите му са били убити. И въпреки това, тази сутрин, те някак си магически задържаха два танкера“, пошегува се той.
:ok: Та като стана въпрос пак за сутрешните задържания и сат. снимката на ятото катери - ето какво са използвали: https://streamable.com/ymopx4
Военният катер„Хайдар-110“ на ВМС на КСИР, който участва в атаката и завземането на кораби в Ормузкия проток днес.
Този военен катер, представен преди година, е способен да изстрелва противокорабни ракети и има максимална скорост от 110 възела (203 км/ч), което го прави най-бързият оперативен военен катер в света.
:mhihi: Айде да е хайрлия, почнаха уволненията. Ами така е, оговнясване, пожари и т.н: Джон К. Фелан, министърът на военноморските сили на САЩ, подаде оставка. Абе те министри ли са, секретари ли - всичко имат или се обърках в превода :mhihi: К"во не му харесват се чудя.
https://www.wsj.com/politics/national-s ... y-4fcd286b
https://www.foxnews.com/politics/navy-s ... cting-role
:ok: Отново за уволнителя на хегемона дето някои си мислят, че бил измислен. И понеже стана много известен - ново видео: https://streamable.com/ulhn54 Кратка биография: Ебрахим Золфагари, говорител на Централното командване на Хатам ал-Анбия в Иран.
Той има магистърска степен и е специализиран в стратегически изследвания и философия. Образованието му е математика.
Владее свободно четири езика: персийски, арабски, английски и иврит.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 23 Апр 2026, 2:48

Абе това е съвсем друг човек, нищо общо, кво ни баламосваш :mhihi:
А такава биография мога да напиша и за Никола59, освен че не владее фарси - нищо не доказва :ok: Да кажат къде е завършил, после в какво е участвал и тн…

Дай да видим и в свободното си време какво прави - на риболов ли ходи, футбол ли играе, кози ли язди ?

Виж Путин като пуска видеа с риболовни ваканции, никой не се съмнява, че е истински https://youtu.be/9sw3fjLvNiU
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 23 Апр 2026, 2:53

Всеки път като отварям тая тема, се надявам да прочета, че е пукнал дъртия изкуфелник, или поне да е импийчнат, но засега нищо...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 23 Апр 2026, 8:08

Аз вече почти не я отварям, сега като го направих, нищо ново. Един потребител се набива на очи като лицето на иранската пропаганда, даже не гледам какво е писал вече, просто като плъзна с пръст и екрана цветен от неговите тайни информации, които никой по света не знае освен шепа хора. Някакви други хора, които досега не са влизали в спор с него по тази тема му отговаряли, вероятно в безмислени опити да оборят NPC-то и това е.

Дано скоро свърши тая война, че като влизам да чета нещо реално за поредния изблик на лудост от страна на Тръмбачов.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Апр 2026, 8:40

При всяко по-мащабно глобално събитие се появяват подобни форумни герои-карикатури, които заливат всички теми с малоумна телеграм пропаганда. Същото беше и при ковид, и в началото на войната в Украйна. Не знам защо се търпят и очевидно толерират.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 23 Апр 2026, 9:38

Катарците отмениха всичките си полети до края на лятото.
Скоро нищо няма да свърши.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата