какво ви е мнението за Шумахер
Модератор: Sharo
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
шумахер е пилот никога няма да кажа че не е .. но прекалено го хвалят само защото имаше супер яка кола
дано да продължава да е супер яка и просто с новия им пилот няма да има кои да ги бие щото не знам някои да има такъв хъс за борба като него
дано да продължава да е супер яка и просто с новия им пилот няма да има кои да ги бие щото не знам някои да има такъв хъс за борба като него

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами голям шофьор е кара момчето ама си е доста конфликтен
а че Ферари постигнаха много с него това е вярно
че той е единствения който му бутаха комисарите колата от чакъла да я искарат от пистата тва е пак вярно
че той е единствения на който му позволиха да си смени болида след като го удариха на старта и тва е вярно
много много примери иначе си кара момчето и колата е здрава и той умее да я пази
НЕ ГО ОБИЧАМ-тва е

аз мога да кажа че от съвременните пилоти е най-добрият.
покажете ми от сегашните по-добър, като може би алонсо наистина ги осеща нещата, макар че мога да се съмнявам че рено играят по свои правила.
но наистина в съвременната формула пилотите правят много повече грешки от колкото тези в миналото, просто всичко се комерсиализира и деградира постепенно, но все пак това е формула 1.
наслаждавайте се на първият старт който предстои съвсем скоро.
гледах един филм за сена, и той казва че е бил много зле на мокро и всеки път когато е валяло той е тичал да вземе колата и да упражнява на пистата и така е прогресирал.
покажете ми от сегашните по-добър, като може би алонсо наистина ги осеща нещата, макар че мога да се съмнявам че рено играят по свои правила.
но наистина в съвременната формула пилотите правят много повече грешки от колкото тези в миналото, просто всичко се комерсиализира и деградира постепенно, но все пак това е формула 1.
наслаждавайте се на първият старт който предстои съвсем скоро.
гледах един филм за сена, и той казва че е бил много зле на мокро и всеки път когато е валяло той е тичал да вземе колата и да упражнява на пистата и така е прогресирал.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
НАЙ-ГОЛЕМИЯ нема педал,нема гей,нема бавнисти дето да го осират.
човека е пилот и се оценява като пилот а там е НАЙ-ДОБРИЯ.гледам го откакто беше в БЕНЕТОН ФОРД.имал добра кола...да ама като отиде във ферари ония нямаха нищо общо със сега...то не беше ХИЛ,то не беше ВИЛНЬОВ,то не беше ХАКИНЕН...всички се явяваха с по-добри коли и го биеха и после ШУМАХЕР и им скриваше шапката,заради това че той е ВЕЛИК се връщаше отново и отново...НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО
в нито един спорт.също и АЛОНСО го победи,ама и замалко да стане същото...а ха за малко да се завърне както преди при гореспоменатите трима .... ЗАРАДИ ТОВА НЕ СЕ ОТКАЗА - ЗА ДА ДОКАЖЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОБЕДИ-ПСИХОПАТА ИСКАШЕ РЕЖАНШ,какъвто получааше от ХИЛ,ХАКИНЕН,ВИЛНЬОВ
човека е пилот и се оценява като пилот а там е НАЙ-ДОБРИЯ.гледам го откакто беше в БЕНЕТОН ФОРД.имал добра кола...да ама като отиде във ферари ония нямаха нищо общо със сега...то не беше ХИЛ,то не беше ВИЛНЬОВ,то не беше ХАКИНЕН...всички се явяваха с по-добри коли и го биеха и после ШУМАХЕР и им скриваше шапката,заради това че той е ВЕЛИК се връщаше отново и отново...НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:ами голям шофьор е кара момчето ама си е доста конфликтен![]()
а че Ферари постигнаха много с него това е вярно
че той е единствения който му бутаха комисарите колата от чакъла да я искарат от пистата тва е пак вярно
че той е единствения на който му позволиха да си смени болида след като го удариха на старта и тва е вярно
![]()
много много примери иначе си кара момчето и колата е здрава и той умее да я пази
НЕ ГО ОБИЧАМ-тва е
![]()
АМИ хората се отнасят с респект,който изпитва всеки фен на някакъв спорт към някоия легенда в тази област....като бодибилдърче което слага тежести на щангата на шампиона

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Re: шуми
pavlin_e30 написа:ако не беше той,ферари щяха доста още да почакат за титли.естествено трябва старите да дадът път на младото поколение,а'' ако сена бе жив ''е много експлоатирано.все пак шуми е 7пъти шампион-не може да е случайност.той е като компютър,все е замислен и работи с всички в отбора за постигане на по-добри резултати.не е посредствен като много останали или пък да се прави на велик като кими,алонсо,монтоя и др.който му бие рекордите,той може да се сравнява с него,а не да направят 1-2победи с/у него и вече са номер1.сега ако изгрее някой и след време ще има същите коментари-ако шуми беше тука....и т.н.знае как да кара,на мокро е велик,знае кви настройки да иска от механиците,тренира и е издръжлив,с яка психика.технически грамотен е,упорит и много други качества.най-добре да се провери кой колко може е да се качат всички на еднакви автомобили и да карат?а ако караше с бмв щеше да е много интересно-на мен ферари не ми допадат много много.
ами просто много ме кефи коментара и рекох...още веднъш
- Гост
-
Шуми е велик пилот! Признавам го и като адски добър тактик,шофер,човек,който може да сплоти екипа около себе си! Единствено не го харесвам като човек,като личност! Не може да си най-големия и да правиш тия работи като с Хил,като с Жак...!
Както и миналата година като спря в Монако на завоя! Просто е излишно-достатъчно добър си ,за да няма нужда от глупости! Беше наистина много,много добър,.....но никога няма да е в сърцето ми!!!!
И за да не съм голословен:
http://www.vbox7.com/play:1d2d7eba
Както и миналата година като спря в Монако на завоя! Просто е излишно-достатъчно добър си ,за да няма нужда от глупости! Беше наистина много,много добър,.....но никога няма да е в сърцето ми!!!!
И за да не съм голословен:
http://www.vbox7.com/play:1d2d7eba
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Световните медии: Шумахер си тръгна, Ферари обаче остава на върха
"Светът стана свидетел на раждането на нова суперзвезда"

"Светът стана свидетел на раждането на нова суперзвезда"

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Шумахер не ме кефеше защото бях фен на Уилямс...после направи ония простотии 96-та и 97-ма ако не се лъжа, с Хил и после с Вилньов. После се появиха БМВ и бях фен на брат му щот караше за Уилямс-БМВ.
Обаче Шумахер направи колата на Ферари. На пръсти се броят пилотите, които могат да кажат какво точно да се направи, за да стане колата добра. Може би ако Сена не беше загинал, Шумахер нямаше да е най-великия...
Та колкото и да го мразя, втори като него няма да има скоро. В последните години се наложи практиката колата да прави пилота, докато Шумахер правеше колата!
Обаче Шумахер направи колата на Ферари. На пръсти се броят пилотите, които могат да кажат какво точно да се направи, за да стане колата добра. Може би ако Сена не беше загинал, Шумахер нямаше да е най-великия...
Та колкото и да го мразя, втори като него няма да има скоро. В последните години се наложи практиката колата да прави пилота, докато Шумахер правеше колата!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Не ми харесва. Не ми харесва неспортменското му държание. Човек с много късмет и просто винаги с добра кола. Ако караше със скапана кола нямаше да я има тази тема, това е.Joro_Paveto написа:Шумахер не ме кефеше защото бях фен на Уилямс...после направи ония простотии 96-та и 97-ма ако не се лъжа, с Хил и после с Вилньов. После се появиха БМВ и бях фен на брат му щот караше за Уилямс-БМВ.
То и Жак Вилньов стана световен шампион а на следващият сезон беше последен. Сигурно изведнъж е забравил да кара. Това щеше да се случи и с Шумахер ако беше с гадна кола.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: re
slavianko написа:Не ми харесва. Не ми харесва неспортменското му държание. Човек с много късмет и просто винаги с добра кола. Ако караше със скапана кола нямаше да я има тази тема, това е.Joro_Paveto написа:Шумахер не ме кефеше защото бях фен на Уилямс...после направи ония простотии 96-та и 97-ма ако не се лъжа, с Хил и после с Вилньов. После се появиха БМВ и бях фен на брат му щот караше за Уилямс-БМВ.
То и Жак Вилньов стана световен шампион а на следващият сезон беше последен. Сигурно изведнъж е забравил да кара. Това щеше да се случи и с Шумахер ако беше с гадна кола.
де ве и в Бенетон беше с по-добрата кола,и после като отиде отначало във Ферари беше с по-добрата кола ...няма значение

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Гост
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:...ти да не намекваш ,че е ....!?!?
стига бе!
тва остава само!
Шумата да е .... розов!
е ти чак ся ли разбираш ... жена му е само за имидж

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към BMW и моторните спортове