Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
28
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 36
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от enigma » 18 Май 2026, 20:44

Докато се надлъгвате за глупости, Доналд Тръмп е зает с истински важните въпроси :ok:

IMG_5875.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Май 2026, 20:56

enigma написа:Докато се надлъгвате за глупости, Доналд Тръмп е зает с истински важните въпроси :ok:

Отчаяна самореклама на фона на детското столче, на което го насадиха жълтурите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Май 2026, 22:44

BMW_POWER написа:
enigma написа:Докато се надлъгвате за глупости, Доналд Тръмп е зает с истински важните въпроси :ok:

Отчаяна самореклама на фона на детското столче, на което го насадиха жълтурите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

Няма лоша реклама, ето и канадците пак използвате Тръмп да се рекламирате :mrgreen:

While the U.S. hits international visitors with additional fees to enter national parks this year, our neighbors to the north are trying a different approach: Canada’s national parks will be free to enter during the peak summer travel season.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Предишна

Назад към Извън Темата