Бъдещето на ЕС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

...

армия, полиция и съд
15
29%
редуциране до зона за свободна търговия
17
33%
повече от а, п и с
9
17%
няма бъдеще (след като се изгорят пейките)
11
21%

Общо гласове : 52
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Бъдещето на ЕС?

Мнение от BMW_POWER » 12 Сеп 2026, 17:37

Аз четох програмата (на български в бг сайт) на Алтернативата. Ми не видях нищо, което да е нещо извратено. Искат съвсем нормални неща. А това, че правят толкова смешни атаки срещу тях говори, колко ги е страх от ставащото. Данчо салфетката беше депутатин във всички възможни партии 20-30 години.
Либералопитеците вият като разгонени койоти по пълнолуние. Народът на Европа просто започва да взима нещата в своите ръце. Тук (няма да казвам кой) написа, че били "кротки" на територията на територията. Това е винаги така, докато не минат един процент от населението. После се започва с това е "табу" (да не използвам истинската дума), онова е табу. Това е така, защото те нямат нищо общо с никого от съседите ни.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Сеп 2026, 18:24

BMW_POWER написа:Аз четох програмата (на български в бг сайт) на Алтернативата. Ми не видях нищо, което да е нещо извратено. Искат съвсем нормални неща.

И в сайта на Хитлер навремето е имало съвсем нормални неща - късането на Версайския договор, изгонване на навлеците и тн… никъде не е споменавал, дори в интервюта в Ютуб, че ще подкара танковете към Сталинград… :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Сеп 2026, 18:33

Е, да, ама на другаря Сталин е казал за всичко друго допреди това. Все пак двамата са щели да делят Европа. А руснаците много са държели да влезнат първи в Берлин когато вече е било явно, че Германия ще загуби от съюзниципеските сили. Нали знаеш, като всеки комуняга да се опита да се препише всичко и после още 100 години след него ако може наследените на неговия пост да лъжат безогледно. Особено сегашният така изопачава истинските факти за миналото, че все едно слушаш самия Сталин. Пиянката Елцин не беше така, ама то на него други неща му бяха важни. :mhihi: Горбачов също не лъжеше толкова много. Виж за Брежнев не знам, ама при него е имало някакви ползи от съюза за нас. Особено бензинче. Самият Брежнев пък на бая места де пише като украинец(от тази нация, която не съществува :mhihi: )макар семейството му да е с руски корени, но когато се издига тихомълком рязко почва да се пише руснак. :dunno:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Сеп 2026, 18:51

enigma написа:
BMW_POWER написа:Аз четох програмата (на български в бг сайт) на Алтернативата. Ми не видях нищо, което да е нещо извратено. Искат съвсем нормални неща.

И в сайта на Хитлер навремето е имало съвсем нормални неща - късането на Версайския договор, изгонване на навлеците и тн… никъде не е споменавал, дори в интервюта в Ютуб, че ще подкара танковете към Сталинград… :dunno:

Това не е вярно ...както винаги си гледал грешния сайт :ok: Още през 1926г е публикувана политическата платформа за бъдещето на Германия - нарича се Майн Кампф . Там е написано точно накъде ще се разширява фатерланда .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 12 Сеп 2026, 18:58

BMW_POWER написа:Ми не видях нищо, което да е нещо извратено.

Не е извратено, лицемерно е!

Кирхнер е бил трайно безработен и е живеел от социални помощи. Още по-любопитно е, че е женен за жена от Молдова, която известно време също е получавала помощи. Тези факти са любопитни, тъй като АзГ и самият Кирхнер са за съкращаване на социалните помощи за безработни и за отнемане на правото на чужденци да ги получават.

Това заедно със списъка на Ленко е достатъчно да разбереш що за хора има в тая партия.

Онзи Ханс с чашата, нужно ли е да се чудим и той чий сводник е?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Сеп 2026, 19:09

Jordana написа:
enigma написа:

Това не е вярно ...както винаги си гледал грешния сайт :ok: Още през 1926г е публикувана политическата платформа за бъдещето на Германия - нарича се Майн Кампф . Там е написано точно накъде ще се разширява фатерланда .

Това не съм го чел, радвам се, че си запознат :ok: Но в публичните си изяви не е казвал нищо такова.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 13 Сеп 2026, 21:55

Volkswagen sells German plant to Israel's Aurelius Capital to build air defense systems
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 14 Сеп 2026, 12:25

Продължава и напредва работата по 'икономическия океански съюз' на ЕС и Канада... Всички са обнадеждени и се радват! Май никой не иска да си 'играе' вече с рижака? Да си седи сам на неговата люлка!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Сеп 2026, 17:40

enigma написа:
Jordana написа:
enigma написа:

Това не съм го чел, радвам се, че си запознат :ok: Но в публичните си изяви не е казвал нищо такова.
И аз се радвам че си запознат с публичните му изяви , но не съм запознат . Нямам възможност да присъствам на такава публична изява .... :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Сеп 2026, 18:38

Е нали казах - има интервюта и речи в Ютуб от предизборната му кампания.
Примерно пред работниците по заводите - https://www.youtube.com/watch?v=FJ3N_2r6R-o
Съвсем нормални неща говори пред хората. Запознат съм, защото ми е било любопитно как е събрал толкова гласове...

During his public factory speeches in the 1930s, Adolf Hitler did not openly suggest he was going to wage war. Instead, he explicitly framed himself as an "apostle of peace", presenting his rearmament policies purely as a means of national defense, economic recovery, and achieving global equality for Germany.

While he was secretly planning for aggressive expansion in private meetings with generals and industrialists, his public rhetoric inside major German manufacturing plants was highly calculated to pacify the working class and deceive international observers
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Сеп 2026, 14:02

https://www.investor.bg/a/516-politika/ ... hlen-na-es

Канада в ЕС :ok:
Като начало. После и в Шенген. И Пауърката в екстаз :ok:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Сеп 2026, 14:10

Къса ризата вече, реве му се що не влезнаха в Брикс :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 16 Сеп 2026, 14:26

TNT написа:Къса ризата вече, реве му се що не влезнаха в Брикс :mhihi:

To не е късно... Като свършат пейките тази зима целия ЕС влиза в Брикс, и Канада заедно с нас :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Сеп 2026, 0:56

drago_pavlov написа:
TNT написа:Къса ризата вече, реве му се що не влезнаха в Брикс :mhihi:

To не е късно... Като свършат пейките тази зима целия ЕС влиза в Брикс, и Канада заедно с нас :lol:

Сърбят ви дупетата и двамата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Според

https://ici.radio-canada.ca/

(TNT :wave:) ние сме на далавера. Тръмполина вкара мита на канадските суровини, а в същото време богатите европейци са готови да плащат за всичко. Реално ние сме на далавера. Европейски коли не ни трябват, но можем да ви изпрати наши. Аз реално не виждам нещо, което Европа реално може да предложи на Канада. Ще е кофти единствено ако ни карат да се редим по опашките на летищата.
С две думи, едни гладни за нашите суровини хора си предлагат парите. Защо не :wave:

Що се отнася до "пейките", те отдавна свършиха и ако трябва да цитирам колегата TNT, вече ще подкарват и черчеветата :dunno:

TNT написа:... да горим дограма ли ...

:wave:

Кой дограма, кой гуми, кой каквото има :OT:

https://www.facebook.com/reel/28518666211099486
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 17 Сеп 2026, 7:29

В Полша съм сега и ми се струва, че всичко е по-евтино от БГ, особено хранителните стоки.

Изглежда наистина има нещо такова , сигурно защото не са в Еврозоната ? :ok:

Poland frequently ranks as having some of the lowest food and grocery costs in the European Union, with staples like meat, dairy, and basic manufactured goods often running cheaper than in Bulgaria
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата