Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Успехи на българският спорт!
Тоя младеж не е реален
Евала и на семейството му, че са видели потенциала му и са дали всичко, което имат, за да стигне Никола до тук!
Евала и на Алонсо, който е забелязал този невероятен талант.
И да покори така точно Силвърстоун, вече няма съмнение, че F1 го чака

Евала и на семейството му, че са видели потенциала му и са дали всичко, което имат, за да стигне Никола до тук!
Евала и на Алонсо, който е забелязал този невероятен талант.
И да покори така точно Силвърстоун, вече няма съмнение, че F1 го чака

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
TheDriver написа:Шампион се става с агресия. Браво на Никола!
Следващия път когато опита нещо такова, може да има самолетна катастрофа, но както казваше великият "Intimidator"- " You win some, you lose some, you wreck some."
Изпреварване отвън в Копс, завършено от външната страна в Магътс..... Както му казаха и по радиото - направо без думи.
Пуснах си сега да гледам повторение, че бях в заведение по време на живото предаване и гледах с едно око само....
Mamma mia...ебаси карането! Тия изпреварвания бяха извънземни направо и отгоре на това самочувствието с което ги направи! Направо цигански шамари им би на Камара и Мини. ГОЛЯМ
Още 2-3 първи места и другите ще знаят текста на химна ни
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Доминация просто. В интерес на истинат това му е първи сезон и тази доминация... само ще се засилва, ако догодина не е във Ф1 вече. Ако не му бяха наказанията, колко щеше да е разликата в класирането ? Недостижимо много.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Вчера веднага след формулата се изстрелях към Ботевград малко аС!
Голямо чудене как точно ще успеем да бием Норвегия с поне 9 точки, колкото ни трябваха да продължим напред към същинските квалификации за Евро 29.
Норвежците без основни играчи, на Сашо Везенков и Боби Младенов им тръгна игра и направо стана грозно.
След мача пък бяхме в кръчмата маса до маса с отбора.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
13.91 на троен скок при юношите и девойките до 20 години и злато на световното за Виктория Ангелова!
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
https://www.facebook.com/reel/1068054682469854
Едно кратко интервю след вчерашната подигравка на волейбол.

Едно кратко интервю след вчерашната подигравка на волейбол.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://sportal.bg/news-2026091406340978889
Да биеш Каспаров на шах винаги си е повод за гордост. Браво на нашия Веско!
Да биеш Каспаров на шах винаги си е повод за гордост. Браво на нашия Веско!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Top Gun Maverick написа:Кой ли наш не го е провалила някоя жена, като почнеш от Божинката и не стигнеш до най-големия ни провален талант - Григор, който ако не друг Джокович, поне спокойно можеше да вдига титли от големия шлем, но вместо това вдигаше краката на разни като Никол Шерцингер.
Е, дай сега да ги замонашиме момчетата докато не се пенсионират
ПП почнах да го пиша във Ф1 темата от където е цитата, ама прецених че много ще избягаме от нея и го слагам тук
ПП2 националите по футбол си заслужават всичкия хейт през 99% от времето
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Не бе, аз пак му се радвам, ама няма как да не ме е яд, особено ако накрая се окажат някакви такива глупости.
Ясно е, че сравнение между футболистите и подобни като другите изброени от теб няма как да има.
Ти виж какво става с щангистите, принудени да тренират подготовката си за европейското по разни мазета и гаражи.
Ясно е, че сравнение между футболистите и подобни като другите изброени от теб няма как да има.
Ти виж какво става с щангистите, принудени да тренират подготовката си за европейското по разни мазета и гаражи.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
b_u_b_o написа:ПП2 националите по футбол си заслужават всичкия хейт през 99% от времето
Както говорих с жената - за Никола поне може да се ядосваме. За футболните национали единствено се обсъжда с колко ще паднем от Буркина Фасо, Гана или който там ни се падне.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ти луд ли си? Че те Гана са си сила в днешно време, виж Буркина Фасо може и да им се опрем. Предполагам ще има месари, банкери, таксиметрови шофьори, полицаи, пожарникари и всякакви такива в техния национален отбор.
То не е за майтап защото от щангистите ни дадоха как двама ли беше оправят покриви, един работи като охранител на някакъв обект ли беше, четвърти не знам си какво, изолации даже чух правел някой, като всичко това е за да могат да се издържат да живеят.
И после единия европейски шампион там вика като спечелим нещо всеки политик и подобен идва да се снима с нас и да ни прегръща. 
То не е за майтап защото от щангистите ни дадоха как двама ли беше оправят покриви, един работи като охранител на някакъв обект ли беше, четвърти не знам си какво, изолации даже чух правел някой, като всичко това е за да могат да се издържат да живеят.
И после единия европейски шампион там вика като спечелим нещо всеки политик и подобен идва да се снима с нас и да ни прегръща. 
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
- Мечтае да кара: Mustang GT
b_u_b_o написа:Top Gun Maverick написа:Кой ли наш не го е провалила някоя жена, като почнеш от Божинката и не стигнеш до най-големия ни провален талант - Григор, който ако не друг Джокович, поне спокойно можеше да вдига титли от големия шлем, но вместо това вдигаше краката на разни като Никол Шерцингер.
Е, дай сега да ги замонашиме момчетата докато не се пенсиониратПрекалено бързо си вдигаме очакванията към всеки показал малко талант и умения и почваме да очакваме да стане най-добрия. И с Григор беше така, и с волейболистите ни в периода 2005-2015, и със сегашните, и с Никола. Не работят така нещата. Вместо да им се радваме на успехите, ние почваме да ги храним, що не са по-големи. Тия момчета са изключение и са постигнали каквото са постигнали въпреки държавата и обществото ни, а не благодарение на тях. И заслужават само позитивно отношение. Признавам през годините и аз съм се подвеждал да ги хейтя, но все повече гледам да нямам огромни очаквания от тях, а и да имам когато те не отговорят на тях да не ги обвинявам.
ПП почнах да го пиша във Ф1 темата от където е цитата, ама прецених че много ще избягаме от нея и го слагам тук
ПП2 националите по футбол си заслужават всичкия хейт през 99% от времето
И аз тва съм го говорил всеки път, когато някой почне да хейти Гришо...
Ако бях на негово място щях да си изживея живота по абсолютно същия начин. Секс с топ путките на хайлайфа (айде аз щях да си ги избирам по-млади oт него
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
То няма нищо лошо в това, обаче...после няма да мрънкаш защо не те харесват феновете, няма да се оплакваш как "късмета" те е провалил, няма да обясняваш как съдията те лишил от титлата защото видиш ли в точно определения момент те порязал и най-вече няма да мрънкаш защо не си национален герой, понеже една тълпа колкото и да е тъпа, винаги ще види поне част от жертвите, които си направил. А всичките тези горните оправдания са просто оправдания, понеже докато ти си правиш всичко тези неща, някой си друг е правил други неща и има защо резонно да е с обиколки преди тебе. Вижте един Кобе Брайънт защо е номер едно станал, един Джордан и още огромен брой примери. Талантът винаги е на второ място, а нашия имаше огромен талант, може би само Надал и Федерер имаха по-голям, а Джокович беше типичен пример как с по-малко талант може да станеш по-добър от най-добрите. Такъв пример са всъщност и Джордан и Брайънт защото при тях точно упоритостта разбива на пух и прах таланта, който те може да се каже, че въобще не са имали като деца.
Мен затова ме е яд, че нашият беше талант и си остана такъв като му върза в една единствена година и то даже не беше в най-добрата си физическа форма тогава, но се възползва от контузиите на тримата големи и завърши номер три, но пак без титла от шлема като срещу върнали в се от контузия Надал се пропука да го пробие и довърши на полуфинала в наглед лесния вече момент от мача в Австралия на турнир, който дори не бе по стила на Надал. А в останалите години...точно все едно играеше тенис, а мислеше за космос. И това не е хейт. Особено сега срещу Цолов. Да търсиш истината и да я кажеш ако вече си я виждал не е хейт защото всеки млад състезател във всеки спорт е добре да знае колко лесно може да си прецака кариерата и да потъне в посредственост само заради поредица от лекомислени решения, не носещи никаква стойност освен краткосрочен допамин тип дай сега ще оправям някоя си. То категорично не пречи и да си хойкаш с тая и оная, ама баш Гришо го удряше на някакви връзки, които му влияеха емоционално зле.
Един вид за мен истините не трябва да се премълчават и всеки трябва да знае историята на Еди Ървайн и Михаел Шумахер за да избере кой от двамата иска да бъде. А това, че хората щели да дават мнение...цената на славата, всичко си има цена, има си добра и лоша страна. Пък току виж в различните мнения всеки открил някакво прозрение. Разбира се мнения от сорта на "уууу, за нищо не става тоя, провали се вече", трябва да се подминават.
Аз на Гришо кардинално за нищо не му се сърдя, той си е направил изборите, освен за един случай когато отказа да дойде в София, но проблема не беше в самия отказ, а начина по който го направи. Уж ангажименти с мисъл за големите турнири след това, почивка, не знам си какво, а в същия момент прие да участва в абсолютно безмислен демонстративен турнир по памет в Хамбург или някъде другаде в Германия.
Но...затова като влезеш в Сърбия ще видиш, че Джокович е национален герой със сила да сваля президента ако щеш, а тук Гришо си е...Гришо. Самият Джокович е вдъхновяващ пример за всеки балканецми човек по света как въпреки държавата си, може да пребориш цялата буржоазия по света и никой съдия или ръководител не може да те спре не просто да станеш номер едно, а да изринеш всичките рекорди в даден спорт и аз самия съм горд, че имам такъв съсед до себе си.
Мен затова ме е яд, че нашият беше талант и си остана такъв като му върза в една единствена година и то даже не беше в най-добрата си физическа форма тогава, но се възползва от контузиите на тримата големи и завърши номер три, но пак без титла от шлема като срещу върнали в се от контузия Надал се пропука да го пробие и довърши на полуфинала в наглед лесния вече момент от мача в Австралия на турнир, който дори не бе по стила на Надал. А в останалите години...точно все едно играеше тенис, а мислеше за космос. И това не е хейт. Особено сега срещу Цолов. Да търсиш истината и да я кажеш ако вече си я виждал не е хейт защото всеки млад състезател във всеки спорт е добре да знае колко лесно може да си прецака кариерата и да потъне в посредственост само заради поредица от лекомислени решения, не носещи никаква стойност освен краткосрочен допамин тип дай сега ще оправям някоя си. То категорично не пречи и да си хойкаш с тая и оная, ама баш Гришо го удряше на някакви връзки, които му влияеха емоционално зле.
Един вид за мен истините не трябва да се премълчават и всеки трябва да знае историята на Еди Ървайн и Михаел Шумахер за да избере кой от двамата иска да бъде. А това, че хората щели да дават мнение...цената на славата, всичко си има цена, има си добра и лоша страна. Пък току виж в различните мнения всеки открил някакво прозрение. Разбира се мнения от сорта на "уууу, за нищо не става тоя, провали се вече", трябва да се подминават.
Аз на Гришо кардинално за нищо не му се сърдя, той си е направил изборите, освен за един случай когато отказа да дойде в София, но проблема не беше в самия отказ, а начина по който го направи. Уж ангажименти с мисъл за големите турнири след това, почивка, не знам си какво, а в същия момент прие да участва в абсолютно безмислен демонстративен турнир по памет в Хамбург или някъде другаде в Германия.
Но...затова като влезеш в Сърбия ще видиш, че Джокович е национален герой със сила да сваля президента ако щеш, а тук Гришо си е...Гришо. Самият Джокович е вдъхновяващ пример за всеки балканецми човек по света как въпреки държавата си, може да пребориш цялата буржоазия по света и никой съдия или ръководител не може да те спре не просто да станеш номер едно, а да изринеш всичките рекорди в даден спорт и аз самия съм горд, че имам такъв съсед до себе си.
Нещата се подредиха удобно за всички замесени, включително и за Никола.
Дали съдбата ги нареди или имаше външна намеса, няма да разберем никога. Не мисля, че има особено значение.
Никола показа, че има скорост, дори и на тази неудобна за Кампос писта. А по-важното е начинът по който излезе от дупката в която се намираше.
Според мен, за него е много по-добре да остане да кара във Ф2, отколкото да иде в Супер Формулата. Разбира се, здравословното състояние на Кале Рованпера, може да прати Никола в Япония така или иначе.
Дали съдбата ги нареди или имаше външна намеса, няма да разберем никога. Не мисля, че има особено значение.
Никола показа, че има скорост, дори и на тази неудобна за Кампос писта. А по-важното е начинът по който излезе от дупката в която се намираше.
Според мен, за него е много по-добре да остане да кара във Ф2, отколкото да иде в Супер Формулата. Разбира се, здравословното състояние на Кале Рованпера, може да прати Никола в Япония така или иначе.
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Достойно предстатвяне на националите ни по футбол , загуба у дома с минималното 1:2 от футболния колос Люксембург
Гонзо , закривай цирка и бегай на далеч ...
Гонзо , закривай цирка и бегай на далеч ...