Летните гуми
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
И аз искарах цяла "зима" с летните езък че само ДОТ-а на зимните старее а те на топло кат нови 

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

Най-високите температури през март ще бъдат между 22 и 27 градуса, а най-ниските сутрешни - предимно между -8 и -3 градуса, прогнозира пред БТА метеорологът от националния институт при БАН (Meteo.bg) ст.н.с. Латин Латинов.
Средната месечна температура за март се очаква да бъде с около два градуса по-висока от нормалната, която за Северна България и високите полета е между 3 и 6 градуса, по Черноморието и в Южна България - от 5 до 8, а за планините - между -6 и 0 градуса.
Месечната сума на валежите в повечето райони ще бъде близка до нормалната, която за равнинната част на страната е между 30 и 50 л/кв. метър, а за планинските райони - от 50 до 80 л/кв.м.
През първите 10 дни ще бъде сравнително топло. Най-голяма вероятност да вали дъжд има през втората половина на този период.
Второто десетдневие ще бъде сравнително сухо - очаква се да вали в началото и около 17 март.
През третото десетдневие най-голяма вероятност за по-значителна облачност и валежи има около 22 и 28 март. Сравнително топло ще бъде около 25 март.
Средната месечна температура за март се очаква да бъде с около два градуса по-висока от нормалната, която за Северна България и високите полета е между 3 и 6 градуса, по Черноморието и в Южна България - от 5 до 8, а за планините - между -6 и 0 градуса.
Месечната сума на валежите в повечето райони ще бъде близка до нормалната, която за равнинната част на страната е между 30 и 50 л/кв. метър, а за планинските райони - от 50 до 80 л/кв.м.
През първите 10 дни ще бъде сравнително топло. Най-голяма вероятност да вали дъжд има през втората половина на този период.
Второто десетдневие ще бъде сравнително сухо - очаква се да вали в началото и около 17 март.
През третото десетдневие най-голяма вероятност за по-значителна облачност и валежи има около 22 и 28 март. Сравнително топло ще бъде около 25 март.
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
и аз не съм слагал зимните все още!А и като гледам няма и да ги сложа!Даже скорос менях задните летни че много ги бях припилил 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз още малко бих изчакал,но в неделя ще пътувам с комбито за Германия и мисля да качвам вдругиден летния комплект и да си шпоря колата по готините аутобани,без да ми се залюшква и да не си съсипвам новите гуми
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Добре,че миналата зима ги потъркалях на сняг,че тая година само ги търках излишно...до 1-2 седмици ще ги махна и аз зимните,че в тия жеги се скапват бързо... 

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Слагайте смело летните момци! Аз вече ги инсталирах-е няма такава визия като с 18" ///М джанти!
И мойте зимни видеха сняг един път тая зима и то на Боровец......
И мойте зимни видеха сняг един път тая зима и то на Боровец......

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Аз мисля да изчакам до 20 март , че кат стане студено летните са като пластмаса не държат или поне моите 

Ма много ме кефи тази кола!!!

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2