Имотният пазар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Re: Имотният пазар

Мнение от shlosera » 24 Авг 2026, 19:01

Алино си е тегаво с деца всеки ден, отделно магазини всичко е в Самоков, но това се преживява 15на минути са. През Дупница и магистралата не е по-бърьо в никакъв случай, казвам го като човек дето над 10 години пътува Самоков София. От Алино до бистрица са около 20-25 минути грубо вече след това божа работа. Пасарел е доста добър вариант, но цените са тегави май вече там. Ковачевци, Поповяне и Ярлово са с преобладаващо население от малцинствата, повечето са почти нормални работят и тн, но все пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: LCI2
B48B20А

Мнение от streetz » 24 Авг 2026, 19:10

"В землището" = извън регулация.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 24 Авг 2026, 20:44

Най вероятно не е сглобяема готова къща а правена на метална конструкция с ОСБ или сандвич панел . Вероятно няма вода , пише "собствен бунар" . Няма канализация - на септична яма , проблеми с тока ..Имоти които са изрядни в това отношение си пише собествени партиди ток вода , без такива загадъчни обяснения за бунари и генератоир . Трябва да се види на място и тогава да се комнетира , така по картинки изглежда добре. Добре е да се говори и с комшите за условията в района ..:dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 24 Авг 2026, 21:13

Гледам по тв днес някакви хора плуват из София. Някакъв спокойно обяснява как шахтите са задръстени от листа и те(хората в района)си ги чистят от време на време, ама...нали, не им стигат усилията. И все пак спокойно си обяснява същиятбтози човек как са голям град и трябва и хората да помагат сами на себе си като чистят шахтите и след ОСМОТО наводнение на магизна му за велосипеди :shock: вече е свикнал.
Та се чудя как това спомага за качването цените на имотите. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
Мечтае да кара: Mustang GT

Мнение от dhtj » 25 Авг 2026, 2:38

ildivvy написа::D Да, напълно наясно съм, какво представлява притежанието на 'гараж' и на 'жилище'! Принципно, никога не бих продал гараж... Въпроса е, че 'ситуацията' и 'обстановката' във и около паркинга, започват все повече да ме дразнят и да не ми харесват. Също така, според мен, скоро ще излезнат и някои разходи покрай този гараж, които нямам особено желание да покривам и т.н. Това е причината да реша да го продам. Не ме бърка много, защото имам и други гаражи... От тук следва въпроса - какво да правя с парите? Варианти са ваканционен имот, инвестиционен фонд, крипто, продаване и на Z-ката и купуване на 911 и т.н. Да си стоят така парите, не е смислено. Относно имот на Пампорово - този вариант си го има още от първото 'задаване на въпроса'. По-близо е, по-евтино е и т.н. Там също може да протече банята, разбира се... Освен това, зимата едва ли ще отида. Не карам ски или сноуборд и съм повече по топлите сезони. Определено имам желание с 'един куршум да ударя няколко заека', но ... може и да не стане!

Скачай смело. За мен апартамент във Варна е топ решение. Хем има хубави плажове наблизо за лятото, хем имаш приятен град с морска градина, алеи, молове, които стават за разходка не само лятото. Хем е и някакъв вариант за бъдещето - теоретично ако напуснеш работа и Пловдив ти писне, можеш да си намериш работа и да се преместиш във Варна. Или ако имаш дете, можеш да го пратиш студент там.

По-добре е от някое бунгало в нищото или някой летен комплекс, в който след септември живота спира...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 25 Авг 2026, 3:42

... хем и Йордана ти е близко да съдейства с климатиците, и да те образова по всякакви обществено значими теми на къс пас :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Авг 2026, 7:36

enigma написа:... хем и Йордана ти е близко да съдейства с климатиците, и да те образова по всякакви обществено значими теми на къс пас :ok:

По добре е инвестиция в Бургас . Една евровизия и избиваш инвестицията...
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Авг 2026, 9:34

Kroki написа:Жената работи на М-тел моторпарк :mhihi: , аз в София.

Еми то е близо до пистата, ама до София като време е все едно си в Пазарджик :dunno:

Помисли за някъде около магистрала Тракия. Ако Алино те устройва като време до Мирафиори, значи до Пазарджик те устройва :lol: Особено, ако се задвижат нещата с магистрала Рила - Самоков ще стане бърза дестинация през магистрали. Минуса е, че сигурно ще е платен път :dunno: И е лонг шот, но пък с голяма перспектива за всичко, покрай което ще минава.... някой ден. Но в момента - нещо като Костенец е горе-долу по средата като време. Сега стават модерни и тея в района на Виноградец/Карабунар/Динката - и те са около час до 4-ти км. Въпреки това - за 5 дена седмично пътуване и аз мисля, че малко много пътуване става по час и нещо в посока :dunno: Аз от Пловдив пътувам, ама 2-3 пъти в месеца, не 20+ :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Авг 2026, 14:18

https://www.mediapool.bg/globa-ot-2000- ... 86913.html

Глоба от 2000 евро в Нидерландия за жилища, които са необитаеми повече от година
...
Общинският съветник Пол Танг вече обяви, че според него глобата за незаети жилища ще бъде увеличена до 16 000 евро през 2028 г.

А дано и тук скоро, ама надали...

РЕзко ще глътнат вода "инвеститорите" :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Авг 2026, 14:24

процентът на незаетите имоти в Нидерландия е наистина много нисък - около 2.3 процента

Друго си е при нас, 30-40-50% :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 27 Авг 2026, 14:55

Има толкова лесен начин да се избегне такова решение, че не е истина :mhihi:

За ваканционен имот - добре е, че и да ти писне има висок % възвръщаемост ако решиш . Става дума спрямо вложена сума.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 27 Авг 2026, 19:21

Ами ... колегите почти ме отказаха! Я с роднините ще се скарам, я банята ще протече... Лоша работа!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 27 Авг 2026, 20:07

Моето скромно мнение относно покупка на ваканционен имот:
Струва си ако се ползва често, харесва ти и не ти бърка много в джоба.
Струва си ако изкарва пари и сметката излиза.
Ако се отдава под наем, трябва да се предвиди как ще се стопанисва?

Аз лично инвестирам в апартаменти в София, които отдавам под наем.
Жена ми ме натиска да купим апартамент на морето, за да стоим 2 месеца през годината. Аз се дърпам, тъй като аз давам парите и тичам да поддържам :mhihi:

Не ми идва да купувам къща, тъй като ме плаши постоянната подръжка.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 27 Авг 2026, 20:12

Ква па ще е тая постоянна поддръжка? Освен санирането , правенето на стая за каката и боядисване 2 3 пъти последните 15 години друго не се сещам да съм правил. И следващите десетина години не де очертава нищо за правене.
Хм,хм...

Предишна

Назад към Извън Темата