Надуваем стендъп падъл-борд за морето
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Надуваем стендъп падъл-борд за морето
Ясно, както всяко нещо на промоция. Уж е същото, но не съвсем.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
bum_bum написа:Да отида на море с борд от Лидъл ми е малко като да отида при Папата с торбичка от Лидъл.. ама с тая седалка отзад ме спечелиха. Дали е читав?
Все пак е misrtral от кво ще те е срам? Виж ако пишеше parkside..
- Kroki
- kroki_e_edin
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мен пък не би ме било срам. Отишъл съм да си правя кефа, винаги за всичко някой ще извади повече $$ и ще има по-доброто. Гледайте вас си и си се радвайте на нещата. 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d `21 Tesla 3 Perfomance
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Покарах малко и се зарибих .Купих си Мистрал 3,20 м. ,с второто каране на язовира пред къщи викам баси добрият съм ,а вчера на Кранево при малки вълни се убих да падам
Имаше някакъв пич си караше долу-горе прилично . От борда ли е , от мен ли
Иначе е голям кеф , ама май здрави тренировки трябват , че и жена ми по добре от мен се справя
Май на вълни е доста трудно 
Имаше някакъв пич си караше долу-горе прилично . От борда ли е , от мен ли
Иначе е голям кеф , ама май здрави тренировки трябват , че и жена ми по добре от мен се справя - dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Просто трябва да се отпуснеш, да са ти "меки" краката, за да поемат клатенето от вълните.
Докато си стегнат - ще падаш.
Докато си стегнат - ще падаш.
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
и аз в морето първият път гледам едни хлапета карат здравата и си казах фасулска работа
влизам обаче и 1 час падания :Д
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
влизам обаче и 1 час падания :Д
Изпратено от моят moto g(8) power lite с помощта на Tapatalk
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Баси, счупи ми се пластмасовата скоба - фиксатор на греблото. Няма в наличност никъде, някой има ли идея от къде да купя, или пък ако има резервна да ми прати
Mistral е борда. Сряда тръгвам за морето, ако не намеря купувам цяло гребло.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
О, имали сме тема за тия бордове, зарибих се и аз и май в язовира мога да карам такова и да греба с него, та мисля да си взема може би за догодина, ама не знам какъв да е..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
mr_petroff написа:
Баси, счупи ми се пластмасовата скоба - фиксатор на греблото. Няма в наличност никъде, някой има ли идея от къде да купя, или пък ако има резервна да ми пратиMistral е борда. Сряда тръгвам за морето, ако не намеря купувам цяло гребло.
Зимай армирано тиксо и лепи. Така набързо надали ще има от къде да купиш. Тя тая уйня е там залепена ама моята пък се разлепи. Тия гребла са така или иначе скапани и тежки.
За вълните и падането си е от теб. Иска практика или пък стабилност. Малката на 9 го кара в бая вълни и не пада. Жената вече 4 сезона ли не знам колко го кара и то най-много от всички и още не е падала и веднъж. Аз падам всеки път, щото правя глупости
bum_bum написа:mr_petroff написа:
Баси, счупи ми се пластмасовата скоба - фиксатор на греблото. Няма в наличност никъде, някой има ли идея от къде да купя, или пък ако има резервна да ми пратиMistral е борда. Сряда тръгвам за морето, ако не намеря купувам цяло гребло.
Зимай армирано тиксо и лепи. Така набързо надали ще има от къде да купиш. Тя тая уйня е там залепена ама моята пък се разлепи. Тия гребла са така или иначе скапани и тежки.
За вълните и падането си е от теб. Иска практика или пък стабилност. Малката на 9 го кара в бая вълни и не пада. Жената вече 4 сезона ли не знам колко го кара и то най-много от всички и още не е падала и веднъж. Аз падам всеки път, щото правя глупости
Правиш ти
Виж на тримата на каква височина ви се намира центъра на тежестта. Отделно тя трябва да балансира 30-40кг, а при теб май идват малко повече
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не ве
Ако само карам не падам или поне не много често.
Но ми е скучно да греба с това и като ми писне почвам да правя бърпита, пистолети, подскоци с обръщане на 180 градуса и след 15 мин ми влиза солена вода и в мозъка.
Но ми е скучно да греба с това и като ми писне почвам да правя бърпита, пистолети, подскоци с обръщане на 180 градуса и след 15 мин ми влиза солена вода и в мозъка.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Тоя пък на 50 години стана и не миряса, майнунджелъци прави на падъла... Няма ли да ставаш чичка най-накрая, като нормалните хора. Само комплексираш наборите и ги караш да се чудят дали пък наистина е нормално на 50 да си грохнал старец вече. 
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
То не е толкова до години, а до здраве. Като си здрав си дееспособен и водиш съвсем различен начин на живот.
Старостта е просто състояние при която вече това и онова те боли, метаболизмът е заминал, нямаш сила, енергия и от там и желание за движение. Свързано е естествено с годините, но може да се забави драстично, буквално с десетки години.
Същото, което се получава и при млад човек, когато се измориш яко и не ти се става от леглото буквално в тоя ден, но хронично и постоянно.
Тялото ограничава т.нар. NEAT, когато няма достатъчно енергия за него.
За наборите какво да кажа… 20 и кусур години ми се смеят, че съм щял да се повредя от тия тренировки, да си скапя кръста и коленете и не знам кво, да не говорим пък за храненето, а сега вече повечето се дразнят, щото на какъв се правя един вид на тия години.
Старостта е просто състояние при която вече това и онова те боли, метаболизмът е заминал, нямаш сила, енергия и от там и желание за движение. Свързано е естествено с годините, но може да се забави драстично, буквално с десетки години.
Същото, което се получава и при млад човек, когато се измориш яко и не ти се става от леглото буквално в тоя ден, но хронично и постоянно.
Тялото ограничава т.нар. NEAT, когато няма достатъчно енергия за него.
За наборите какво да кажа… 20 и кусур години ми се смеят, че съм щял да се повредя от тия тренировки, да си скапя кръста и коленете и не знам кво, да не говорим пък за храненето, а сега вече повечето се дразнят, щото на какъв се правя един вид на тия години.
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Пичове, дайте идея от къде да взема гребло /двойно/ за такъв борд. Наскоро карах на едни приятели борда и те изразиха желание да си вземат гребло за гребане и от двете страни, като за каяк, че не им беше много удобно единичното. Мъжа има рожден ден та искам за подарък да взема от някъде, но нищо не разбирам от гребла. Предполагам нещо базово за старт ще свърши работа.

- Kroki
- kroki_e_edin
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Виж Декатлон
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4