Бъдещето на ЕС?
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Бъдещето на ЕС?
Почти навсякъде е по-евтино в магазините, с малки изключения.
Лошото е, че ще става по-зле, докато някои като рижавия и путин се смеят отстрани..
Ние ще плащаме като попове за всичко и все повече.
Лошото е, че ще става по-зле, докато някои като рижавия и путин се смеят отстрани..
Ние ще плащаме като попове за всичко и все повече.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
enigma написа:В Полша съм сега и ми се струва, че всичко е по-евтино от БГ, особено хранителните стоки.
Изглежда наистина има нещо такова , сигурно защото не са в Еврозоната ?
Poland frequently ranks as having some of the lowest food and grocery costs in the European Union, with staples like meat, dairy, and basic manufactured goods often running cheaper than in Bulgaria
Да не би да е и защото произвеждат една камара неща? Нещо бяха много милиони хора, работливи, икономиката им лети...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:enigma написа:В Полша съм сега и ми се струва, че всичко е по-евтино от БГ, особено хранителните стоки.
Изглежда наистина има нещо такова , сигурно защото не са в Еврозоната ?
Poland frequently ranks as having some of the lowest food and grocery costs in the European Union, with staples like meat, dairy, and basic manufactured goods often running cheaper than in Bulgaria
Да не би да е и защото произвеждат една камара неща? Нещо бяха много милиони хора, работливи, икономиката им лети...
И у нас има яко производство, на хартия с увсоявване на субсидии.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Чисто теоретично, както се е оправял ЕС без Канада до сега, така може да се оправя и по-нататък! Рижия да се думка, няма целия свят да се съобразява с него (сега го слушах по медиите)... Видя, че хората започват да търсят начини да се оправят без него и 'вдигна налягане'! Щял да направи митата 100 и 1000 пъти по-големи, да ни отпише от завещанието си и т.н. Паляк!
П.П. В интерес на истината, инициативата за 'уникалния съюз' идва от Канада! Явно имат затруднения в търговията с южните си съседи или виждат някаква невъзможност за такава... Така, че 'предлагат си евтините суровини и боклуци, защо да не ги вземем' ?
П.П. №2: Подадено е запитване за асоциирано членство и от Австралия и от Нова Зеландия...
П.П. В интерес на истината, инициативата за 'уникалния съюз' идва от Канада! Явно имат затруднения в търговията с южните си съседи или виждат някаква невъзможност за такава... Така, че 'предлагат си евтините суровини и боклуци, защо да не ги вземем' ?
П.П. №2: Подадено е запитване за асоциирано членство и от Австралия и от Нова Зеландия...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Афродити Латинопулу вчера в еврогейският парламент: https://streamable.com/al0pp3 а уруспията гледа като преяла с мухоморки "Г-жо фон дер Лайен, просто няма по-голям расист спрямо европейците от Вас и за това има доказателства!
Заляхте ни с незаконни мигранти и ни задушихте с данъци и бюрокрация. Съсипахте нашите земеделци, животновъди и рибари. Затваряте европейски заводи и стотици хиляди работни места изчезват.
Разрушихте традиционното семейство. Налагате ни идеологията „уоук“ (woke), „зеленото безумие“ и ислямизацията на Европа. За наша сметка издържате милиони незаконни мигранти, които съсипаха кварталите ни – извършвайки грабежи, тормоз и убийства – само за да им дадете накрая документи, с които да гласуват.
Но в замяна ни дадохте хартиени сламки, капачки, прикрепени към бутилките, и гей паради.
Вие не сте просто най-добрата ученичка на Меркел. Вие я надминахте, г-жо фон дер Лайен. Затънали сте в скандали и обвинения в корупция: „Пфайзергейт“ (PfizerGate), изчезнали съобщения и липса на контрол.
И всичко това – без мандат от европейските граждани. "

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
В момента в който демократите в САЩ барнат власта, всичките тия дивотии с Канада и Австралия да стават членове на ЕЮ ще потъне безславно . Това просто е тренда на деня , да се баламосва публиката с глупости . Какъв член на европа е държава от другата страна земното кълбо ? Освен да ни набутат още мигранти папуаси от техните друго не виждам какво може да дойде от там .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
nikola59 написа::ok: Афродити Латинопулу вчера в еврогейският парламент: https://streamable.com/al0pp3 а уруспията гледа като преяла с мухоморки
"Г-жо фон дер Лайен, просто няма по-голям расист спрямо европейците от Вас и за това има доказателства!
Заляхте ни с незаконни мигранти и ни задушихте с данъци и бюрокрация. Съсипахте нашите земеделци, животновъди и рибари. Затваряте европейски заводи и стотици хиляди работни места изчезват.
Разрушихте традиционното семейство. Налагате ни идеологията „уоук“ (woke), „зеленото безумие“ и ислямизацията на Европа. За наша сметка издържате милиони незаконни мигранти, които съсипаха кварталите ни – извършвайки грабежи, тормоз и убийства – само за да им дадете накрая документи, с които да гласуват.
Но в замяна ни дадохте хартиени сламки, капачки, прикрепени към бутилките, и гей паради.
Вие не сте просто най-добрата ученичка на Меркел. Вие я надминахте, г-жо фон дер Лайен. Затънали сте в скандали и обвинения в корупция: „Пфайзергейт“ (PfizerGate), изчезнали съобщения и липса на контрол.
И всичко това – без мандат от европейските граждани. "
Което е много вярно. Хубаво е от много високо място да може да се заяви “царят е гол”. В някои държави на изток няма как да стане. И тази Афродити Латинопулу е голям пич
Ride on
Това е такъв фейк ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Не трябва ли първо да направите референдум за излизане от Обединеното Кралство , все пак имате крал а не лукова глава с която трябва да се съобразявате при такива промени ? 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Гръцката агентка на Путин какви лоши неща е наговорила за онова божествено същество, което огрява пътя на 451 милиона (официално живеещи) и никой не знае още колко милиона нелегално живеещи в ЕС.
На тая (гъркинята де) трябва да и забранят да стъпва на континента и веднага да я изпратят зад Урал
На тая (гъркинята де) трябва да и забранят да стъпва на континента и веднага да я изпратят зад Урал
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:Гръцката агентка на Путин какви лоши неща е наговорила за онова божествено същество, което огрява пътя на 451 милиона (официално живеещи) и никой не знае още колко милиона нелегално живеещи в ЕС.
нашата си, жълтопаветна клика, веднага намери за какво да разкритикува гъркинята - как гърция цъфти и връзва и за това може да се благодари само на европейсккия съюз.
вместо да се замислят в перспектива, мятат ако на момента и се надяват да държат клона още малко, преди неизбежните последствия.
жалкари...
Новата посланничка на Норвегия в Естония

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е те нали са извън ЕС, че и с техни си пари без еврото, затова нямат мигранти и черни. 
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Какво толкова - черен викинг , не сте ли виждали черен викинг ??!! 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
След негърката като хубавата Елена от Троя, вече нищо не може да ни накара да трепнем, каму ли брадати негри на лодки в ледените води на Норвегия преди хилядолетия.
Даже вероятно затова има толкова много негри в Америка, нали викингите са отишли преди Колумб там.
След негърката като хубавата Елена от Троя, вече нищо не може да ни накара да трепнем, каму ли брадати негри на лодки в ледените води на Норвегия преди хилядолетия. 
Ама иначе тая ще падне идеално в обстановката. :mrgreen
Ето още една причина защо БГ е най-хубавата държава за живеене в Европа:
https://youtu.be/-l3vIuzmBuA?is=vKoQSdheqYB6483j
Уууу, расист.
А тука от 6-та минута нататък става страшно, чак се чудиш това наистина ли е същата държава:
https://youtu.be/DR84NJOAvdo?is=nXSvbmD60kRV4Gk7
Лоша работа.
Даже вероятно затова има толкова много негри в Америка, нали викингите са отишли преди Колумб там.
Ама иначе тая ще падне идеално в обстановката. :mrgreen
Ето още една причина защо БГ е най-хубавата държава за живеене в Европа:
https://youtu.be/-l3vIuzmBuA?is=vKoQSdheqYB6483j
Уууу, расист.
А тука от 6-та минута нататък става страшно, чак се чудиш това наистина ли е същата държава:
https://youtu.be/DR84NJOAvdo?is=nXSvbmD60kRV4Gk7
Лоша работа.