Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
браво момчета! Пореден много силен мач макар и при трудните климатични условия
Има още какво да обработите но сте голяма сила

Има още какво да обработите но сте голяма сила

Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:46, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Бихме ги като мачоци
Силна игра от наша страна, антифутбол от страна на ФЕН. Като цяло груб и безинтересен мач с оглед на играта на една врата през повечето време
Тоя техния вратар беше като магнит, на ходжа ли е ходил преди мача
Малко по сериозно сега за самата ни игра: добре сме тактически, държим постройка. Отпред аз шурата и пепи трябва да се научим да не ги мотаем по 3ма, а да си подаваме с едно, или поне да не задържаме толкова топката. Трябва да се бие от дистанция задължително! Дузпите ги бия аз, като ме няма Гогов! Трябва да решим проблема с фаловете близко до противниковото наказателно! Имаме по 5-6 фала на мач, поне един трябва да се вкара! Отзад спираме с мешането, ако няма на кой да се подаде риташ в тъч ако трябва! Неможе всеки мач да ни вкарват едни и същи голове! Милене искам повече да ги командваш, нон стоп им говориш с Гогов. Винаги трябва от 3мата нападели да се покриват набезите на човека с топката от противника. Трябва да правим повече тактически фалове в центъра на терена. Когато съдията не е свирил играеш, ако ще 100% да е обратното!!! Незнам как, но определено трябва да заиграем през първите полувремена както играем през вторите! Ако трябва ще ритаме преди това друг мач! Остава и аз да се науча като ме ритат нон стоп да не се изнервам, че почва да ми се отразява на играта. А ше ви викам и ше ви псувам колко си искам
Това е което се сещам, ще допълваме и ще се обиграваме!
Да не пропусна да похваля Крика, много напреднал с матеряла и пореден силен мач
Само така сило
Платил съм от касата 130лв за терена! Гледайте следващия път всеки да носи по 14лв за да ги възстановим тези от касата, защото в нея са дали пари 5 човека...
Мачът с Фенмания остава събота от 16:00! Което значи 15:30 на СС!
Моля отсега да оргазнизираме нещата и всеки колкото се може по рано да каже дали е на линия, че аз отпадам, а знаете че бройката ни е дефицит! Обадил съм се на повечето проблемни след днескашния мач, и пак ще им званя през седмицата! Важно е да вземем и този мач
Айде живи здрави, браво за победата днес

Силна игра от наша страна, антифутбол от страна на ФЕН. Като цяло груб и безинтересен мач с оглед на играта на една врата през повечето време

Малко по сериозно сега за самата ни игра: добре сме тактически, държим постройка. Отпред аз шурата и пепи трябва да се научим да не ги мотаем по 3ма, а да си подаваме с едно, или поне да не задържаме толкова топката. Трябва да се бие от дистанция задължително! Дузпите ги бия аз, като ме няма Гогов! Трябва да решим проблема с фаловете близко до противниковото наказателно! Имаме по 5-6 фала на мач, поне един трябва да се вкара! Отзад спираме с мешането, ако няма на кой да се подаде риташ в тъч ако трябва! Неможе всеки мач да ни вкарват едни и същи голове! Милене искам повече да ги командваш, нон стоп им говориш с Гогов. Винаги трябва от 3мата нападели да се покриват набезите на човека с топката от противника. Трябва да правим повече тактически фалове в центъра на терена. Когато съдията не е свирил играеш, ако ще 100% да е обратното!!! Незнам как, но определено трябва да заиграем през първите полувремена както играем през вторите! Ако трябва ще ритаме преди това друг мач! Остава и аз да се науча като ме ритат нон стоп да не се изнервам, че почва да ми се отразява на играта. А ше ви викам и ше ви псувам колко си искам

Да не пропусна да похваля Крика, много напреднал с матеряла и пореден силен мач

Платил съм от касата 130лв за терена! Гледайте следващия път всеки да носи по 14лв за да ги възстановим тези от касата, защото в нея са дали пари 5 човека...
Мачът с Фенмания остава събота от 16:00! Което значи 15:30 на СС!
Моля отсега да оргазнизираме нещата и всеки колкото се може по рано да каже дали е на линия, че аз отпадам, а знаете че бройката ни е дефицит! Обадил съм се на повечето проблемни след днескашния мач, и пак ще им званя през седмицата! Важно е да вземем и този мач

Айде живи здрави, браво за победата днес

долен хранител

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Много добри резултати на ПЦМания и Симитли
ЦСКА-ПЦМания 4:2
Симитли-Фенмания 3:3
Ето класирането http://www.fmbgteam.com/bg/standings
Най-арно е, че ние играем с Фенмания следващия мач, Симитли с ПЦМания, а ФМБългария с Арсенал
По добра позиция от нашата незнам да има
МАЧКАААААААЙ :twisted:

ЦСКА-ПЦМания 4:2
Симитли-Фенмания 3:3
Ето класирането http://www.fmbgteam.com/bg/standings
Най-арно е, че ние играем с Фенмания следващия мач, Симитли с ПЦМания, а ФМБългария с Арсенал

По добра позиция от нашата незнам да има

МАЧКАААААААЙ :twisted:
долен хранител

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе трябва да се стегнеме, не може да сме 5-ти 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
кажете докъде стигнахте с екипите
че искам и аз да си поръчам
велко ти докъде стигна с рехабилитацията

велко ти докъде стигна с рехабилитацията

Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:48, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Попринцип трябва да взимаш пари, ма всичко зависи от това дали другите които не са дали ще донесат по 14лв или пак ще се ослушват
С екипите става това, че тия без фланелки в събота пак си носят бели тениски... и така за сега
За сега 100% за събота са милен, пепи, шурата, гогов, фифо, брат му, крика, ванката: 8 парчока!
Дани отпада, цене сигурно е на линия ма чакам да потвърди, пецата трябва да каже, стоянчо сигурно и той ще дойде...
За такива путки като хасталависта и щуката да не говориме щото фана ли ги ше фърчат зъбаци
Велко и тоя мач го пропуска, няма смисал да го мъчим, при положение че след тоя мач има пауза, в която ще може напълно да се възстанови и да е на линия за мача със Симитли!
Пак казвам, тоя мач трябва на всяка цена да го вземем! Така че ще е добре ако не друго поне да сме в пълен състав

С екипите става това, че тия без фланелки в събота пак си носят бели тениски... и така за сега

За сега 100% за събота са милен, пепи, шурата, гогов, фифо, брат му, крика, ванката: 8 парчока!
Дани отпада, цене сигурно е на линия ма чакам да потвърди, пецата трябва да каже, стоянчо сигурно и той ще дойде...
За такива путки като хасталависта и щуката да не говориме щото фана ли ги ше фърчат зъбаци

Велко и тоя мач го пропуска, няма смисал да го мъчим, при положение че след тоя мач има пауза, в която ще може напълно да се възстанови и да е на линия за мача със Симитли!
Пак казвам, тоя мач трябва на всяка цена да го вземем! Така че ще е добре ако не друго поне да сме в пълен състав

Последна промяна sinqta_strela на 29 Мар 2007, 2:17, променена общо 1 път
долен хранител

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Мислим тая събота ще съм онлайн... ако не се напия като прасе в петък пак

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Баце нема напил нема трезвен
Няма пак да стане като с Арсенал да играеме човек по малко щото некой си се е напил или го е домързело да дойде
Сега званях на хасталависта и на щуката, много заети хора се оказаха, страшна работа, тях можеме да ги отпишем спокойно!
Дайте малко по сериозно за тоя мач.

Сега званях на хасталависта и на щуката, много заети хора се оказаха, страшна работа, тях можеме да ги отпишем спокойно!
Дайте малко по сериозно за тоя мач.
долен хранител

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Гледам че отбора страда от липса на хора нещо - в тази връзка мога да бъда полезен - шутовете от разстояние не са ми проблем и мога да обера доста от високите топки. Сериозен съм само тази събота и неделя съм зает. Пишете на ЛС ако има нещо.
THE ONE & ONLY E30
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Имаме право на още една картотека за този сезон и в момента провеждам така да се каже кастинг за човека който ще вкараме
Засега има 2ма сериозни кандидати, които ще бъдат сериозни и класни попълнения, но мога да преслушам и теб
Лошото е че за тази година само един, от вече като гледам 3мата, ще може да облече баварската фланелка
Като начало мисля да събера 3мата кандидати в събота на мача с Фенмания, да погледат отбора малко, да поразлафиме и да видиме кога ще ги видим в игрова обстановка, въпреки че съм наясно с качествата на първите двама

Засега има 2ма сериозни кандидати, които ще бъдат сериозни и класни попълнения, но мога да преслушам и теб

Като начало мисля да събера 3мата кандидати в събота на мача с Фенмания, да погледат отбора малко, да поразлафиме и да видиме кога ще ги видим в игрова обстановка, въпреки че съм наясно с качествата на първите двама

долен хранител

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Браво за победата
, както беше тръгнало...мани нани.
Айде пак малко снимки
,
въпреки лошите светлинни условия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117797

Айде пак малко снимки

stay tuned

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Veson написа:Браво за победата, както беше тръгнало...мани нани.
Айде пак малко снимки,
ти къде се криеш по скамейките

АПНИ, БАБА, 'АПНИ