Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
Аз не очаквах, че нещо толкова грозно ще произлезе от Епъл.
Истройствата им поне за мен винаги са били символ на елегантност и качество на изработката.
“Новото”, което се надявам да видим е, че дисплеят няма да образува черта по средата след Х на брой сгъвания, както на останалите марки, които аз поне съм виждал.
Винаги съм вярвал, че задържат пускането на сгъваем модел до момента в който този проблем ще бъде решен ама да видим..
Истройствата им поне за мен винаги са били символ на елегантност и качество на изработката.
“Новото”, което се надявам да видим е, че дисплеят няма да образува черта по средата след Х на брой сгъвания, както на останалите марки, които аз поне съм виждал.
Винаги съм вярвал, че задържат пускането на сгъваем модел до момента в който този проблем ще бъде решен ама да видим..
$2000 за телефон?
Никога с мой пари. За принципа
Аз и $1200 не бих дал ама ми ги подаряват служебно (една- две седмици след всяка премиера някой от Епъл ми праща флагмана им - дори не го знам кой е) и затова съм с такъв… иначе абсурд.
Никога с мой пари. За принципа
Аз и $1200 не бих дал ама ми ги подаряват служебно (една- две седмици след всяка премиера някой от Епъл ми праща флагмана им - дори не го знам кой е) и затова съм с такъв… иначе абсурд.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Duo-то изглежда много мислен, гледах презентацията, бая различен, то какви панти, какви чудеса, може и да не е като другите, а и за тая цена най-вероятно.
2к евро в Европа, не виждам какво се чудят някои, след като точно толкова е Huawei Mate X7 или да вземат да го пуснат под него?
Иначе другия 18 про, е като предния 17 про на вид, то е ясно де
2к евро в Европа, не виждам какво се чудят някои, след като точно толкова е Huawei Mate X7 или да вземат да го пуснат под него?
Иначе другия 18 про, е като предния 17 про на вид, то е ясно де
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Сложихте ли новия iOS 27 ? Аз след последния път мисля да изчакам 27.0.1 или 27.1 - каквато ще е там. Предния път много се изложиха
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
TNT написа:Сложихте ли новия iOS 27
Снощи като излезе на всички устройства

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Новия 18 про има ли смисъл да се взима,че 15ката вече и идва нанагорно от към батерия на моето ползване?
Или може и 17ка ако са им по-добре цените.Служебно ще гледам да бъде,че такива пари не ми се дават,но да знам за кое да се натискам.

Или може и 17ка ако са им по-добре цените.Служебно ще гледам да бъде,че такива пари не ми се дават,но да знам за кое да се натискам.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Щом е служебно-винаги по скъпото 
- TNT
- младши ентусиаст
-
Общо взето - да.
Иначе вчера вкъщи ъпдейтнахме всичко - два айфона, макбук нео. Часовника се оказа, че не се поддържа от новия софт , а е сравнително нов
Дотук никакви проблеми, т.е. както преди. 26 си беше издънка изглежда.
Иначе вчера вкъщи ъпдейтнахме всичко - два айфона, макбук нео. Часовника се оказа, че не се поддържа от новия софт , а е сравнително нов
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мажду 15 про макс и 17 про макс разликата в живота на батерията в реалния живот изглежда значителна, тъй, че вероятно 18 ще е най-добре ако се гледа издръжливост.
Аз часовника вече го зареждам двуразово
Батерията му е на 75% капацитет и не може да изкара цял ден ако имам повече активност. Чудя се още колко ли време ще го бива и дали си струва да му сменя батерията и да си го ползвам още няколко години.
Аз часовника вече го зареждам двуразово
- TNT
- младши ентусиаст
-
То на такива проценти скоро ще почне и да се надува и/или да крашва.
TNT написа:Общо взето - да.
Иначе вчера вкъщи ъпдейтнахме всичко - два айфона, макбук нео. Часовника се оказа, че не се поддържа от новия софт , а е сравнително нов![]()
![]()
Дотук никакви проблеми, т.е. както преди. 26 си беше издънка изглежда.
Не знам за какви издънки говориш, аз винаги съм на най-последната бета на всичките си телефони откак съм Apple потребител, единствено след инсталация на първата бета на iOS 27 през юни, само едно приложение не тръгна и се наложи сваляне на 26(защото ми беше важно), но то не беше от бетата, а от самото приложение. Да, понякога хора се оплакват от разни проблеми по форуми, но като цяло iOS се държи и стабилно и продуктивно. Моя телефон е работен кон и знам какво говоря. Никога iOS не е крашвала, забивала, телефона да стане неизползваем и т.н.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
26 беше зле. Лагваше, батерията беше леш. За 40-45 дена ми беше паднала 6-7-8% от battery health. Бета никога не съм слагал, но винаги съм слагал веднага като излезне и с 26 беше зле.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз сложих 27 преди точно 2 часа и батерията е от 80 на 68 в момента.
Провел съм 1 разговор в това време и примерно 10 мин разни приложения, поща, фесбок и сега форума.
Май ще го инсталирам още веднъж.
Провел съм 1 разговор в това време и примерно 10 мин разни приложения, поща, фесбок и сега форума.
Май ще го инсталирам още веднъж.
A...отказа ме,че и без това баКтерията...ще почне да кара до обяд.
Ще се борим за служебни 18ки явно.
Ще се борим за служебни 18ки явно.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
За живота на батериите при 27-цата, дайте му няколко дни
При мен се държи супер на 17 Pro Max.
А иначе, батерията при 18 Pro 100% ще е доста по-добра, особено с новите 2nm CPU-та
А 18 Pro Max ще е направо трепач
При мен се държи супер на 17 Pro Max.А иначе, батерията при 18 Pro 100% ще е доста по-добра, особено с новите 2nm CPU-та
А 18 Pro Max ще е направо трепач
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!