Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Забравих да кажа че коляното ми се оправя и съм 99% на линия!Почвайте да пишете кой ще идва да може да направим преброяване да не играем пак човек по малко....понеже некой хора забравих че беха обещали в неделя да дойдат и записахме първа загуба в контрола с човек по малко!!!!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
аз както винаги съм на линия стига да има место за мене 

Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:36, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз съм на линееа дааеа.......и верно беше ного швестерско дет не се збрааме за контролата а уж бяхме повече незнам си кво ма пак КУРРРР 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Към момента имам яко работа и куп други неща на главата, така че утре почвам да звъня на другите педали и да видиме кой ше дое и кой ше се путкяса
А за себе си немога да кажа, непосредствено преди мача ще реша дали мога да се включа или ще гледам отстрани, не е добре положението и незнам дали си струва да рискувам

А за себе си немога да кажа, непосредствено преди мача ще реша дали мога да се включа или ще гледам отстрани, не е добре положението и незнам дали си струва да рискувам

долен хранител

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
брат не повтаряй грешката на Knight_Ridersinqta_strela написа: не е добре положението и незнам дали си струва да рискувам

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Обадил съм се на сички! За са сме 100% аз (под въпрос, но ще съм там), велко, шурата, милен, гогов, фифо, брат му, крика, пецата, стоян, пепи, данката - 12 души! Ванката каза че незнае още и ще го чакаме да напише!
Искам който не е дал пари за предплащането да донесе, щото някой хора имат да зимат пари
Другото което е, трябва да се донесат пари и за 'служебния телефон', щото винаги съм плащал сметка по 30 лв са е 50, и пак на контролата нямаше хора! Не става така! Важно е да се съберем в 15:00 на СС, да си кажем по 2 приказки! За дружба шах тийма 14:45 долу
МАЧКАААААААААААААААЙ :twisted:
Искам който не е дал пари за предплащането да донесе, щото някой хора имат да зимат пари

МАЧКАААААААААААААААЙ :twisted:
долен хранител

газете ги здраво
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:44, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Точно затова искам да дойдат в неделя всички, и да видиме кой кво е дал и кво в взел, че ти и още 4 човека имате май да взимате известна сума пари
Въпроса е да си носите манги и на място ще се разбере кво и що

Въпроса е да си носите манги и на място ще се разбере кво и що

долен хранител

Ми незнам ма аз пари немам сега...пък и имам да взимам ако не се лажа толкова колкото за следващото предплащане
Другите да му мислят
Писна ми само няколко човека да сме сериозни и редовни.....

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра