Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Simson S51
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Мотористите във форума!
И тук има един пункт в близко населно място дето прегледа е наполовина като пари, ама не ми се рискуваше да карам без преглед, че с това се набивам на очи повече, от колкото с друг мотоциклет.
Иначе за самия преглед, на двутактова машина какво да и гледаш?
Да е четиритактов мотор, с акумулатор, можеш да му провериш всичко, както и на кола, ама на това - ако закачат газ анализатора може да го задръстя.
Бум, разгледах Bell Bullit, предполагам визираш дизайна, който е по-ретро, иначе като сигурност е същата, като моята. Но ме изкефи, определено!
Иначе за самия преглед, на двутактова машина какво да и гледаш?
Да е четиритактов мотор, с акумулатор, можеш да му провериш всичко, както и на кола, ама на това - ако закачат газ анализатора може да го задръстя.
Бум, разгледах Bell Bullit, предполагам визираш дизайна, който е по-ретро, иначе като сигурност е същата, като моята. Но ме изкефи, определено!

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Мотористите във форума!
Поздравления! Приемаме още снимки, давай смело.
Къде хромира, доволен ли си от резултата?
Този Бел, който коментирате е доста автентичен, също като ГеДеРейските, с които се караше едно време, помните ги оранжеви, бели...
За АВО-то, бях взел класиката Бел 500, тогава нищо не разбирах от каски, само мерака водеше, е Бел са за кръгли глави, моята не е такава ..
Ще трябва да се сменя, с нещо правилно.
Къде хромира, доволен ли си от резултата?
Този Бел, който коментирате е доста автентичен, също като ГеДеРейските, с които се караше едно време, помните ги оранжеви, бели...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!