Футболен отбор на БМВ Клуб България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 27 Мар 2007, 11:31

sinqta_strela написа:Като начало мисля да събера 3мата кандидати в събота на мача с Фенмания, да погледат отбора малко, да поразлафиме и да видиме кога ще ги видим в игрова обстановка, въпреки че съм наясно с качествата на първите двама ;)

Лошото е че тази събота и неделя няма да мога да дойда. Гледах първото полувреме на последния мач и малко от второто - като стана 1:1 отидох да играя тенис на маса защото имахме запазен час и нямаше как. Стори ми се че имахме малко удари към противниковата врата и дузпата я пропуснахме, а за техния гол - без коментар - от никакво положение - късмет имаха просто. А за картотеката - ако не се класирам за този сезон за следващия съм на 100% - не е важно кой ще облече екипа - важно е отбора да върви напред.

P.S. Малко и аз да нахраня съдията - абе как е възможно да сложат за съдия такъв шушляк, който при една от смените на фенбг попита играчите: "коя ви е по ред тая смяна" :dunno:
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 27 Мар 2007, 23:21

евала за снимките :D другия път направете клип (ама само ако биете :mhihi: )
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:45, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 28 Мар 2007, 11:42

Еми ако има някой със камера ще е добре :)
Аз поне мога да идвам почти редовно, че СС ми е близо. Ако е хубаво времето ще разхождам жената и детето :mhihi: и ще снимам до колкото мога ! Като свърши шампионата ще подбера снимки от всички срещи и ще ги метнем на нашия сървър за архива :idea:
stay tuned
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 28 Мар 2007, 12:22

Чудно :winky: Ти все пак се обади кой си като доеш са в събота, стига залега там да се криеш ;)
долен хранител
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 30 Мар 2007, 19:56

Утре 15:15 долу за дружба шах тийма :idea:
Ванка ти 15:30 да си на обичайната спирка, освен ако с пецата не идвате двамата ;)
МАЧКААААААААААЙ:twisted:
долен хранител
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 30 Мар 2007, 20:26

Разгеле имам нет в бачкането!
Просто нямам физическата възможност да присъствам
защото почнах работа и в месеца ми се пада един уикенд
почивка. Но както казах и на Мето когато имам възможност
или ще пиша тук или ще се обадя на някой.
Успех утре ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 30 Мар 2007, 23:52

утре идвам направо на СС :) Идвам само да вида победители. Не ме разочаровайте :D
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:45, променена общо 1 път
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 31 Мар 2007, 0:59

И аз ше бръзам дано дойда о време :confused:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 31 Мар 2007, 18:05

най слабия мач от декември месец на сам...............................безобразна игра..............ТАКА НЕ СТАВА!!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Red Fanatic
Аватар
Кара: Е34 М50B20
Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG

Мнение от BoLiViV » 31 Мар 2007, 20:04

Искам да се извиня на целия отбор за нелепата грешка която направих!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 31 Мар 2007, 20:18

споко ванка случва се! Защитата на отбора е много добра.Отзад всички се раздават(само требва и да си говорите :) ) а от центъра напред требва да се смените системата щото така не става!!! И стига вече с детските истории! Другия път като заиграят всички титуляри не трябва да има повече такива работи в отбора
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:46, променена общо 1 път
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 01 Апр 2007, 11:47

мился че е нужно другата седмица след Великден да направим една тренировка......защото играем под секва критика
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от sinqta_strela » 01 Апр 2007, 12:20

Момчета, радвайте се на спечелената точка :idea: Безобразно слаба, безидейна и което е най-лошото, груба и неспортсменска игра!
Задължително преди мача със Симитли трябва да се съберем ако не на тренировка, поне на по бира да изгладим някой неща, които не търпят отлагане!
Ванка брат, няма за какво да се извиняваш! Това е футбола, стават такива работи! Горе главата и гледаме напред!
Искам само да кажа че целият отбор игра безумно слабо, добре че беше Стоянчо, и защитата като цяло горе долу добре се представи. Само наистина дебелака трябва да говори нон стоп отзад, че нещо няма разбирателство, но според мен е нормално при положение че всеки мач започват и играят различни хора...
Крика след 3 много силни мача се изложи много, и то не откъм игра а откъм нерви, което повлия и на Пепи, и на мене и на отбора. Не че те обвинявам нещо, просто така се дава лош пример на другите и видя как се оцвети мача по натам ;)
Аз трябва вече да си трая, че нещо много пак зех да викам да го еба, което също не е добре :confused:
Най-важното е след мач да не си говориме въобще на тема футбол, че стават ненужни скандали и се говорят някви небивалици, единия обвинява другия, секи се праи на мъж и на специалист и така ;)
Отпред нещо май сме много звезди и затова нищо не става...
Ще видим, другия мач всички титуляри са на линия, дори и Велко, така че мачкаме нема страшно.
Ще говоря с едно приятелче ако може по великден или на 10ти примерно да напраиме една контролка на СС ;)
Засега това се сещам, айде живи здрави и горе главите!
Зимаме са 2 победи и сички се усират :twisted:
долен хранител
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Апр 2007, 14:46

sinqta_strela написа: Най-важното е след мач да не си говориме въобще на тема футбол, че стават ненужни скандали и се говорят някви небивалици, единия обвинява другия, секи се праи на мъж и на специалист и така ;)
E тва е най-важно.Те затова разборите при големите отбори са на първата тренировка след мача когато вече всички са премислили :idea: И се извинявам на отбора че избухнах за нищо но за следващите мачове ще се здържам вече :confused:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 01 Апр 2007, 20:40

аз приемем извинениятати,но ако се повтори казвам го напълно сериозно се отказвам....ние сме отбор,едно цяло.....не може да порязваш трудна на всички!!Трябва да престанем с това тоя нападетел тоя защитник отзад се знят кои са другите тичат напред на зад...Крика направи невероятни мачове в центъра и мисля че там е перфектен другите трябва тичане напред на зад това е!!!И престанете с викането.....вие не си викате аз,ти и ли да си говорите за играта да върви а си викате да се карате....кой кво можел и кой не можел...играеме за удоволствие не за премии от 1000лв.....Искрено се надявам да заиграем с настроението от мачовете за купата когато наистина играехме с удоволствие и играта ни вървеше.......незнам кво е това напрежение в мачовете за лигата.....Това е което исках да кажа......без повечече драми......мачкаме следващия мач и това е ;)

Ето и новото класиране...запазваме си позицията 5 място отдалечихме се от лидера на 8 точки но все пак от 3-я сме само на 2 ;)
http://www.fmbgteam.com/bg/standings

поздрави

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата