Успехи на българският спорт!
Модератор: Общи модератори
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Re: Успехи на българският спорт!
dhtj написа:
И аз тва съм го говорил всеки път, когато някой почне да хейти Гришо...
Ако бях на негово място щях да си изживея живота по абсолютно същия начин. Секс с топ путките на хайлайфа (айде аз щях да си ги избирам по-млади oт него), къща в монако, ферарита, бентлита, щях да си цъкам тенис за кеф и за пари и щеше да ми е баш през уя, че не съм успял да стана Номер1...
Ако вярно е мандръсал една от сестрите Уилямс, Гришо не е подбирач.....
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- Top Gun Maverick
- Старши спамър

-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Успехи на българският спорт!
На това му се вика майстор, а не неподбирач.
Имам един роднина, бивш полицай с един лаф "един хой махнаджия ли е, режим му главата".
Кой, тоя цирк ли?
https://www.facebook.com/share/r/18sPbGReoe/
Ще бяга явно в усато.
Честно, одеве мернах 1:1 в лайфскора, не очаквах пак такъв резил да стане. гоВньо беше казал класиране в по-горна урна като цел, лично от него отправена.
Такива отбори едно време се чудехме салона тренировъчно темпо ще ги бием с 5-6:0 или макс на 1 ако прекалено се лигавим.
Как беше, трудните времена раждат силни хора, силните хора създават лесни времена, лесните времена раждат слаби хора, слабите хора създават трудни времена...
mr_petroff написа:Достойно предстатвяне на националите ни по футбол , загуба у дома с минималното 1:2 от футболния колос Люксембург![]()
Гонзо , закривай цирка и бегай на далеч ...
Кой, тоя цирк ли?
https://www.facebook.com/share/r/18sPbGReoe/
Ще бяга явно в усато.
Честно, одеве мернах 1:1 в лайфскора, не очаквах пак такъв резил да стане. гоВньо беше казал класиране в по-горна урна като цел, лично от него отправена.
Такива отбори едно време се чудехме салона тренировъчно темпо ще ги бием с 5-6:0 или макс на 1 ако прекалено се лигавим.
Как беше, трудните времена раждат силни хора, силните хора създават лесни времена, лесните времена раждат слаби хора, слабите хора създават трудни времена...
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.