С какво се занимавате?
Модератор: Общи модератори
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
На 26г , семестриално завършил право в НБУ
Занимавам се в сферата на месния бизнес
Занимавам се в сферата на месния бизнес
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
пак се включвам аз
Един от потребителите в този форум ме запали за друг университет, евала баце
а сега започвам да се занимавам с нещо ново - http://telefonite.hit.bg/ ...... а и без туи се чудех къде да напиша.. ако някой търси работа, да драсне едно ЛС - за саниране става въпрос има едно свободно място, ама на мен не ми се бачка. 

Един от потребителите в този форум ме запали за друг университет, евала баце

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
На 21 съм завърших професионална гимназия по ЖП транспорт спецялност пом. локомотивен машинист, сега това работя карат ме да стана машинист, аз не искам -
Временно съм вносител на няколко вида цигари на атрактивни цени
Искам нещо да уча, но немога да се реша какво.Много ми се занимава с Ралита и спортно каране тогава вместо да се напрягам си почивам
Тренирам от време на време Taekwon-do, хобита са ми моторите, БМВ-тата, спортните коли като цяло и разбирасе PC-тата вече на по-заден план.

Временно съм вносител на няколко вида цигари на атрактивни цени

Искам нещо да уча, но немога да се реша какво.Много ми се занимава с Ралита и спортно каране тогава вместо да се напрягам си почивам

Тренирам от време на време Taekwon-do, хобита са ми моторите, БМВ-тата, спортните коли като цяло и разбирасе PC-тата вече на по-заден план.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ми да кажа и аз,строителен инженер съм,обичам си професията,работя в голяма фирма,чат пат викам по общаците 

Ами аз рабтоя в една хостинг компания, aplus.net, на който му трябва хостинг да се обажда...
Имам си собствен бизнес, имам 4 вендинг машини и продавам в тях, вафли, солети, кроасани, сандвичи, коли, който работи в голям офис и иска нещо подобно и той да се обажда
Уча новогръцки в СУ и в свободното си време правя уебсайтове
Имам си собствен бизнес, имам 4 вендинг машини и продавам в тях, вафли, солети, кроасани, сандвичи, коли, който работи в голям офис и иска нещо подобно и той да се обажда

Уча новогръцки в СУ и в свободното си време правя уебсайтове

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Баааах тук само аз ли пия потен вода (бира)
логистика,хостинг,мениджмънт,кетъринг.......все тесни специалисти-ми кой ще бачка в тая държава
в тоя ред на мисли значи аз съм човек на изкуството-художник,полиграфист--а бе обикновен печатар съм си

логистика,хостинг,мениджмънт,кетъринг.......все тесни специалисти-ми кой ще бачка в тая държава

в тоя ред на мисли значи аз съм човек на изкуството-художник,полиграфист--а бе обикновен печатар съм си

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
ем аз не се занимавам такова нема работа за мене не искаха да ме земат щото съм като прошляк викат в европа не ни требат такива кат тебе ходи в чужбина ама и там не ме взеха викат не ни требват кат тебе и не ставаш и за тука та отидох аз в гърция да бера маслини ама и там не става щото лежах цел ден и не берях и отидох аз в америка работих седмица тук, ден там....... и ми казаха да пиша само в извън темата иначе ще ме изтрият
((

xuxuxuxuxuxu
Аз пък съм конструкторче (и технолог) на шприц форми....в една малка и измъчена фирма...иначе още се мъча да завърша семестриално в ТУ
... а интересите ми са свъразани с 3D моделирането, ма още бая хляб има да изям докато стана ПРО....в галерията ми има едно мое творение 

Трите истини на живота:
1. Парата прави фукарата !!!
2. Всяко нещо си има край...само салама има два!
3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!
1. Парата прави фукарата !!!

2. Всяко нещо си има край...само салама има два!

3. Откъдето и да се върнеш от пътя на загубата, все е кяр!

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз не уча още, но се опитвам сигурно ще стане незнам
иначе работя в 2be продавам телефункени (изгодно) иначе хобито ми е...... е незнам какво е обичам да се занимавам със всичко което ми харесва, но най вече с компове и да карам бимата 

- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
в момента сьм студент 1ва година в ТУ-София, специалност електроенергетика и обзавеждане, паралелно работя в ТЕЦ софия изток по ел. 4астта(от парно не отбирам
). оби4ам да си карам бимата(няма по-голямо удоволствие
), да ровя по нета да запивам с приятели 

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Ами аз сега завършвам гимназия,но иначе разботя от година почти във фирма за моторни масла - секретарка съм!
През свободното си време се занимавам с компютри и рисувам,предимно графика!Обичам много да снимам и сърфирам из нета!Обичам всичко моторизирано на 4 и 2 гуми,с истински интерес ходя на състезателни мероприятия;),но най - много ми допадат преживяванията с клуба
........и не на последно място от дълги години съм влюбена в БМВетата!

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Любовта към БМВетата не се засища с едно возене само!
Затова имам намерение да си купя свой собствен красавец!
....Благодарско за предложението все пак! 

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
Аз пък съм от тези , които първо си копуват кола а после изкарват книжка хаха .. или няма такива
Ожених се ..събрахме с жената пари и си купихме баварче
обаче още не сме му измислили име . Хубаво е както към всеки човек да се орбъщаме с име .. така и към любимата си кола да се обръщаме за да ни слуша
Иначе съм студент в ТУ София специалност автоматика 2 курс завършвам .. дано го завърша де
До скоро работих във Втора градска като системен.. помагам на лекарите да осъществат физическа връзка с компютрите
Сега смених работата че там ми омръзна и съм в CableTel .. специалист поддръжка и обслужване на клиенти

Ожених се ..събрахме с жената пари и си купихме баварче

Иначе съм студент в ТУ София специалност автоматика 2 курс завършвам .. дано го завърша де

До скоро работих във Втора градска като системен.. помагам на лекарите да осъществат физическа връзка с компютрите

Сега смених работата че там ми омръзна и съм в CableTel .. специалист поддръжка и обслужване на клиенти
Последна промяна Василев на 27 Сеп 2007, 6:42, променена общо 1 път
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Сега да не ме убиете с виртуални камъни - в момента карам колите на КИА от шоурума по разни дестинации 

THE ONE & ONLY E30