Годежен пръстен София
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: на германки и американки
Re: Годежен пръстен София
BMW_POWER написа:Темата е малко вехта, ама ... жената търси, къде в София могат да разширят малко една сватбена халка. Не е някакъв сложен пръстен с диаманти.
Благодаря за всякаква информация. Ще бъде като бонус, ако имате някаква приблизителна цена.
Има един магазин и май го държат някакви арабели, точно в началото на пешеходната зона на Пиротска отстрани на Централни хали. Попитай там, ако не със сигурност може и да ти посочат майстор - златар, с който работят.
Благодаря!
Ще предам
Ще предам

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Аз съм доволен от майсторлъка на този пич.
https://duo.bg/
Последно на патриарха му беше ателието, но последно като минавах не го видях.
TheDriver написа:Аз съм доволен от майсторлъка на този пич.
Access Restricted
We’re sorry, but your location is not allowed to view this site.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:https://maps.app.goo.gl/89zVWyzf3P8QzBYL8
Записана, благодаря ти

Ще се радвам ако споделиш обратна връзка!
Както казах, доволен съм от човека, но е минало време и сега може да е наел хора да работят за него.
Аз моята халка съм я посъсипал и също ще трябва да я ремонтирам скоро.
Както казах, доволен съм от човека, но е минало време и сега може да е наел хора да работят за него.
Аз моята халка съм я посъсипал и също ще трябва да я ремонтирам скоро.
Дал съм вече инструкции на жената. Тя пътува за Европа в края на другия месец. Ще споделя, като се върне 
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
gromovich написа:BMW_POWER написа:Темата е малко вехта, ама ... жената търси, къде в София могат да разширят малко една сватбена халка. Не е някакъв сложен пръстен с диаманти.
Благодаря за всякаква информация. Ще бъде като бонус, ако имате някаква приблизителна цена.
Има един магазин и май го държат някакви арабели, точно в началото на пешеходната зона на Пиротска отстрани на Централни хали. Попитай там, ако не със сигурност може и да ти посочат майстор - златар, с който работят.
Не останах доволен от тия като стесняваха пръстена на бившата... Работата беше ок, ама цената и отношението - не точно.
150 лв за стесняването + още не знам колко за гравирането, това преди 15 години - една минимална заплата...
Освен това искаха да им го оставям
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Ливанец е тоя на пиротска до централана на каракачантичката и сие.
Рядко отвратителен тип, но пък наистина пипат много кадърно цялата му свита от също толкова отвратителни типове.
Рядко отвратителен тип, но пък наистина пипат много кадърно цялата му свита от също толкова отвратителни типове.
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5