Криминална тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Криминална тема
zAcK написа:zAcK написа:Kакви педофили ги гонят всички. Най-вероятно на тия 15 и т.н. годишните пърдялниците им са пръснати от ебане
и ако им наредят на гърба всички уища де са изяли ще се трансформират в таралежи, педофили им се привиждат....![]()
![]()
![]()
По-скоро тия малки помиярчета са поредните отпадъци на поредните лайняни боклуци, дето само се водят родители.
Били учили в елитни училища?На това ли ги учат там, да убиват?
![]()
Не таралеж, ами направо куроеж! Ебахти ловците на педофили са били тия, с разпорени задници![]()
Тия заслужават доживотен всичките![]()
![]()
17-годишното момиче от Стара Загора, което е водило комуникацията с пребития до смърт Георги Кузев, учи в Професионална гимназия по облекло и хранене „Райна Княгиня“ в града, пише „Марица“, позовавайки се на свои сигурни източници. Тя обаче не е завършила успешно 10-и клас, след като е останала на изпит по философия и не се е явила на поправителен.
Никъде не казват, че е мангалка. Сега ние го разбираме по третия начин. Кой знае що пишока е яла, че и на 17 ще търси педофили.
Както виждаме в темата, даже не е и незаконно след като е по взаимно съгласие!In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
seimo написа:BMW_POWER написа:
Искаш да кажеш, че до тази пролет е можело да правиш секс с 14 годиш момиче "по взимно съгласие" и е било ненаказуемо?
Да.
Благунчо с колко голяма девойка е имало среща,когато са го заловили?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Зарежи сватбите в Сливен и Благунчо който и да е той
кажи къде греши Бубо и защо ти пак се оказа прав 
кажи къде греши Бубо и защо ти пак се оказа прав 
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
BMW_POWER написа:Мир?
Мир. Въпреки, че аз не съм изравял бойната томахавка, просто си споря...знаеш че обичам.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Този Денков, чува ли се, какво говори по телевизията? Изобщо, опозицията 'кърти мивки' с мнението си по темата с убийството! Че, по тяхната логика, по чие време са израснали тези 'много-уважавани представители' на нашето общество?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
BMW_POWER написа:НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС ОТ 1951 Г. написа:
171. Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14 години, или макар навършило тая възраст, но без да разбира свойството и значението на действието, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 5 години.
Добре, че обичаш да спориш в името на. Няма да коментирам, безсмислено или не.
Би ли ми обяснил, как да разбирам оцветеното в червено? Ако е законно на 100%, защо го има? С удоволствие ще прочета всичко, което не включва "те от малки са израснали у маалата, обичат са и затва са се зели".
Едно 15 годишно момиче, което .... та тоя дето го е направил, според първия закон тя има навършени 14 години, а според втория няма навършени 16 години. Разликата в двата случая е само в срока. Вътре си и по двата.
TNT-то, караш ме да се усмихвам, Благодаря!!!
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Нали ти го обясних, не разбирам какво не ти е ясно. Това е допънение към тва за възрастта - трябва да е навършила 14 години и да е с нормално психическо развитие за тези години. Това е там за да изключи "бавно развиващи се" и подобни хора при които въпреки възрастта не могат да взимат каквито и да е решения самостоятелно.
Тва не го разбирам какво искаш да кажеш.
BTW видя ли чл 177:
177. В случаите на чл. чл. 169 - 171 и 173 наказание не се налага, ако последва брак между мъжа и жената.
Излиза, че по онзи НК от 51ва е нямало проблем и с под 14 годишни да спиш, стига само да последва брак
BMW_POWER написа:Едно 15 годишно момиче, което .... та тоя дето го е направил, според първия закон тя има навършени 14 години, а според втория няма навършени 16 години. Разликата в двата случая е само в срока. Вътре си и по двата.
BTW видя ли чл 177:
177. В случаите на чл. чл. 169 - 171 и 173 наказание не се налага, ако последва брак между мъжа и жената.
Излиза, че по онзи НК от 51ва е нямало проблем и с под 14 годишни да спиш, стига само да последва брак

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То и сега няма проблем да се бракуваш , ако изчакаш да навърши 18г булкатаИзлиза, че по онзи НК от 51ва е нямало проблем и с под 14 годишни да спиш, стига само да последва брак

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
b_u_b_o написа:Нали ти го обясних, не разбирам какво не ти е ясно. Това е допънение към тва за възрастта - трябва да е навършила 14 години и да е с нормално психическо развитие за тези години. Това е там за да изключи "бавно развиващи се" и подобни хора при които въпреки възрастта не могат да взимат каквито и да е решения самостоятелно.BMW_POWER написа:Едно 15 годишно момиче, което .... та тоя дето го е направил, според първия закон тя има навършени 14 години, а според втория няма навършени 16 години. Разликата в двата случая е само в срока. Вътре си и по двата.
BTW видя ли чл 177:
И ако булката откаже да те вземе, Бай Ставри
Един личен въпрос:
Ти друга работа нямаш ли в 2:00 през нощта, та четеш Наказателния кодекс?
Питам от 100% любопитство.
На времето моят учител по математика (дето ме вкара в ВИИ) разказваше, че нощем, като не можел да спи и си решавал интегрални уравнения. Правя аналогия някаква
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
Е, в леглото си я вкарал за един брак ли няма да я убедиш тая 11-12 годишната, ще си използваш чара, другарю Буревестников 

Да споделят тия, дето имат опит. Аз мойте и двете ги отнесох 19-годишни
Дъртички, ама такива имаше на пазара
Дъртички, ама такива имаше на пазара
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То беше едно време като ги даваха малки . Сега вече булка се зема кат се изучи на 18...
https://www.facebook.com/PitarfotoSlive ... 850616110/
https://www.facebook.com/PitarfotoSlive ... 850616110/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
И като казваш Стара Загора, ето един от тука във времето когато беше на ръба на чалгата и преди да вземе с гордост да пее, че го сочат за копейка и беше принуден да си признае в песните как е такъв.
https://youtu.be/U_iSMx9CmPI?is=OV5fT6axQe_3gFiz
Та след 2:10 казва всичко необходимо, а именно "кой набор си, бъди конкретна, нека сметна дали си малолетна".
Законът се интересува само от това. Естествено след това ще ти опише същият този закон, че ако е луда, прекалено пияна, със заболяване или нещо подобно на неразбираща какво се случва, ти гориш. Защо го пише там до 14 или 16 годишната? Ами защото не може да ти сложат подобен текст за всяка една възраст от 16 до 116 годишна възраст, понеже НК и без това е доста дълъг и подробен, че да го описват все едно го чете някой подобен на описаните с някакви заболявания или под въздействието на опиати, които проявяват крайно неразбиране към него. Ама можело това, можело онова на някой да му се стори, че не е по взаимно съгласие, негов проблем, да върви по каналния ред да доказва, но и с комшийката Пена на 30 годишна възраст ще има същата задача пред закона.
https://youtu.be/U_iSMx9CmPI?is=OV5fT6axQe_3gFiz
Та след 2:10 казва всичко необходимо, а именно "кой набор си, бъди конкретна, нека сметна дали си малолетна".
In God we trust, all others we track.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ildivvy написа:Този Денков, чува ли се, какво говори по телевизията? Изобщо, опозицията 'кърти мивки' с мнението си по темата с убийството! Че, по тяхната логика, по чие време са израснали тези 'много-уважавани представители' на нашето общество?
Пълна трагедия и неадекватност са всичките. Буквално през живота си не съм ходил да гласувам за някого с желание.