утрепаха Косьо Самоковеца и Цеци Красимирова.
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
поредното
поредното доказателство че в България качеството на живот и продължителността му са обратно пропорционални
тактиката е ясна по един тъпак на седмица и докато влезем в Европейския съюз виж сме се изчистили от тъпи мафиоти.....

тактиката е ясна по един тъпак на седмица и докато влезем в Европейския съюз виж сме се изчистили от тъпи мафиоти.....

Да де, но наистина е кофти когато покрай такива картофени и т.н. босове (мафиоти) си отиват и нищо неподозиращи "късметлии", които кротко си пийват ракийка на съседната маса в някое столично (и не само) заведение!
Ако може когато ще се стрелят, взривяват, пуцат, колят и... те си знаят какво, да си уреждат среща някъде в гората...
Ако може когато ще се стрелят, взривяват, пуцат, колят и... те си знаят какво, да си уреждат среща някъде в гората...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
landikar написа:Това са бивши БМВ ентусиасти,ама те харесваха по-скъпите и големички БМВ-та
Картофения бос се движе6е с няколко МБ Г-класа, а не с БМВ
Какво като са го убили ще се появи някой нов.Самоковеца,Маргина и др. са само за пред телевизята други са шефовете.В люлин живее шефа на Маргина.
- Новини
-
За колегата LandShark пояснявам кои са Косьо Самоковеца и Цеци Красимирова....
За Смоковеца - бе некъф там с некви картофи и "брашно".
Виж Цеци Красимирова е друга бира - много мяза на Е63 - скосен страхотен задник, едни невероятни фарове ...едни angeleyes очички, полирана ..... ауууууу ......само, че проблема е, че и тя като Е63-ката - харчи много бе ......трябва да събираш пари три години за да излезеш с нея на кафе ...... :mha:

За Смоковеца - бе некъф там с некви картофи и "брашно".
Виж Цеци Красимирова е друга бира - много мяза на Е63 - скосен страхотен задник, едни невероятни фарове ...едни angeleyes очички, полирана ..... ауууууу ......само, че проблема е, че и тя като Е63-ката - харчи много бе ......трябва да събираш пари три години за да излезеш с нея на кафе ...... :mha:

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
!!Asen_X написа:За колегата LandShark пояснявам кои са Косьо Самоковеца и Цеци Красимирова....
Виж Цеци Красимирова е друга бира - много мяза на Е63 - скосен страхотен задник, едни невероятни фарове ...едни angeleyes очички, полирана ..... ауууууу ......само, че проблема е, че и тя като Е63-ката - харчи много бе ......трябва да събираш пари три години за да излезеш с нея на кафе ...... :mha:![]()
![]()
Ето това е БМВджия

Ми да се трепат. Няма лошо. На мен лично въобще не ме интересува кой мафиот са убили. Нямам си работата с такива типове

Кофти малко за момичето, но все пак какво е правила там? Всички се досещаме май

Да ходи да заработва другаде

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Косио бе дибро момче покраи него се разбра че неиде има град с име САМОКОВ
И както се казва за умрелите "или добро или нищо"
Лека му пръст

И както се казва за умрелите "или добро или нищо"
Лека му пръст
Опитаи смъртта но не умираи
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- Vlado-BENZ
- кандидат ентусиаст
-
landikar написа:Картофения бос се движе6е с няколко МБ Г-класа, а не с БМВ
Какво като са го убили ще се появи някой нов.Самоковеца,Маргина и др. са само за пред телевизята други са шефовете.В люлин живее шефа на Маргина.
Не знам какво знаеш ти, но аз горе долу ги поназнавам нещата, шефа на Маргина не живее въобще в БГ, мисля че всички са в Македония и Русия...в смисъл колкото и да си мислите че тези са позьори, не са...Маргина и Руснака наистина са босове...виж Джамов си е лице на Павлов, Бог да го прости!
Но тва не е важно, важното е да се изтрепат всички, и да не идват такива хиени на тяхно място...което е технически невъзможно!

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
нищо не съм чул,нищо не знам,дори не знам къде е Люлин......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3