Формула 1 - обща тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Re: Формула 1 - обща тема

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Сеп 2026, 16:23

TNT написа:С това развитие не съм сигурен вече дали ще завърши и втори , ако утре е последното състезание (както се и очаква). Все пак искренно се надявам да направи някоя магия :bchug:

Днеска точно - в бокса мисля неговите го прецакаха. После шанс с колата за сигурност и масовото меле. Цялостно грешката е, че в предни уикенди направи издънки и изпусна точки. В 1-2 състезания всичко се случва, нашия 6 победи направи и още няколко подиума. Просто имаше "празни" уикенди, а като искаш да си шампиона - не трябва.

Точно, когато нещата са в твои ръце, най-важното е просто да се возиш и да не оставяш нещата за последното състезание. В Бг е казано, изтървал питомното и почваш да гониш дивото.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 26 Сеп 2026, 15:59

Ко стана, хейтърите и "критиците" нещо се покриха :D Цолов Голям, въпреки отбор, съотборник, каруцата която кара и т. н. :bowdown: И ако ще и трети и пети да приключи, целият грид на Ф2 е признал таланта и превъзходството му :yes: за разлика от местните капацитети. :mhihi:
Евала Никола :bowdown:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Сеп 2026, 16:44

Аз не виждам тука някой нещо да не му е признал, погледнах всичките коментари последната страница за всеки случай, ама...нещо си объркал май. Че и хейтъри да търсиш... :dunno:
Иначе да, браво, ама...да видим. А това ако ще да завърши 3, 4, 5-ти...знаем, че хич не е хубаво, ама няма нужда да се утешаваме преди да е свършило всичко. Лошо е, ама признанията реално не идват само чрез потупване по рамото защото и на Монтоя всеки гледал формула му признава, че е в пъти повече карач от Дженсън Бътън, ама втория остава в историята като световен шампион, а първия след време няма да го помнят.
Всички искаме максимумът за Цолов, няма утешителни искания и потупвания по рамената. И го искаме във Ф1.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Сеп 2026, 17:39

Така е. Иначе отлично каране, за разлика от предните кръгове и дори вчера.
Сега каруцата е слаба и отбора са против него ли???
Българина е велик в глупостите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 26 Сеп 2026, 18:46

alekangg написа:Така е. Иначе отлично каране, за разлика от предните кръгове и дори вчера.

Явно пишеш без да си гледал, пусни си вчерашния спринт и основното. И сляп да си, ще видиш колко върви“ каруцата“ и как отбора го провали и в бокса. Момчето си кара, с големи топки е... В момента е втори и изостава със 7 точки най вече заради тъпотиите на отбора и последвали наказания. Не че е без грешен, ама някои неща направо ти вадят очите...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Сеп 2026, 19:05

mr_petroff написа:
alekangg написа:Така е. Иначе отлично каране, за разлика от предните кръгове и дори вчера.

Явно пишеш без да си гледал, пусни си вчерашния спринт и основното. И сляп да си, ще видиш колко върви“ каруцата“ и как отбора го провали и в бокса. Момчето си кара, с големи топки е... В момента е втори и изостава със 7 точки най вече заради тъпотиите на отбора и последвали наказания. Не че е без грешен, ама някои неща направо ти вадят очите...

Не позна.
Кара, някой да отрича, някъде?
Прави грешки, това е, справка дън с една победа може да стане 2 накрая. Наказват го, къде заради него, къде заради други неща. Справка вечера наказанието му, което днес получи и друг пилот и е изцяло негово.
Да, понякога и отбора/механик може да сгреши, не се случва само на него.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Сеп 2026, 22:30

Абе каква е тая съботна Ф1 ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 26 Сеп 2026, 23:13

И на мен ей сега ми каза сина. Сега разбирам защо и Ф2 беше рано, рано. :mhihi:
Ама не съм изтървал нищо, Ръсел направил състезанието на живота си и обрал всичко възможно, Антонели от 16-ти финишира 5-ти, а Верстапен от 8-ми взема второ място. :mrgreen:
Антонели се блъснал в квалификациите и не обвинил никой и нищо, а само себе си като е бил доста критичен и е казал, че тази грешка ще му помогне да разбере, че не е съвършен и т.н. един вид да не решава, че всичко ей така ще му се получава. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 27 Сеп 2026, 8:36

Надявам се Редбул да стегнат още колата и да успеят да догонят Мерцедес, като че ли изглежда че направиха реална стъпка напред в състезателното темпо и Неделята колите им вървят доста добре.
Ферари както винаги им липсва "малко" скорост , просто са голяма трагедия този отбор, нямам никакви надежди за съжаление.
Макларън са на приливи и отливи , този уикенд бяха с много нови ъпгрейди но нещо не успяха да напаснат нещата, 1я стинт Пиастри си изоставаше стабилно от Ръсел.
Чува ли се нещо за финалните 2 кръга от Ф1 :dunno:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Сеп 2026, 22:19

https://www.actualno.com/moresport/shum ... 43794.html
Ралф Шумахер искал Цолов във Ф1. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Сеп 2026, 10:00

don_gori написа:Надявам се Редбул да стегнат още колата и да успеят да догонят Мерцедес, като че ли изглежда че направиха реална стъпка напред в състезателното темпо и Неделята колите им вървят доста добре.
Ферари както винаги им липсва "малко" скорост , просто са голяма трагедия този отбор, нямам никакви надежди за съжаление.
Макларън са на приливи и отливи , този уикенд бяха с много нови ъпгрейди но нещо не успяха да напаснат нещата, 1я стинт Пиастри си изоставаше стабилно от Ръсел.
Чува ли се нещо за финалните 2 кръга от Ф1 :dunno:

По-лошото за Ферари е, че Шарл е карал с втората модификация на двигателя, която уж трябвало напълно да заличи дефицита по отношение на мощността на двигателя. Е явно си е останало като желание само :mhihi:
Отново почнаха вътрешните войни там...пак се почнаха слухове за махане на Васьор...не знам до колко би било правилно това. Отбора видимо живна и отбеляза видим напредък във всяко едно отношение, обаче не може да се отрече, че все още продължават да разчитат на тяхната си "италианска" идеология и не смеят да вземат смели решения.
Хорнер доста ласкаво се изказа за отбора, с което още повече подсили слуховете, че наистина може да се озове начело там. Тук обаче отново изниква въпроса - колко власт ще има там :lol: . Жабарите са си жабари и едва ли биха му дали 100% сила при вземането на решения. Онзи Бенедето Виня съм на 100000% убеден, че ще иска пак да се меша и изказва, че едва ли не от него са дошли успехите (ако изобщо има такива) :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Сеп 2026, 14:14

Ми не знам, едните коментатори казаха, че на правата колата му не била в топ10 най-бързи :dunno: Та сигурно не е от силните каруци. Самия Никола каза, че са имали проблеми и с износване на задните гуми.

Като цяло направи баси и карането в събота. В край на сметка голямата цел е място във Ф1, титла във Ф2 е второстепенно. А с такива карания събира погледите и всява респект. В събота изглеждаше, че ако имаше още няколко обиколки... щеше да е първи. Дано измислят някаква схема и го набутат някъде измежду "батковците" във Ф1.

А всичко беше в събота заради религиозен празник :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Сеп 2026, 14:29

В четвъртък и петък е бавна каруца, на съотборника не беше.
В неделя изведнъж стана бърза и се бореше за победа.
Е това не разбирам, как винаги се търси под вола теле.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mr_petroff » 28 Сеп 2026, 22:17

alekangg написа:В четвъртък и петък е бавна каруца, на съотборника не беше.
В неделя изведнъж стана бърза и се бореше за победа.
Е това не разбирам, как винаги се търси под вола теле.

Не го мисли , сложно е ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 29 Сеп 2026, 0:01

Няма, чакам професорите да обяснят.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата