Политическа
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Политическа
Честито на всички некопейки, спираме помощта за Украйна. Това решават некопейките от партия Боташ.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Спират я по същия начин както Корнелия Нинова обясняваше как нямало такаваTop Gun Maverick написа:Честито на всички некопейки, спираме помощта за Украйна. Това решават некопейките от партия Боташ.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Top Gun Maverick написа:Честито на всички некопейки, спираме помощта за Украйна. Това решават некопейките от партия Боташ.
Много хитър ход на управляващите.
Печелят бонус точки пред копейките, а в същото време нищо не се променя
Спират да доставят директно на Украйна, продажбите през трети лица си вървят. Но така или иначе украинците вече нямат такава нужда от нашите доставки. Ние им доставяме съветски конвенционални боеприпаси за фронта. А войната отдавна не се води на фронта... Сега фокусът са дроновете. Там мечката яде голям бой с най-дебелата сопа
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Да, после видях подробностите, че вярно се бях закъхарил. Обяснението с КорНи е много точно.
Спират изнасянето от складовете на нашата армия.
Абе ако бяха спрели тази с продажбите от заводите тук, нямаше да ми е хубаво. Индиректно се облажавам.
Като са добре всички около мен, аз също съм добре.
Днес ще видя да питам нещо дали се намаля тук, засега само някакви цехове ще работят на половин капацитет. Но това се случва циклично през годините така или иначе.
Don_Diego написа:Кахъриш се сякаш си облажвал от тая помощ
Абе ако бяха спрели тази с продажбите от заводите тук, нямаше да ми е хубаво. Индиректно се облажавам.
Днес ще видя да питам нещо дали се намаля тук, засега само някакви цехове ще работят на половин капацитет. Но това се случва циклично през годините така или иначе.
In God we trust, all others we track.
Незнам кои заводи не спират да бачкат според индикатора
,но във ВМЗ последно време работата е намаляла драстично което е нормално, хората се бият вече с дронове ,а не със съветски железа отпреди 60 години
От тая война спечелиха милиарди, друг е въпроса дали ги вложиха за нещо смислено или си бъркаха в носа. Имам съмнения че е второто и скоро ще почнат големите съкращения. Доколкото знам вече са орязали всички бонуси на работниците та да видим. Нови хора не назначават от поне една година.
От тая война спечелиха милиарди, друг е въпроса дали ги вложиха за нещо смислено или си бъркаха в носа. Имам съмнения че е второто и скоро ще почнат големите съкращения. Доколкото знам вече са орязали всички бонуси на работниците та да видим. Нови хора не назначават от поне една година.- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Това дето го пише по медиите, че утре ги затварят и ние може да го четем, споко 

- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan