Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
Re: Тръмп трети мандат?
enigma написа:BMW_POWER написа:enigma написа:Нещо за танковете няма ли още ?
О, там амерканците са ненадминати![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаех си, че си им набрал за блицкрига в Ирак, където Абрамсите буквално сгазиха Т72ките
Да знам, сега ще кажеш, че на руснаците им е било много горещо там и нямало водка
Много погрешна информация. Иракчаните бяха закопали танковете си в пясъка в очакване на нападението. Любимите на комшията А-10 са идвали след залез и са ги отваряли като консерви. Причината е повече от банална. Металът изтива по-бавно от пясъка и на визьорите за топлинно излъчване са светели като Полярната звезда в безлунна нощ.
Пак се хвалиш, колко са велики +40 страни (НАТО) срещу един. Ама нещо 1:1 не им се получава

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Мда, пак извинения… ти ако отидеш да играеш хокей по бански, с гумен стик и те намаризят - кой ти е виновен ?
Аз в големите битки не съм видял или чул да са участвали нещо различно от американци. Разбира се всички имат принос в логистика, защита на периметъра и тн… но на първа линия винаги са били маринките
Пак се хвалиш, колко са велики +40 страни (НАТО) срещу един.
Аз в големите битки не съм видял или чул да са участвали нещо различно от американци. Разбира се всички имат принос в логистика, защита на периметъра и тн… но на първа линия винаги са били маринките

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Мда, пак извинения… ти ако отидеш да играеш хокей по бански, с гумен стик и те намаризят - кой ти е виновен ?
Пак се хвалиш, колко са велики +40 страни (НАТО) срещу един.
Бла бла бла, аз само исках да го почешам зад рогата
https://vk.ru/feed?z=clip-237878265_456239197
Нещо по същество да имаш?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами ... за какво му е на танка задна скорост? Хората не са малоумни! Спокойно може да си кара само напред!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Ами ... за какво му е на танка задна скорост? Хората не са малоумни! Спокойно може да си кара само напред!
За да не се налага да го “закопаваш в пясъка” в края на работния ден като някои други - можеш спокойно да се оттеглиш под вражеския огън и да го прибереш в термоизолирания гараж.

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ