СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ildivvy » 21 Сеп 2026, 19:56

alx написа:
enigma написа:Забрави да питаш - и какъв е тоя Ан-2 , който може да се покатери на 5000м ? :ok:

… повечето скокове по разни варшавски учения бяха от ан12, през рампата отзад… още помня колко бях разочарован като се качих на първия и установих че двуцевното оръдие отзад го нямаше и купола беше завит с някакъв брезент примерно… но по принцип да- генерално болшинството от скокове бяха от ан-2 и доста по от ниско.

Баща ми също има над 100 скока, и да, това са били самолетите и тогава (около 1970-та)...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 / E92 M3

Мнение от theraven_nz » 21 Сеп 2026, 23:17

BMW_POWER написа:Рускините са хубави, ама имат един фундаментален проблем. Това, че са "рускини". Аз такова нещо у дома си не бих вкарал.

Както каза бащата на един приятел, женен за рускиня, в мъжка компания, естествено: "момчета, бяло дупе е*еш, бял ден няма да видиш". :help: :banghead:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 22 Сеп 2026, 14:34

Мой приятел, собственик на 2 бр VW Golf 2 GTI 16V, ми пуска мухата да купя единият тъй като той има 4 коли и няма как да ги кара всичките.
Двата са черни, единият е с 2 врати, с климатик и газ :mhihi: нямат ръжда но имат външни липси: някоя лайсна или подобни.
Не се карат.
Цена 2000 евро.
Ще изискват освежаване и някои друг лев за тъй онуй.

Чудя се дали да не го взема? Имам възможност за подземен гараж но като цяло ми липсва време за каране.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 22 Сеп 2026, 17:50

barty написа:Мой приятел, собственик на 2 бр VW Golf 2 GTI 16V, ми пуска мухата да купя единият тъй като той има 4 коли и няма как да ги кара всичките.
Двата са черни, единият е с 2 врати, с климатик и газ :mhihi: нямат ръжда но имат външни липси: някоя лайсна или подобни.
Не се карат.
Цена 2000 евро.

Чудя се дали да не го взема? Имам възможност за подземен гараж но като цяло ми липсва време за каране.

Карал ли си такъв Голф скоро? Щото няколко пъти се навивам да взема някаква по-ретро кола е така за кеф, обаче като я пробвам и ми минава меракът- не са нищо особено като усещане при шофиране, а разправиите със старите коли са големи.
I love the sound of V8 in the morning...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Сеп 2026, 18:58

'Оригиналния' GTI 16V е с 2.0 ... Ако става дума за такъв, взимай този, който е без газ. Лайстни се намират, но такива коли няма вече... Ще ти хареса, яко е!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 22 Сеп 2026, 18:59

msi200 написа:
barty написа:Мой приятел, собственик на 2 бр VW Golf 2 GTI 16V, ми пуска мухата да купя единият тъй като той има 4 коли и няма как да ги кара всичките.
Не се карат.
Цена 2000 евро.

Карал ли си такъв Голф скоро? Щото няколко пъти се навивам да взема някаква по-ретро кола е така за кеф, обаче като я пробвам и ми минава меракът- не са нищо особено като усещане при шофиране, а разправиите със старите коли са големи.

Единият Голф ми го беше дал за 3 месеца но през далечната 2011г
Хареса ми. Но си е вече ретро отвсякъде. Не съм сигурен че се намират части :dunno: Той търсеше стъпково моторче по едно време и по моргите нямаше. А става от 1.8 бензин, който е масов мотор за VAG.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 22 Сеп 2026, 19:01

ildivvy написа:'Оригиналния' GTI 16V е с 2.0 ... Ако става дума за такъв, взимай този, който е без газ. Лайстни се намират, но такива коли няма вече... Ще ти хареса, яко е!

Мисля че оригинално е 1.8 16V 136/9 кс?
Единият Голф е със сменен мотор и е 2.0 16V + по-дълги скорости. Мисля че мотора е от Голф 3 с код ABV.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 22 Сеп 2026, 20:15

При мк2 оригинално моторът е KR, 1.8, двувалов(т.нар. „шес'найс винтила“), 102kw.
Имам колега с едно Корадо и едно Сироко, та знам горе-долу какъв филм с нинджи е поддръжката.
Като абсолютна стойност не е нещо неревоятно, но занимавката е много. Ще ти се наложи да се учиш отново да шофираш, но пък ще е забавно! :lol:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Сеп 2026, 0:32

Кой ядоса TNT-то, та го няма от четири дни?
Срам нямате, ей :!:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 23 Сеп 2026, 0:41

Празници са, почива някъде момчето...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
Мечтае да кара: Mustang GT

Мнение от dhtj » 23 Сеп 2026, 1:55

Не се карат.
Цена 2000 евро.

Oбщо взето става само за продаване с печалба или за някакви извратени изложения, където се събират болните ВАГинатори.
Иначе чисто като автомобилна стойност е около нулата. Тъпа евтина преднячка с 4 цилиндъра и нищо специално в нея, никакви качества.

Да беше дърто бмв - ок - задно - дрифтачка.
Да беше дърт ситроен - возия - интересни инженерни решения.
Да беше дърта алфа или ланча - дизайн, пак имат задно, яки шестаци, еленски кожи в интериора, истински махагони и т.н...
Дори някое дърто ауди с петак да е, пак ще е нещо специално заради мотора, звука и заради куатрото...
Японци има с в-теци, турбота, завиване на задния мост, фарове-жабки, всякакви интересни концепции...
Волва има турбо 5-6 цилиндъра, задно
Дори рена има турбо и 4х4...

Ма такъв грозен боклук има изоставен в поне един двор във всяко село на картата на България. Нищо специално няма в тях. Абсолютно масова кола нисък клас на 40 години. Ако махнеш емблемите и седнеш да караш няма да разбереш дали е голф, астра/кадет, форд или пежо. :lol:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 23 Сеп 2026, 3:31

dhtj написа:Ако махнеш емблемите и седнеш да караш няма да разбереш дали е голф, астра/кадет, форд или пежо. :lol:

Ех, младеееееж......

When the candles are out all women are fair :ok:

Дано да разбереш, какво искам да кажа :idea:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 23 Сеп 2026, 9:11

Така като помислих, отпада покупката на Голфа.
Нямам време да се занимавам с него. Предпочитам с други неща да си запълвам времето.
Благодаря ви за мненията.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Сеп 2026, 11:11

Ако е оригинален, а не сглобка със садени мотори, китайски стопове и т.н. - ще държи цена, че и ще расте.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 23 Сеп 2026, 11:46

TNT написа:Ако е оригинален, а не сглобка със садени мотори, китайски стопове и т.н. - ще държи цена, че и ще расте.

Единият е оригинален, с мотор 1.8 KR 16V, без китайски глупости но иска освежаване.
Другият е със сменен мотор 2.0 16V но също иска работа.
Времето, което изисква, го нямам.
Карай, друг ще се занимава :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата