Футболен отбор на БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
Изпуснахме ги пичовеееее
Всички се раздадоха, евала. Голямо влияние оказа това, че нито аз нито Гиорцето бяхме готови за игра... но колкото толкова.
Аз съм доволен, полуфинал за купата и на 8т от лидера на полусезона си е повече от добре, на фона на проблемите с организацията които имаме и всички други негативни неща...
Само ме е яд че стават разправии за пари, ма просто които има да зима ще си вземе и ще приключим въпроса
Милен този месец ще се занимава с организацията и всичко около отбора! Моля ви улеснете го максимално и се събирайте за тия мачове поне в пълна бройка
Божидар ще може да играе още следващия мач, така че мачкаме и тва е

Всички се раздадоха, евала. Голямо влияние оказа това, че нито аз нито Гиорцето бяхме готови за игра... но колкото толкова.
Аз съм доволен, полуфинал за купата и на 8т от лидера на полусезона си е повече от добре, на фона на проблемите с организацията които имаме и всички други негативни неща...
Само ме е яд че стават разправии за пари, ма просто които има да зима ще си вземе и ще приключим въпроса

Милен този месец ще се занимава с организацията и всичко около отбора! Моля ви улеснете го максимално и се събирайте за тия мачове поне в пълна бройка

Божидар ще може да играе още следващия мач, така че мачкаме и тва е

долен хранител

- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
mladostbg
МнениеПуснато на: Нед Апр 15, 2007 4:33 pm Отговорете с цитат Back to top
Ами тази седмица беше експеримент Smile Ако има смисъл и наистина хората влизат, за да видят резултатите - ще го направим всяка седмица Smile
Иначе БМВ и Симитли направиха страхотен мач! Много динамичен и мъжки (на места повече, отколкото трябваше) с доста добри изпълнения. И двата гола бяха невероятни. Моите поздравления и за двата отбора!
ФМ биха по-скоро резонно и без много да се напъват. Део и Оги направиха чудесен мач, а момчетата от ФЕН се държаха съвсем достойно. Ако имаха и резерви, та да са по-свежи, можеше и да се получи изненадата.
МнениеПуснато на: Нед Апр 15, 2007 4:33 pm Отговорете с цитат Back to top
Ами тази седмица беше експеримент Smile Ако има смисъл и наистина хората влизат, за да видят резултатите - ще го направим всяка седмица Smile
Иначе БМВ и Симитли направиха страхотен мач! Много динамичен и мъжки (на места повече, отколкото трябваше) с доста добри изпълнения. И двата гола бяха невероятни. Моите поздравления и за двата отбора!
ФМ биха по-скоро резонно и без много да се напъват. Део и Оги направиха чудесен мач, а момчетата от ФЕН се държаха съвсем достойно. Ако имаха и резерви, та да са по-свежи, можеше и да се получи изненадата.

браво момчета!!! Готин мач. Яд ме е че ги изпуснахте но играхте добре
другия път по добре
другия път по добре
Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:34, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
То списъка го имаше до едно време, и точно като трябваше да ви върна парите стана така, че платих с тях и си еба мамата. Споко, никой няма да изгори с кинти, ако трябва аз ще дам еба го!
Имам следния въпрос, аз както ви казах пътувам и няма да мога да играя следващите 2 мача, но ми изкочи една мисъл в главата. В събота съм в Хасково, а неделя съм почивка. След работа вечерта в събота мога да се прибера до София и да изиграя мача в неделя, след което да се върна обратно. Контузията не е толкова зле колкото очаквах и се надявам след още една седмица почивка да съм готов на 100%, а не като днес едвам да мърдам
Интересува ме следното: да се прибирам ли за тоя мач, и има ли някой в тоя отбор който ще отцени подобно нещо
Имам следния въпрос, аз както ви казах пътувам и няма да мога да играя следващите 2 мача, но ми изкочи една мисъл в главата. В събота съм в Хасково, а неделя съм почивка. След работа вечерта в събота мога да се прибера до София и да изиграя мача в неделя, след което да се върна обратно. Контузията не е толкова зле колкото очаквах и се надявам след още една седмица почивка да съм готов на 100%, а не като днес едвам да мърдам

Интересува ме следното: да се прибирам ли за тоя мач, и има ли някой в тоя отбор който ще отцени подобно нещо

долен хранител

12кръг Неделя 22.04 FC PCMania BMW 14:00 (13:30 да сте там)
Почвайте да пишете кой е на линия...за сега 100% сме Аз,Пепи,Велко,Шурата,Фифо,Ники
,Гогов...7 човека....би трябвало и новото момче Божи да може вече да играе такаче ставаме 8....чакам Данката да пише дали е на линия и да пита и Стоя....Крика ако е контузен по добре да почива тоя кръг да не стане като Велко да се осложни....
Почвайте да пишете кой е на линия...за сега 100% сме Аз,Пепи,Велко,Шурата,Фифо,Ники

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз за сега не мога да стъпвам на левио крак.....казаа някво сухожилие на стъпалото съм преебал
и на бачкане няма да ходя няколко дни
(ма пъ мога да пия да припадък
) ....... до неделя има мноо време
къде отиваш може би

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
Копеле щом посине веднага не е добре
Седи почивай да не стане по-зле
Се ше намериме некви ора 

долен хранител

абе сабираме ме се споко 8 човека сме....чакам Данката да пише за него и Стоян към края на седмицата дали ще се на линия,Пецата още не е писал дали е на линия,Ванката и него ще го изчакаме ма сметам поне още един човек се ще дойде....абе а кво стана с оня манекен Цене??
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз тази неделя няма да идвам. Другата съм на събор 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
я да направиме една профилактика на отбора
казвайте утре кой ше идва и дали има место и за мене
казвайте утре кой ше идва и дали има место и за мене

Последна промяна krilce на 29 Фев 2008, 14:35, променена общо 1 път
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аз още куцам и няма да мога да се пусна утре 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----