Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Re: Криминална тема

Мнение от b_u_b_o » 09 Авг 2026, 16:02

Аха да, свастиките, знамената и най-вече счупените палчета все от америка са ги взели... :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 09 Авг 2026, 17:33

Ловът на хишници идва от мърика , свастиките от германия . Тоя Марцинкевич е качвал в интернет видеа с ритуални убийства , извършвани от хора облечени в ККК носия ...Влиянието на мърика върху самия Тесак е извън всякакво съмнение. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 09 Авг 2026, 21:48

:ahah: Сутринта щях да пускам подобна статия, ама като се сетих каква ще е реакцията на форумното население, бързо се отказах.

Изображение

Обаче Джордана разпори тъпана с тоя Ку Клус Клан, можеше и за салемските вещици да се сети, важното беше да е нещо американско. Щото те 15 годишните са високо образовани и старателно са изследвали зараждането и влиянието на подобни движения, а не че се надъхват от разни тиктоци и телеграми на откачалници като Тесак и Ален.

А кой го администрира и модерира тоя тикток, че се допуска такова съдържание? Да му бият кепенците, като на всяка друга китайска простотия върху която няма контрол, то не бяха дрехи от които се изриваш, не бяха токсични пластмаси и храни, сега и токсично съдържание, което заразява и трови умовете на децата ни.

Оня ден шофьор на автобус кара с лакти и гледа гъзове на телефона.. въобще кво да кажа :dunno:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 09 Авг 2026, 22:53

Аз се прекланям пред формния гении, който доказа, че Путин (и Русия или пък Русия и Путин) са виновни за това, че в Пловдив станало убийство. Сега трябва да внимавам, как си държа и пръстите на ръката. Ако покажеш среден пръст на някого, палецът трябва да е изправен. В противен случай си явен привърженик на Путин.
Шапки долу :bowdown:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 9:53

stean написа:Щото те 15 годишните са високо образовани и старателно са изследвали зараждането и влиянието на подобни движения, а не че се надъхват от разни тиктоци и телеграми на откачалници като Тесак и Ален.

Точно. За едното момиче прочетох някъде, че даже не ходи на училище. Помпят там тик-ток по цял ден и тва е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: LCI2
B48B20А

Мнение от streetz » 10 Авг 2026, 13:58

Пропагандата не е непременно лъжа. Тя е част от истината, която да доведе до заблуда. Истината е, че десет години преди да се създаде това движение в Русия, то възниква в Съединените щати, като телевизионно предаване, което е било свалено от ефир, след самоубийството на американски прокурор попаднал в предаването. След това движението продължава в социалните мрежи и добива голяма популярност във Великобритания, Холандия, Франция и т.н.
В един момент то стига и до Русия, там обаче удря на камък. Създателят му е осъден и тикнат в затвора. Злите езици твърдят, че там умира в страшни мъки. Официално се е самоубил. Така се отнасят в Русия с неонацистите.
Друг известен с неонацистката си идеология руснак беше Алексей Навални, който получаваше средства за дейността си от европейски правителства, сега жена му ги получава, но съдбата на Навални последва съдбата на Тесак.
Иначе те и Сепултура, и подобните ѝ метал банди по тениските на задържаните тинейджъри също са руски, налЕ?
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 14:41

А бе кви американци, кви руснаци, кви китайци :mhihi: Децата помпят тик-ток, залива ги простотия отвсякъде и това е проблема. През китайския апп, който съзнателно е настроен проактивно да промотира простотия. За западните държави, разбира се. После се спори американската простотия с немски корени доизпростена от руснаците... къде ѝ бил корена. Уикенда четох изследване, че Gen Z е първото поколение, което е по-глупаво от предишното :lol: Тея "неонацисти" дета са 8-9 клас, колко книжки за нацизма са прочели ? "Моята борба" сигурно наизуст я знаят :lol:

Аз не знам на вас какво ви е впечатлението, ама според мен родителите масово са яко прости. На детските площадки слушам за антиваксърски глупости. Жената вика как една си взела детето и си тръгнала, щото на другата детето било ваксинирано сутринта и щяло да ги зарази :mhihi: Другата я пръскали самолетите с нещо. Третите си местят детето в 4-та ясла за 9 месеца, щото не им го възпитавали :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: С очаквания, че си хвърляш детето на някакъв тротоар и някой ти го възпитава по цял ден, а ти в 18ч взимаш джентълмен... какви да израстнат децата ? :dunno:

А тоя тик-ток да го забранят. Преди години си го бях свалил и въпреки, че започнах да следвам сходни неща като в другите социални мрежи... постоянно ме заливаше с простотии, кючеци, цигани и т.н. Или съм го гледал по тъмно и камерата е решила, че съм тъмен :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 10 Авг 2026, 15:03

Към цялата картинка може да се добави денонощното пиене! За села и паланки няма да говорим, ама и в София на всеки метър седят на тумби по кварталите и се наливат от 10 сутринта едни и същи. Какво очакваш да говорят, освен за ваксини, 5Г, ръсенето с отвора от самолетите и т.н. :help:
Не, че по центъра ги няма, всеки втори, мъже и жени върви по пътя и носи отворен кен бира, аз такова нещо не съм виждал никъде другаде.
Е какви да са децата на тея?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 15:24

Е да, в Италия никой не е виждал в 11ч половината маси по кафетата да са "оранжеви" :mhihi: Тука случая по-скоро е "всяка вечер с кана вино/ракия на масата".

За мен тоя случай грешно завива в посока руснаци/американци/китайци и т.н. Ако се беше случило преди 7-8 години, просто щяха да кажат, че децата са прости, а родителите им още повече. Винаги е имало подобни бандички. Скоро даже по един стар графит "Комбат 18" на въпросното тепе се сетих, че и тези съществуваха преди 15-20 години. Ама те наистина изглеждаха на скинари, а не на озлобени педалчета. И там имаха някакви "изпити" да пребият циганин и още нещо подобно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Авг 2026, 17:17

Gen Z е първото поколение, което е по-глупаво от предишното
С колегите на тия спонтанно им измислихме кодово име "дрисоците" , няма един нормален от тях . Който не е имал работа с някой такъв малък дрисок няма как да разбере за какво иде реч :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 10 Авг 2026, 17:29

Пият по-малко алкохол, пушат по-малко цигари, но за сметка на това употребяват какво ли не - като се почне от електронни цигари, айкоси, наргилета и подобни. Мине се през трева и балони. И се стигне до всякаква синтетика. Както един колега каза - "те за тва са всичките толкова шашави" :dunno:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Авг 2026, 17:56

Интересно кое в коментара ми за едни и същи групи из нета в защита на Путин и Русия не беше по темата без значение имат или нямат пръст в даден казус, че трябваше да изчезне. И как над моя има коментари точно в този връзка, но те си стоят. Поне проявявайте еднакви критерии при модерирането.
Едва ли някой тук има вина, че някакви се снимали с някакви палци и откровено поддържат движение, което било свързано по някакъв начин със светата империя, пък без значение кога преди това имало подобни в Щатите.
И да, боклукът си е боклук навсякъде и може да се крие зад всяка идеология. Родителите имат огромна вина, но и всички ние като общество също. Нали знаете, за да тържествува злото е нужно доброто просто да не прави нищо по въпроса.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Авг 2026, 19:04

TNT написа:А бе кви американци, кви руснаци, кви китайци ...
...Уикенда четох изследване, че Gen Z е първото поколение, което е по-глупаво от предишното :lol:

УАУ :shock: Безкрайно приятно изненадан съм от начинът ти на мислене. Респект :bowdown:

От друга страна, това май вече е признак на "леко остаряване". Говориш за поколението след теб ;) Помисли си, как това поколение би могло да те налази, как си дърт, изкукуригал и т.н. За един 18-22г младеж, ти си просто секънд хенд. Да не доворим за ония фосили, дето ги друса кризата на 40-така. Тия като мен, хм, ние само правим трафик с пластмасовите туби в градския транспорт, като ходим към Халите или Горна баня за минерална вода :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Каквото и да си пишем, няма закони, няма законодателство. В нищо. В Щатите тия лапета ще лежат до живот. Свободията е повсеместна. А вкарате ли и "чужди работници", тогава ще стане страшно. Изчезна ми линка, ама тук "индийските студенти" за 10 години имат много добра статистина. През 2014 е имало около 150 криминални прояви с тяхно участие. За миналата година са над 13 000. Не им се прави криминал чек, преди да дойдат. Прави ли се такъв на тези, дето идват при вас?
А за ролята на родителите и семейството, може отделна тема да се пусне.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 10 Авг 2026, 19:20

форумните червени бабички разбират па русский, така че ето им да си гледат.
има и за путян, има и за убити цветнокожи, има и за кой плаща за цялата тази смрад.

иначе, мога да ви изнамеря как московските солдати дори и в момента се оправят с провинилите се им събратя.
пловдивските дечурулига са монахини в сравнение с уменията на редовия московски командир

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 10 Авг 2026, 19:30

Аз не бях чувал, че Навални бил нацист, само това не му бяха лепнали :lol:
Имал е някаква националистическа организация против нелегалните имигранти - нещо като АфД в Германия, които според форумния компас би трябвало да са добрите герои, ама се обърках съвсем - кой е добър и кой е лош :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата