Относно сериината екстра с "увисването" на жабката

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 08 Мар 2007, 14:16

Аз мисля, да я нагрея от вътре с пистолет за горещ въздух и ше я осуча малко обратно леко да я обърна и ще стане оргенално. Въпроса е че нямам пистолет ( за горещ въздух) :D :D :D :D :D
Последна промяна Dizzel на 08 Мар 2007, 14:20, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 08 Мар 2007, 14:18

Както се е обърнала от топлината така и ще се върни а. :lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 08 Мар 2007, 14:21

Dizzel написа:Както се е обърнала от топлината така и ще се върни а. :lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

Ае кефи са след ремонта.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 08 Мар 2007, 16:35

Dizzel написа:Аз мисля, да я нагрея от вътре с пистолет за горещ въздух и ше я осуча малко обратно леко да я обърна и ще стане оргенално. Въпроса е че нямам пистолет ( за горещ въздух) :D :D :D :D :D

Нестава абсурд тая пущина е пълна с железо, вътре има арматура за половин балкон-аз нали рязах мойта и ми се зе акъла иначе пистолет щи дам ама най много да я изпепелиш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ше ти остане по харматура само :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dizzel » 10 Мар 2007, 6:26

Я виш колегата какво е направил. Кои каза, че има желязо. http://img81.imageshack.us/img81/9250/71953781et8.jpg
http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 10 Мар 2007, 13:32

Dizzel написа:Я виш колегата какво е направил. Кои каза, че има желязо. http://img81.imageshack.us/img81/9250/71953781et8.jpg

Я да видим кой ще нагрява грешното място... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 10 Мар 2007, 13:42

Има желязо, и то доста! Това дето го е направил колегата е с доста рязане мисля :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 10 Мар 2007, 14:11

Dizzel написа:Я виш колегата какво е направил. Кои каза, че има желязо. http://img81.imageshack.us/img81/9250/71953781et8.jpg

Ми нали това аз съм го правил не четеш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 12 Мар 2007, 17:44

А-ааааааааааааааааааааа!!!!! И мойта жабка е на същото дередже та се чудех кво да я правя тая пущина-ааааааа!!!!! Свалил съм за момента лампичката вътре щот постоянно си свети! Онова прословуто краче въобще не я госи! Амо то как ли и да я гаси като не се затваря като хората! А пък и едната панта ми е строшена......

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 12 Мар 2007, 18:06

Колеги, мислех си ,че проблема го имат само фейслифтовете но и старите го имат,гледам сега от снимката :roll:

И аз обмислях варианта с огъване на кукичката,защото с подлагане на нещо под основата ще увисне още повече :confused:

Имам чувството и че самия механизъм за зключване крепи кукичката на капака на жабката на "светите мощи" :mhihi: имате ли и вие такова чувство :?:

Егати недомислицата,толкова готино е всичко в тая кола ,ма тоя капак съсипва работата :confused:

П.С. Преди няколко дни докарахме на Леон много хубава е36-ца,фейслифтовото табло и неговата стои ,както е снимката в каталога :shock: просто се чудя как едни са така, едни иначе ...

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 12 Мар 2007, 21:10

е добре де тази лампа в жабката постоянно ли требва да свети или не,коя е при4ината за да свети постоянно каде недава добар контакт и непрекесва веригата? аз имам усещането 4е мойта свети постоянно отворя ли жаката винаги е светло :mhihi: а аз си мисля 4е като я отварям и тогва требва да светва... знам ли пак може да е с една идея по барза и да знае 4е ще я отворя и предварително да се светва сама :mhihi: :mhihi: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Мар 2007, 21:24

don_mimo написа:е добре де тази лампа в жабката постоянно ли требва да свети или не,коя е при4ината за да свети постоянно каде недава добар контакт и непрекесва веригата? аз имам усещането 4е мойта свети постоянно отворя ли жаката винаги е светло :mhihi: а аз си мисля 4е като я отварям и тогва требва да светва... знам ли пак може да е с една идея по барза и да знае 4е ще я отворя и предварително да се светва сама :mhihi: :mhihi: :lol:

Ето в Русе никаква организация :nono: ,Митака вместо да е на "ВАС",се заиграва тука с нас.А по въпроса-не трябва да ти свети жабката,лостчето на лампата или се огъва или се чупи,тогава свети постоянно и може да си сложиш някой мишок да си живурка на топло... :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 14 Мар 2007, 10:55

don_mimo написа:е добре де тази лампа в жабката постоянно ли требва да свети или не,коя е при4ината за да свети постоянно каде недава добар контакт и непрекесва веригата? аз имам усещането 4е мойта свети постоянно отворя ли жаката винаги е светло :mhihi: а аз си мисля 4е като я отварям и тогва требва да светва... знам ли пак може да е с една идея по барза и да знае 4е ще я отворя и предварително да се светва сама :mhihi: :mhihi: :lol:

Аз откачих мойта лампа щото наистина потоянно свети вътре!
То е от онова пластмасаво лостче което би трябвало да го натиска механизма за затваряне на вратичката, но понеже тя "зияе" това не става! :confused:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Мар 2007, 13:10

проблема се решава елементарно..сваляш жабката и на дясната "панта" правиш 2 дупчици за болт,закачаш една ламаринена планка с Г образен профил,като я преценяш да е под ъгъл,който да бута палчето,дупчиш и на нея две дупки,слагаш болтчето(трябва да е доста късо,за да не дере по канала на пантата) и монтираш...и вече няма да свети жабката,като затвориш вратичката ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 14 Мар 2007, 13:17

Благодаря! Ще пробвам!!! :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към E36