Годишнини на този ден

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Годишнини на този ден

Мнение от BMW_POWER » 10 Сеп 2026, 0:56

Другарки и другари, скъпи съфорумници!
Позволете ми, от името на Светата Администрация, а също така и от свое име да ви потроля с този светъл празник :ok:
Няма да ви отегчавам. Направо започвайте да пеете!

Текстът, ако не го знаете, със сигурност знаете всички песни на Азис :smoke:

И още:

Да не се повтарям с горното за текста :ok:

И за десерт, аз нямам червено знаме, ама имам друго :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 10 Сеп 2026, 1:36

Тоя герб като надгробен камък 681-1944 и после RIP :cry:

streetz написа:На 9 септември 1944 г. е сложен край на един престъпен политически режим, отговорен за две национални катастрофи, превърнал страната в суровинен придатък на Германия, един режим държащ българския народ беден и изостанал и практически докарал го до състояние на гражданска война. 9 септември открива пътя за изграждане на нова, социалистическа, общественополитическа система, която носи на народа мир, ускорена модернизация и индустриализация, развитие на науката и техниката, достъп до култура, образование и здравеопазване на световно ниво.

Някой учебник на майка ти ли си докопал, такива откровени глупости само оная "развитата нАука" може да ги плещи :mhihi:

Хайде да пишем по темата и да не намесваме членове на семейството :!: :idea:

BMW_POWER

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Сеп 2026, 14:43

Еее, колегата имаше предвид учебници от комунизма(защото там е логично да го пише) и много ясно предполага от къде ги е докопал - пряк роднина с едно поколение зад него, защо трябва да се търси скрит замисъл...

enigma написа:Такива големи празници като 9ти септ трябва да си имат собствена тема, не да се споменават така между другото :ok:

Аз колко пъти правя такива теми през годините за да има къде да си излагаме фактите и заблудите, плюс малко да си излея носталгията по някои хубави неща, ама се решава, че не може то да има спорове чрез такива теми. Може иначе да се спори в на Тръмп темата пак по идеологически причини и в още няколко. :mrgreen:

Иначе тоя герб вярно е крайно малоумно творение. Да имаш най-старата държава в Европа, докато разни като Италия и Германия са били на няма и 100 години и да хакнеш в герба заблудата, че все едно е свършила тази държава е гениален пример за гения на един гениален комунистически ум. Ама в цялата тази гениалност откриваш нещо много просто. Пред Бога всички са равни, пред гоУфа всички са равни, освен ако не да комунисти. :mhihi: Пред комуниста всички са равни...стига да са под него, дори и държавните символи. :mrgreen: Затова обожават да си строят паметници, огромни, ако може колкото статуята на Иисус от Назарет в Рио. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 10 Сеп 2026, 14:58

BMW_POWER написа:Хайде да пишем по темата и да не намесваме членове на семейството :!: :idea:

Споменаването на думата майка не съм срещал да е против правилата. И всичко написано от мен е по темата 9 септември, тук редовно се обсъждат различни обстоятелства около конкретните годишнини, не е като да е прецедент. Но не ме учудва, че точно ти се възпали от оспорване на величието на "празника"... :yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Сеп 2026, 17:27

b_u_b_o написа:
BMW_POWER написа:Хайде да пишем по темата и да не намесваме членове на семейството :!: :idea:

Споменаването на думата майка не съм срещал да е против правилата. И всичко написано от мен е по темата 9 септември, тук редовно се обсъждат различни обстоятелства около конкретните годишнини, не е като да е прецедент. Но не ме учудва, че точно ти се възпали от оспорване на величието на "празника"... :yes:

Препоръчвам ти следващият път да споменеш и "майката" на Горският (Да се свети името Му!). Ако остане незабелязано, ще бъдеш свободен да споменаваш майките на всички останали.

Защо никой не коментира Драго? Той си изказа мнението, без да обяснява на никого нищо.
Аз пък не се учудвам, че точно ти изтича да вземеш овакантеното от Стинката място и да започнеш лични обиди към околните.
Всеки има право на мнение, но никой няма право да обижда другите.
По темата нататък. Който не е доволен, да докладва на Кроки. Боби, Моллов.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 10 Сеп 2026, 17:37

Уличен, като ще цитираш поне давай източника
https://septemvri23.com/9-septemvri-194 ... atastrofa/
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 10 Сеп 2026, 20:22

Що ми изтри мнението сега, и в него ли обидих някого? Или ще ми излезеш с довода, че не е било по темата? Ама то е много лесно така да ръсиш обвинения и като ти се потърси сметка да триеш... Поведение достойно за времената след 9ти :clap:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Сеп 2026, 21:47

Ще свикнеш бе. :mhihi: Я недей обижда потребителите. :mhihi: Може да сложиш подобен на моя аватар с вожд Путин, по-добре се приема. :mhihi:
Сега сериозно, много е забавно когато някой чете пост както дяволът чете евангелието. :mrgreen:
А този Моджо бил много долен и той, подъл и коварен. :ok:

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 10 Сеп 2026, 22:22

streetz написа:Честит празник! :mhihi:
.. общественополитическа система, която носи на народа мир, ускорена модернизация и индустриализация, развитие на науката и техниката, достъп до култура, образование и здравеопазване на световно ниво.

СофиЕнец, ако ползваш и пиеш вода от яз. Искър, нека ти напомня какъв "мир" и какво развитие на науката са донесли червендалестите.
Бившият кмет на София инж. Иван Иванов, осъден на смърт от народния съд, е помилван на доживотен затвор в замяна за проектирането на язовир Искър. Той проектира язовира под милиционерско наблюдение, преди да бъде изцяло помилван.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 10 Сеп 2026, 23:35

stean написа:
streetz написа:Честит празник! :mhihi:
.. общественополитическа система, която носи на народа мир, ускорена модернизация и индустриализация, развитие на науката и техниката, достъп до култура, образование и здравеопазване на световно ниво.

СофиЕнец, ако ползваш и пиеш вода от яз. Искър, нека ти напомня какъв "мир" и какво развитие на науката са донесли червендалестите.
Бившият кмет на София инж. Иван Иванов, осъден на смърт от народния съд, е помилван на доживотен затвор в замяна за проектирането на язовир Искър. Той проектира язовира под милиционерско наблюдение, преди да бъде изцяло помилван.

Той софЕанеца сега щеше да е в ТКЗС-то на някое старозагорско село и да кара трактор, а не БМВ в София, ако все още бяха на власт любимите му комунисти :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Сеп 2026, 4:58

b_u_b_o написа:Що ми изтри мнението сега, и в него ли обидих някого? Или ще ми излезеш с довода, че не е било по темата? Ама то е много лесно така да ръсиш обвинения и като ти се потърси сметка да триеш... Поведение достойно за времената след 9ти :clap:

Обвинения??? В???

b_u_b_o написа:
....
Написал съм:
Хайде да пишем по темата и да не намесваме членове на семейството :!: :idea:

BMW_POWER

Я сподели, в какво се чувстваш обвинен!?

Ако за теб да споменаваш майката на някого като за "Добър ден", то съм убеден, че за много други не е така. Измисляш си някакви теории, мяткаш обвинения, но не си дал нито един пример за това. Погледни се отстрани. Ако някой започне да пише за твоята майка, докога ще го издържиш? Или ще ти е нормално? Кажи, до къде е лимита? Ей така, да знаем. Твоя, личен.

Пиши за датата, пиши за събитието, харесваш, не харесваш, хубаво, лошо, не! Трябва да обясниш, какво мислиш за майката на някого. Баси и нивото, не е истина ....

Моджо, благодаря му за което, извади линк и даде откъде е цитата. Какви майки, какви учебници, какви ....
Баси, нямам думи :kuku:

По темата:
На 10 септември 1755г по заповед на английския губернатор Чарс Лоренс започва депортацията на французите Акадия (приморския край на страната) в Нова Англия и най-вече в Масачузетс. Майтап, и там франкофони, alx? Подполковник Джон Уинслоу и неговите хора водят преселването на около 12 600 човека. Заради ужасните условия, по пътя намират смъртта си между 5000 и 6000 човека.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Сеп 2026, 9:07

Ако беше написал, че сигурно го е прочел в на баща си учебника, нямаше да има проблем, НАЛИ? :shock: Как може така да се извърта споменаването на думата майка, все едно е казал "абе поздрави майка си" или нещо подобно? Въобще това подскачане срещу колегата е едно от най-несериозните и безпочвени обвинения, които съм чел в този форум за 20+ години. Това контекст и смисъл на изречението не е важен сякаш. Утре някой тук ако ми напише нещо от сорта "едно време майка ти като е била принудена да работи в завод и да получава равни пари с всички без значение колко по-добре се е справяла", аз трябва ли да се засегна? А ако каже нещо подобно за баба ми? Тоест какво излиза, че според някои хора това да намериш учебник от време когато майка ти е била ученичка през комунизма и той е бил неин е някаква обида? Това е абсурдно и точно колегата е един от най-толерантните в целия форум, винаги готов да прочете и обсъди различно мнение от неговото собствено, доказал се с години и да се прави нескопосан опит да му вменява вина как обижда другите на майка е недопустимо, особено от властимащи, които трябва да дават пример за обратното и в никакъв случай да не сеят разединение във форума, а трябва да обединяват и потушават, не да нападат, особено без повод. Тука се почна, наследил бил Стийна, не знам си какви неща. Даже потребителят streetz го разбра правилно и нищо не каза, обаче тука ще организираме лов на вещици. Много мразя несправедливостите и няма да си трая тука да чета безпочвени обвинения, че и да се продължават след като веднъж се обясни от него и от други какво е имал предвид.
Аз лично в тези нападки виждам крайно пожелателно мислене.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 11 Сеп 2026, 9:31

drago_pavlov написа:Той софЕанеца сега щеше да е в ТКЗС-то на някое старозагорско село и да кара трактор, а не БМВ в София, ако все още бяха на власт любимите му комунисти :mhihi:

Няма нищо лошо в това да караш трактор - учи те на волско търпение. И в най-капиталистическите държави това си е престижна работа. Всеки барман в Щатите може да кара БМВ, но видят ли те с трактор - девойките припадат :mhihi:

И в Швайц ако паркираш трактор пред вас си е статус символ :ok:
IMG_6739.jpeg

А за ТКЗС - ако ти се наложи да изореш някоя голяма нива сам с малко тракторче ще ти се прииска ТКЗС :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от b_u_b_o » 11 Сеп 2026, 14:32

BMW_POWER написа:Баси и нивото, не е истина ....

Рядко съм съгласен с теб, ама тука си прав, нивото наистина е ниско. :bchug:

Маверика го е написал добре, нямам какво да добавя. Освен, че не смятам, че съм обидил нечия майка по какъвто и да е начин.

‐‐--‐----------------------

11 септември 2001. Черен ден в американската история

(да не си в спама :ok: )

BMW_POWER

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Сеп 2026, 15:52

Описаната от теб персона не я чета от много дълго време. Миналата седмица скролвайки надолу темата за Ф1 ми мина през погледа, че Алберто Аскери е победил в състезание 11 години след смъртта си....

Ми.... човек винаги може да научи нещо ново.

На 11 септември 1862г в Грийснбъро, Северна Каролина е роден Уилиам Сидни Портър. Майстор на късия разказ, пияндурка (наш човек) :bchug: , известен под псевдонима О.Хенри.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата