Коя застраххователна компания е най-добра?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Коя застраххователна компания е най-добра?

Мнение от OPINCI » 11 Яну 2004, 12:22

Интересува ме каде е най-добре да сключа каско.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 11 Яну 2004, 12:23

Bull Inc.
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 11 Яну 2004, 12:29

BullIns (Булинс)
Като е застрахована колата, която карам застрохователя е казал:"Застраховката почва от 00:00 утре, така че Ви предлагам тази нощ или да седите в нея или да я заключите някъде докато не стане 12:00 след това проблеми няма да имате стига копие от застрахователнатаполица да седи в колата:)"
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 11 Яну 2004, 12:37

И аз съм в Бул Инс и съм доволен.Вече две години съм там,досега(да чукна на дърво)само някакъв ми беше натиснал десния стоп-веднага ми го платиха без коментар.А шефа на тукашния клон ми каза:обичаме да си търсим и пазим нещата-накараха ме да си запаметя в гсм-един телефон на който денонощно има дежурен и ако стане нещо-първо вика на нас звъниш да си пуснем ние хората,пък тогава търсиш КАТ и МВР.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Яну 2004, 12:39

При мен едната е в БулИнс, другата е в Орел... При тази в Орел си платиха до последната стотинка ремонта, когато ме удариха на паркинг. В БулИнс ми платиха също за щетата от камъчета във фара и стъклото... И на двете места са ми приятели, незнам дали това е повлияло, но нямам никакви проблеми?! Миналата година правих проучване, защото щях да се местя в София и съвета на всички от форума и останалите ми приятели от столицата беше, за да не се притеснявам от кражба да направя Каско в БулИнс ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 11 Яну 2004, 12:43

Само Булнс! Ако държиш на колата си, де :wink:
В интерес на истината не изплащат много добре дребните щети, но за мен вероятността да ти откраднат колата е нищожна 8)

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 11 Яну 2004, 12:46

абе аз имах един голям куриоз, дето ми се отвори предния капак ( защото нямах щипки отпред и друсна на една дупка ) и ми счупи предния джам, и се искриви капака. еми доста само доволен. дадоха ми доволно 350 кинта. 200 за джама и 150 за да си пръсна капака. отлична оферта мисля аз.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Яну 2004, 13:20

:OT:
Engi написа:....дето ми се отвори предния капак .....и друсна на една дупка и ми счупи предния джам, и се искриви капака...

:lol: :lol: :lol: :mha: Ако искаш моя капак да се отваря назад :lol: :lol: :arrow: някой ти беше предложил да си купиш Е30-ка...трябва да се замислиш вече :bchug:
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 11 Яну 2004, 13:33

ей само го ядете за тая Е30-ка беее :):)

застрахователна компания добра да има аз незнам
всичките са мародери
въпроса е коя е по сигурна
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 11 Яну 2004, 13:39

Абе незнам Туртурело дали Орел са ти иазплатили нещо но на мен за счупено огледало и изкривяванията от голямата градушка ми дадоха 90лв. :) Май е въпрос на приятели :)
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 11 Яну 2004, 14:18

Специално в Булинс зависи на кой попаднеш да ти оценява щетата - на старата ми барака ми дадоха 300 и нещо лева за предна броня /като се сетя как идиотски я счупих на една рампа :oops: /, а аз я купих за 85 - перфектна.
В същото време, след няколко месеца един баровец ми забърса цялата дясна страна - 130 лв., и то с протоколи от КАТ и т.н., които бяха абсолютно недостатъчни дори за криво - ляво закърпване на щетата :roll: Та така в Булинс - въпреки това, аз съм мн. доволен от тях и дори не ми минава през главата да застраховам в друга компания /това ми е 4-а кола, вързана към тях/ :wink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Яну 2004, 14:19

BMW_325i написа: Май е въпрос на приятели

Затова и го споменах! Бях се уговорил с Орел при евентуална щета да ми плащат по фактурна стойност ... Бояджията е известен в Русе като най-големия цифроман, приятел ми е и колата я направих там... платиха си всичко! Сега имам одрана предна броня, описаха ми щетата преди два дни и чакам да се постопли и да му я закарам пак ... ще споделя отново какво е станало. На приятелката ми баща и си ожули 206цата и пак му платиха всичко по фактурна стойност (а той не ги познава) ... може в Русе да са свестни :roll:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Яну 2004, 10:41

В булинс застраховам само за кражба!
За злополука алианц, витоша, булстрад
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 12 Яну 2004, 22:47

На мен пък ми обясниха, не не можело само за кражба, ако колата е над 10 години :evil: Само пълно каско, но май не е така, а това ми го обясняваха в една от застр. агенции.... :evil:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 13 Яну 2004, 10:18

НОРМАЛНО! Агенциите получават по-голям процент от каското ти ако е пълно... :D
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Следваща

Назад към Извън Темата