240 и 260 ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Мар 2007, 18:48

Kris написа:
Приятелю сори, ама много се дразня от такива приказки като твоята.

Що, щото говоря истината ли? Аз не му казвам, че е смотан и нищо не разбира, ами че се е заблудил, че е постигнал тази скорост... все пак тук не става дума за някви измислени скорости, ами за реални... щото има вариант да дигна 250 на спускането на Вакарел или преди Ботевград на Хемус.... и кво - всички ше подскачаме и ще се кефим, така ли?

Не си прав... пък ти се дразни колкото искаш, аз пък обичам всичко да е ясно и точно... и по възможност реално.

А за въпроса за GPS - ами някъв на QTek, но мисля си е с вграден софтуер... показваше надморска височина, местоположение и мисля скорост на движение... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 13 Мар 2007, 19:26

аз ли дали съм в час?!и кво те кара да мислиш че не съм в час,просто изказвам мнение по темата и казвам лични преживявания кво искаш снимки ли да повярваш че колата ми вдига 230км/ч то пък и голямата хвалбa,хората карат коли пич и летят с тях не като моята ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 13 Мар 2007, 19:38

между другото имам снимка и мога да ти я пратя да видиш щом невярваш...правих си експеримент и съм го докоментирал за себе си така че ако оше не го вярваш кажи ще ти пратя снимка но пак ти казвам не е за хвалба колата ти да вдигне 230 щом се подържа мисля че е нормално е наисти оборотомера е в червеното но пък кво толкова на мен да не ми е все хубаво..... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 14 Мар 2007, 15:52

RIDDICK написа:аз ли дали съм в час?!и кво те кара да мислиш че не съм в час,просто изказвам мнение по темата и казвам лични преживявания кво искаш снимки ли да повярваш че колата ми вдига 230км/ч то пък и голямата хвалбa,хората карат коли пич и летят с тях не като моята ....

Колега,мисълта ми беше че ако си сам в колата може и да се стигне до 230,тук няма да споря,но просто с 4 човека и толкова багаж в колата ми е малко странно,щото хич да не е това си е грубо 400кг. от горе.Но няма да споря вече,няма невъзможни неща,нали? :)
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 14 Мар 2007, 17:54

чесно казано аз също не очаквах но използвах възможността да експериментирам натоварена прав път а и наистина бях под пара много бързах ,сигурно и доиде много нанагоре но за кво все тичам след нея като се обади нещо трябва да си

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 14 Мар 2007, 17:58

трябва да си изкара парите понякога :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 14 Мар 2007, 18:36

влез в галерията ми сложих ти снимката която съм си щракнал за моята колекция наистина на снимката не е това за което се заговорихме но....аз лично ти казвам че минаваше но докато щракна......

Потребител
Аватар

240 / 260

Мнение от Doby » 14 Мар 2007, 19:56

Абе мом4ета, ниакои може ли да ми каже колко трябва да вдигне 325tds. Щото имам колата от скоро и съм я пробвал само до 210,не посмях пове4е пък имаше още мегдан /скорост210 обороти 4300/ Просто мо е любопитно колко и е маха?

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Мар 2007, 20:30

Еми човек и на мен ми е любопитно колко може моята ама ... Така че най-добре я изпани докрай и гледай после да се върнеш жив и здрав и да ни кажеш колко вдига :winky:

П.С. Ridick Верно минава 220 и отива към и 30 важното е че си минал тези които са по книга :mhihi: Иначе каква е тая жанта мн добре ми изглежда :shock:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 14 Мар 2007, 20:59

...
в крайна сметка за какво е "лампичката"
или каквото е там, дето се намира
след последното деление на скоростомера :?:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 14 Мар 2007, 22:32

Honzik написа:
Kris написа:
Приятелю сори, ама много се дразня от такива приказки като твоята.

Що, щото говоря истината ли? Аз не му казвам, че е смотан и нищо не разбира, ами че се е заблудил, че е постигнал тази скорост... все пак тук не става дума за някви измислени скорости, ами за реални... щото има вариант да дигна 250 на спускането на Вакарел или преди Ботевград на Хемус.... и кво - всички ше подскачаме и ще се кефим, така ли?

Не си прав... пък ти се дразни колкото искаш, аз пък обичам всичко да е ясно и точно... и по възможност реално.

А за въпроса за GPS - ами някъв на QTek, но мисля си е с вграден софтуер... показваше надморска височина, местоположение и мисля скорост на движение... :)

Не бе пич, мноо се дразня на хора като теб, защото става въпрос за съвсем друго нещо, а именно че съм минал определена скорост по скоростомер, защото нас това ни интересува. Но не ти веднага ще се произнесеш компетентно и ще подбудиш многократно разскаваната тема колко е била реално скоростта на колата.

Ма какво ме ебе колко е реалната скорост на колата при това показание. Нали ме интересъва лампичката на скоростомера за какво е. И аз изказвам мнение че по скоростомер съм минал дадената мах. скорост по книга и не светка лампичка. Ти веднага казваш какъв съм бил калъв щото съм я бил вдигнал тая скорост по нанадолнище и щото GPS-а ти бил еди каква си марка и с еди какви си функции. Ма аз те питам: Като нема никакво отношение твоя или който и да е GPS към оригинално табло на Е36 и по специално към лампичката в края на разграфеното за скорост. К'во ни занимаваш колко е реалната скорост на колата при тея показания. Ако искаш провери с търсачката и ще намериш 1000 теми колко е реалната скорост при еди какво си показание, а не цапай темата!!!

P.S.

Извинявам се за невероятния офтопик. На мен лично ми писна да се занимавам с глупости и повече по/в тази тема няма да пиша.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Мар 2007, 23:47

Ем може и да не е лампичка щом не светва :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 15 Мар 2007, 0:57

братле единствения начин да я разбереш колко ще ти вдигне колата е като я изпробваш,направи си експеримент и готово :mhihi: ,а за лампичката незнам кво да кажа може и да светне а може и да не е истинска лампа :roll: ,все пак всеки джигател си е един вид индивидуален мисля аз зависи как е подържана колата и така...,аз с моята като съм си пътувал с нея по аутобаните особено в германия по малко от 180 не карам жсе пак ферибот гоня и така....,но единствения начин да и видиш възможностите е да я изпробваш лично :!: :lol: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Doby » 17 Мар 2007, 4:32

Еми тогава да я пробвам :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RIDDICK » 17 Мар 2007, 15:29

кво повече да я пробваш брадъре 210 малко ли са куде ще караш с тази скорост а и внимаваи с двигатела и имам приятел от експерименти пре***а двигатела и тои караше тдс....

ПредишнаСледваща

Назад към E36