СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
По-специални коли на малко километри винаги ще държат цена и дори не толкова специални, като тоя голф, ще се продадат лесно по сантиментални причини. Някои дават по €700K+ за 190тки. Тепърва тия дето израстнал е с тия коли ставаме по заможни и ще има повече пазар за такива рестомодове и с това мисля да се занимавам, като се пенсионирам.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Тази сутрин заварих стъклено шише от бира и кенче от бира до пейката пред вкъщи. Фасове се трупат също. Пролетта се хванах и ги събирах сигурно 2 часа тия скапани фасове, че пред вкъщи е чакъл и не можеш да метеш. Направих забележка на съседите и им казах, че ще махна пейката. Уж имаше подобрение, ама напоследък пак същото. Тъпото е, че тая пейка и на мен ми е удобна, като изкарвам колелото или мотора си оставям багажлъка на нея, пък и ми е готино от време на време да си седна надвечер на нея и да се облегна на топлите камъни на къщата. Ама взе да ми писва с тия съседи, 90 процента пушат и пепелници не ползват, всичко по улицата. А уж нормални хора..

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
немо написа:
Този Голф изглежда добре, много по-добре от онзи, за който повдигнах темата. Цената е различна
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
drifty написа:Тази сутрин заварих стъклено шише от бира и кенче от бира до пейката пред вкъщи. Фасове се трупат също. Пролетта се хванах и ги събирах сигурно 2 часа тия скапани фасове, че пред вкъщи е чакъл и не можеш да метеш. Направих забележка на съседите и им казах, че ще махна пейката. Уж имаше подобрение, ама напоследък пак същото. Тъпото е, че тая пейка и на мен ми е удобна, като изкарвам колелото или мотора си оставям багажлъка на нея, пък и ми е готино от време на време да си седна надвечер на нея и да се облегна на топлите камъни на къщата. Ама взе да ми писва с тия съседи, 90 процента пушат и пепелници не ползват, всичко по улицата. А уж нормални хора..
Остави кошче до пейката
Ако не помогне , камера над нея
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Кошче има, все тая. Аз ги знам кои са, просто ми писна да им дърпам ушите на зрели хора.

- barty
- старши ентусиаст
-
Ако в един жилищен блок има касиер, от входа, който е събрал някаква сума, и оберат жилището му, трябва ли да възстанови сумата?
Не съм аз
това е хипотетичен вариант.
Не съм аз
barty написа:Ако в един жилищен блок има касиер, от входа, който е събрал някаква сума, и оберат жилището му, трябва ли да възстанови сумата?
Не съм азтова е хипотетичен вариант.
Касиерът предполагам е събирал парите в брой.
ОС може да претендира за сумата с пълни правни основания, разбира се.
Имало ли е гласуване за максимална възможна сума за държане кеш?
Има ли избрана банкова сметка за етажната собственост?
Ако има банкова сметка, вероятно касиерът ще изпита трудност да обясни с каква цел не е защитил парите. Всъщност дори да няма, вероятно ще се случи това.
П.П.: Това е все едно майстор плочкаджия да ти издаде платежна бележка за сума за материали, после да му откраднат диагоналката, и да не ти ги дължи повече.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
ivanski_2 написа:Остави кошче до пейката![]()
Няма да помогне ! Многократно съм бил свидетел как пепелник/кошче му е на крачка и половина , он по навик си хвърля фаса на улицата.
Правил съм забележка , оня : хи-хи ,ам аз тъй по навик

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Ако са го обрали проблема е негов. От човешка гледна точка може да го накарате да възстанови някаква (голяма) част от сумата а вие да доплатите и един вид да му помогнете… между другото сигурно ли е че са го обрали? Хора разни…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Какво стана бе, белите не могат да скачат:
https://youtu.be/IfTUEcbI4d4?is=_EpV9rLMxUjE2eBI
Тоя да не са го минали с белина просто?

Момчето е имало разкъсани задни бедра и по време на възстановяването е открило забивките. Контузията му е била брутална през 2021-ва по време на скок за забивка. Приземил се е на мокър под без да е загрял достатъчно и разкъсва едновременно двете си бедра като е била толкова сериозна контузия, че чак се е откачила костта или нещо си.
Баща ми преди години беше направил пейка, масичка и козирка за бабите в махалата да се събират пред нас. Те измряха и останаха само пиянките. Освен тях всякаква паплач минаваща, ученици и разни взеха да се спират и по междучасия или вечер до късно да дремят, фасове и т.н. накрая просто изряза пейката. Не излизаш ли да ги биеш, нищо няма да помогне. Жената веднъж беше карала едни кифли да си събират фасовете, е и? Идва нов ден и така.
Що се касае до домоуправителя, може да ви прави куркапан. Ченгетата трябва да установят дали е кражба. От там правно той ви дължи парите на 100%, морално е както се разберете.
https://youtu.be/IfTUEcbI4d4?is=_EpV9rLMxUjE2eBI
Тоя да не са го минали с белина просто?

Момчето е имало разкъсани задни бедра и по време на възстановяването е открило забивките. Контузията му е била брутална през 2021-ва по време на скок за забивка. Приземил се е на мокър под без да е загрял достатъчно и разкъсва едновременно двете си бедра като е била толкова сериозна контузия, че чак се е откачила костта или нещо си.
немо написа:ivanski_2 написа:Остави кошче до пейката![]()
Няма да помогне ! Многократно съм бил свидетел как пепелник/кошче му е на крачка и половина , он по навик си хвърля фаса на улицата.![]()
![]()
![]()
Правил съм забележка , оня : хи-хи ,ам аз тъй по навик
Баща ми преди години беше направил пейка, масичка и козирка за бабите в махалата да се събират пред нас. Те измряха и останаха само пиянките. Освен тях всякаква паплач минаваща, ученици и разни взеха да се спират и по междучасия или вечер до късно да дремят, фасове и т.н. накрая просто изряза пейката. Не излизаш ли да ги биеш, нищо няма да помогне. Жената веднъж беше карала едни кифли да си събират фасовете, е и? Идва нов ден и така.
Що се касае до домоуправителя, може да ви прави куркапан. Ченгетата трябва да установят дали е кражба. От там правно той ви дължи парите на 100%, морално е както се разберете.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- barty
- старши ентусиаст
-
Jordana написа:Гоуфо трябва да е с 2 врати че да се усети като истински гоуф...
Говорейки за Голф:
https://www.facebook.com/share/v/1FN2cBQsdS/