СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2026, 19:32

enigma написа:А каква максимална скорост развива кравата на пресечен терен :?:

Някъде близко около твоята :roll:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Сеп 2026, 19:38

Зависи от кравата , ако е някоя натренирана крава която редовно кара сърф и бяга 5км за норматив ще те хване като стой та гледай .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Сеп 2026, 19:51

Jordana написа:Зависи от кравата , ако е някоя натренирана крава която редовно кара сърф и бяга 5км за норматив ще те хване като стой та гледай .. :dunno:

Той пита, за да може да се заяде после. Кравите се делят на много видове, подвидове и т.н. и т.н. За него в много важно, дали една крава редовно в плувала в залива на Санта Моника.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 13 Сеп 2026, 20:51

БумБум утре кат иде къде мола, ако има намерен ключ на сеат - мой е. Занесох резервния, прибраха се. Ся какъв е реда за вадене на нов ключ с дистанционно. В аутотехника или може и на друго място.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
Мечтае да кара: Mustang GT

Мнение от dhtj » 13 Сеп 2026, 22:49

BMW_POWER написа:Който иска да заложи всичко, дето има и да направи една ферма с Х животни и да пробва 24/7 работа. Нямам идея, колко тор прави една крава на ден, а 100 крави, а 1000 крави??????
Проверих, средно 45кг на ден :shock:

И какво те плаши? Мислиш че с лопати ли им ринат торта в големите ферми? С едни малки багерчета става за минути.
Имам приятел с крави. Работата му е сутрин един час да им изчисти и издои и вечер пак час да издои и сложи храна. През деня има кравар на заплата да ги пасе по баирите. По-тежко е само когато дойде време за израждане на малките

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 13 Сеп 2026, 22:56

То сега си има ЕйАй за фермери - със дрон им ринат и с дрон ги доят , фермера само лежи на дивана с дистанционното на дрона в ръка :mhihi:
Последна промяна Jordana на 14 Сеп 2026, 8:54, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Сеп 2026, 4:06

Jordana написа:То сега има ЕйАй фермер - със дрон им ринат и дрон ги доят , фермера само лежи на дивана с дистанционното на дрона в ръка :mhihi:

Toва при лора крумова ли го даваха?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 14 Сеп 2026, 8:58

Не ! Още Стина преди години показваше как се оре и жъне с трактора/ комбайната без комбайнер...ЕйАя управлява по ГПС трактора дрон . Земеделеца само стои в офиса и цъка с мишката върху иконката на трактор , после му показва на картата къде да отиде да ожъне ...Сигурно и с кравата е така , животновъда само показва на дрона с облачен ЕйАй коя крава да издои . :dunno:
https://www.facebook.com/agritop.bg/vid ... 629738480/

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Сеп 2026, 0:02

Да! А тя кравата сама си знае и сама си отива на мястото, дето ще я доят :mhihi: Не видях да и забърсват вимето и цицките, преди да започне процеса ...
Иначе инженер Керкелезов е много вътре в нещата :mhihi: нали знаеш. "В Америка всички рАботят така, с мотори!"

пуснете от 24:00
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: LCI2
B48B20А

Мнение от streetz » 15 Сеп 2026, 0:13

BMW_POWER написа:Не видях да и забърсват вимето и цицките, преди да започне процеса

На 33 секунда започва с миенето.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Сеп 2026, 1:20

streetz написа:
BMW_POWER написа:Не видях да и забърсват вимето и цицките, преди да започне процеса

На 33 секунда започва с миенето.

Не издържах чак до там :oops:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Сеп 2026, 1:21

BMW_POWER написа:Да! А тя кравата сама си знае и сама си отива на мястото, дето ще я доят :mhihi: Не видях да и забърсват вимето и цицките, преди да започне процеса ...
Иначе инженер Керкелезов е много вътре в нещата :mhihi: нали знаеш. "В Америка всички рАботят така, с мотори!"

пуснете от 24:00

което ми напомня- моята група от български приятели тука имаме график - всеки месец една вечер сядаме в кинозалата и гледаме български класики - ако ти кажа, че сега тези филми ги възприемам по съвсем друг начин- ще ми повярваш ли?... в тези филми макар и стари се съдържат много от отговорите защо сме такива или онакива...
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Сеп 2026, 1:35

alx написа:което ми напомня- моята група от български приятели тука имаме график - всеки месец една вечер сядаме в кинозалата и гледаме български класики - ако ти кажа, че сега тези филми ги възприемам по съвсем друг начин- ще ми повярваш ли?... в тези филми макар и стари се съдържат много от отговорите защо сме такива или онакива...

Защото в тях имаше много истина и много самоирония. Гледаш и се смееш

и си викаш "Ама и сега е така" :ok:

Не знам, сега какво се снима. Еле пък детско кино :roll:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 17 Сеп 2026, 5:00

А бре, юнаци! КГБ-ееца пак ви направи показно. Цяла Европа залята със световна смрад, а той гледайте какви гастърбайтърки е докарал. Вече са били забелязани групи от КНДР на няколко места в страната. Докато 50 000 мъже отиват на фронта, неизвестно колко жени идват да помагат в леката промишленост. В еднакви дрехи, с големи чанти, HR-то добре си е свършило работата.

Изображение

Да не вадя стравнения, какво има в "Райската градина" :roll:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Сеп 2026, 10:29

Нещо ми пустей форума последните месеци, дали има някой по желание да се скараме, темата няма значение :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата