Криминална тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Криминална тема

Мнение от pampo » 23 Авг 2026, 11:01

bum_bum написа:На въпросния пич са му пускали само изследвания на урина. И така са решили, че е стомашен вирус. На какъв принцип не знам.

Последния път като е отишъл са го гледали на ехограф и са решили, че е уголемен апандисита, но не е спукан. Били са на косъм да го пуснат да си ходи, но е погледнала някаква друга лекарка и е казала, че съвсем категорично се вижда спукания апандисит и са го вкарали веднага за операция.

Не мен ми се случи същото преди 20тина год.
3 дни ме боли корема зверски, първи ден изследвания при личния лекар, като резултатите не кореспондират с проблемен апендицит.
Втори ден пак личен, той ме прати при дежурен хирург поликлиниката, онзи ми каза, не прилича на апендицит, но ако и утре пак съм така, директно в болницата.
Така и става, съответно там пред кабинета му имаше 20 човека, а той набързо ме прети на изследвания за простата и гастероентероскопия... Докато чаках за второто, вече бях пред припадък, съответно майка ми беше с мен, вдигна тежък скандал, предредихме 20те човека и на ехографа въпросният хирург и още един по-млад се чудеха какво да ме правят... Викнаха 3ти, влезе доста сериозен лекар с мустаци, погледна монитора и каза "вкарвайте го бързо това момче за операция, бе, какво чакате!"
После 2 часа операция и се събудих в интензивното. Не казаха какво е станало, изписаха ме след около 5-6, а в епикризата пишеше, че не било обърнато внимание на симптомите и съм отишъл в последния момент, но не пишеше нищо за перитонит или подобно, та истината ще остане скрита :D

Предишна

Назад към Извън Темата