Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от msi200 » 11 Сеп 2026, 20:48

Да напомня, че и в България предпоследните 5-6-7 правителства раздаваха пари през увеличение на пенсии, заплати и т.н.
I love the sound of V8 in the morning...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 11 Сеп 2026, 20:56

Помним :yes: ! Въпроса е, че НИКОЙ до сега не е казвал директно, явно и недвусмислено, че ще даде определени пари за гласове в полза на някой! Мисля, че има разлика...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Потребител
Аватар
Кара: g20 330i

Мнение от JIygoTo^KoneJIe » 11 Сеп 2026, 21:40

Даваха, даваха, сега се чудим как да закърпим бюджета. Евала на Асен-не-е-гей, евала на Теменужка.

Sent from my RMX5313 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Сеп 2026, 3:50

Илон Мъск още на миналите избори раздаваше милиони, с някакви измислени лотарии, използвайки някаква вратичка в закона.
Не съм чул да са го осъдили, мрънкаха само и толкова...
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 12 Сеп 2026, 20:23

И в Ирландия не го искат рижака....

Изображение

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Сеп 2026, 2:41

Някой знае ли на кой телефон трябва да се обадиш, за да помолиш Тръмп да не те бомби? :dunno:

“The Houthis called us, and they don’t want to fight with us,” Trump told reporters on Saturday during a visit to Ireland. “They don’t want us to go after them” and “would much prefer not having us involved,” he added.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2026, 5:06

enigma написа:Някой знае ли на кой телефон трябва да се обадиш, за да помолиш Тръмп да не те бомби? :dunno:

“The Houthis called us, and they don’t want to fight with us,” Trump told reporters on Saturday during a visit to Ireland. “They don’t want us to go after them” and “would much prefer not having us involved,” he added.

Щях да си повърна вечерята от смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Сеп 2026, 7:35

Явно иранците не знаят този телефонен номер и/или искат да се бият с Тръмбачов. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Сеп 2026, 10:30

enigma написа:Някой знае ли на кой телефон трябва да се обадиш, за да помолиш Тръмп да не те бомби? :dunno:

Нали се хвалеше че телефона му бил показан в социалките и всеки можело да му звъни ? :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Сеп 2026, 17:40

Всеки - ако си журналист или бизнесмен. На международни скамерски номера не вдига. :ok:
Прочети внимателно какво е казал - обадили се на “тях” , не на него.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Сеп 2026, 19:56

https://news.bg/int-politics/tramp-hvar ... enski.html
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова украинския държавен глава Володимир Зеленски да спре да атакува руската инфраструктура за производство на дизелово гориво.

:smoke:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 13 Сеп 2026, 20:45

В знак на благодарност, руснаците по кое ще спрат да стрелят? Нали трябва да са взаимни тези жестове, или?

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Сеп 2026, 21:06

Руснаците нямат нищо общо , просто недостига на дизел създава дефицит и цената скача за всички . Тръмп е видял безбожните цени на които се продава дизела и иска да направи нещо добро за хората .... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Сеп 2026, 21:46

Jordana написа:Руснаците нямат нищо общо , просто недостига на дизел създава дефицит и цената скача за всички . Тръмп е видял безбожните цени на които се продава дизела и иска да направи нещо добро за хората .... :ok:

… или са му прошепнали съветниците му, че с тези цени и неговата нерешителност и циркаджийство сега на есен ще е касапница за републиканците…

Сега гледах нафтата за отопление- $5.25 на галон е най- евтиното… ако още бях на нафта тия 1500-2000 галона за сезона колко щяха да ми излязат? Голяма част от домовете в Североизточна Америка се отопляват с нафта… моята къща е голяма, но дори една нормална къща й трябват около 400-500 галона на сезон…

Идващите избори ще са грозни за републиканците- и си го заслужаваме, щото по някаква каква безумна схема тоя клоун пак е президент
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Сеп 2026, 21:51

alx написа:
Jordana написа:Руснаците нямат нищо общо , просто недостига на дизел създава дефицит и цената скача за всички . Тръмп е видял безбожните цени на които се продава дизела и иска да направи нещо добро за хората .... :ok:

… или са му прошепнали съветниците му, че с тези цени и неговата нерешителност и циркаджийство сега на есен ще е касапница за републиканците…
Сега гледах нафтата за отопление- $5.25 на галон е най- евтиното… ако още бях на нафта тия 1500-2000 галона за сезона колко щяха да ми излязат? Голяма част от домовете в Североизточна Америка се отопляват с нафта… моята къща е голяма, но дори една нормална къща й трябват около 400-500 галона на сезон…
Идващите избори ще са грозни за републиканците- и си го заслужаваме, щото по я каква безумна схема тоя клоун пак е президент

Някой разбра ли как така успяхте да се осерете с омазване в Близкия изток?
Уж страшните военни, стратези, технологии, въоръжение и т.н. и накрая до ушите в лайна?
Признавам си, не съм очаквал толкова трагична история. САЩ надрискани и то яко.
И чак налапали на Путлер уя с ташаците барабар...

Бах тая велика сила, бах това посиране могъщо! :dunno:

И в Украйна се насрахте, та трябва слабата гей Европа да помага. И там на Путлер му го засмукахте като труженичка.
Като цяло тоя оранжевия циркаджия ви направи за смях :dunno: Тоя ще да дойде руски агент, като в ония филм. Активирали са го и няма спиране...

P.S. Май не в Европа, а в САЩ ще горят пейки, деба :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата